• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır arayıp sormayan eş ve yaşattıkları

birkeresinde sesini keseceksin diyerek cenemi sıktı. Ve hemen hemen her tartışmada ya kendi ailesini arıyor ben bununla yapamıyorum ailesini arayin gelsin alsin diyor "yada kendisi babami arayıp gel kızını al diyor."

Lütfen kendini düşün o adamı değil. Boşan gitsin.
Yüz yüze görüşmeyide kabul etme, sana bişi yapabilir.
Normal değil çünkü kendisi... B butterfly_11

Yarın tam iki ay olacak arayıp soran da yok gelip giden de coktaan vazgeçmişler benden
Ayni sureçleri bende yaşadim evden ayrildim eski eşim 1.5 ay aramadi yazmadi egosu çok yuksekti.buyuk ihtimal ilk adimi senden bekliyorlar ama atma o adimi sonra bi bahaneyle aradi konustuk birlestik o dönem ama sonra yine dikiş tutmadi.konularimiz çok benziyor benim eşimde anneme takmiş vaziyetteydi.ve aile bagimlisiydi bizim tek farkimiz sizin kadar git gel yapmiyorduk ailesine.
Seviyor musun?kaç yillik evlisin merak ettim

Belki konumu okumussundur benimde durumlar ayni 1 ay oldu arayan soran yok hala ..
Ailesinden kimse aramadı. Kendisi de sadece sacma sapan msjlar atıyor. Artık görüşmekten de vazgeçti heralde canımı acitmak için birşeyler yazıp duruyor. Benim çok pişman olacağımi yazdi en son msjinda

Ayni sureçleri bende yaşadim evden ayrildim eski eşim 1.5 ay aramadi yazmadi egosu çok yuksekti.buyuk ihtimal ilk adimi senden bekliyorlar ama atma o adimi sonra bi bahaneyle aradi konustuk birlestik o dönem ama sonra yine dikiş tutmadi.konularimiz çok benziyor benim eşimde anneme takmiş vaziyetteydi.ve aile bagimlisiydi bizim tek farkimiz sizin kadar git gel yapmiyorduk ailesine.
Ben kafamda bitirdim zaten adım diye birsey söz konusu olamaz. Şimdi nasılsınız eşinizle. O adımi attiginiza geri dondugunuze pişman oldunuzmu

Bu kadar yipratici seyler yasamadim evliligimde ama son olanlar ve kv kisisinin fazlaca ileri gitmesi ailemi silmemi teklif etmesi bardagi tasiran damlaydi.. ciktim ailemin yanina geldim esimle de bi tartisma olmadi ama 1 aydir gorusmuyoruz bakalim bizi nasil bi son bekliyo

Anladigim kadariyla bosanmissin peki sonrasi nasil.oldu alisabildin mi hayatindaki bu bosluga nasil hissrttin kendini

14 aydir evliyiz. Çocuğum yok su 2 ayda okadar soğudum ki sanki tüm sevgim bitti gibi hissediyorum.

Anladigim kadariyla bosanmissin peki sonrasi nasil.oldu alisabildin mi hayatindaki bu bosluga nasil hissrttin kendini
Alismak kolay olmuyor bes senemi geride biraktim.bes sene evlilik oncesinde de sekiz sene flört.....ne kadar huzursuz olsamda evi terketmek zor geldi yavaş yavaş alisiyorum en azindan üstümden bi yük kalkmış gibi hissediyorum

Bu kadar yipratici seyler yasamadim evliligimde ama son olanlar ve kv kisisinin fazlaca ileri gitmesi ailemi silmemi teklif etmesi bardagi tasiran damlaydi.. ciktim ailemin yanina geldim esimle de bi tartisma olmadi ama 1 aydir gorusmuyoruz bakalim bizi nasil bi son bekliyo
Hakkında hayırlısı olsun çok zor bi dönem Allah yardımcın olsun

Alismak kolay olmuyor bes senemi geride biraktim.bes sene evlilik oncesinde de sekiz sene flört.....ne kadar huzursuz olsamda evi terketmek zor geldi yavaş yavaş alisiyorum en azindan üstümden bi yük kalkmış gibi hissediyorum
Cok zor bi surec bide flört doneminin olmasi ve az degil 5 yillik evlilik... en cok da neyi dusunuyorum biliyomusun peki bu erkekler neler yasiyo acaba bu surec dr nasil hissediyolar bizim kadar canlari yaniyo mudur ki.. eski esinden haber aliyomusun ne halde simdi

Back
X