2 aydır arayıp sormayan eş ve yaşattıkları

O zat evlenir mi napar bilemem de ablacığım siz mutlaka bir düğün salonu tutun, arkadaşlarınızı çağırın adresi de bildirin bize bi toplanıp halay çekelim Hatta her birimiz girişe 5 lira verelim masraf size binmesin. Genç bekar hatunsunuz gezeceğiniz göreceğiniz hayatınızı yaşayacağınız vardır

Siz cok yaşayın ya cok güldüm. Haklısınız valla bi kurtulsam rahatlicam

Her tartisma da aile arayip alin bunu ne demek ya siz esya misiniz? Adliyeye goturmek ne demek? Bu ne sacma dicem ama ayip olacak bir iliski Allah askina size bukadar deger vermeyen birinin yaninda ne isiniz var? Suana kadar kimseye bosanin demedim ama cidden gonderin celbini ne demek duzelmeZsen gelme cok sinirlendim yahu siz nasil boyle davranilmasina izin veriyorsunuz kendinize?:/

Düzelir insan olur diye sabrettim ama her geçen gün daha kötü oldu bu evliliğe 14 ay dayanabildim. 4 aydır da ailemin yanindayim. Avukat ile görüştüm prokol hazırlandı. Yakın zamanda dava da açılır ve sonuçlanır insallah

Bende çoğu zaman aynı şeyleri yaşıyorum ama evliyim hala bazen çok sıkılıyor um ama iki çocuklu bi ev hanimiyim ne yaparım bi basima bosanirsam ..

Allah yardimciniz olsun ama boyle insanlara harcanacak yillara yazik
Hakkinizda hayirlisi olsun

Allah yardimciniz olsun ama boyle insanlara harcanacak yillara yazik
Hakkinizda hayirlisi olsun

Birakin annesinin dizinin dibinde otursun. Duzelcek bir durumu yok. Deger goreceginiz insanlarla vakit gecirin hayat cok kisa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…