2 aydır yurt dışında olan sevgilimin değişmesi

hilalaydin1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
1
0
1
26
Gitmeden önce her şey güzeldi gittiğinden beri çok çalışmam lazım hem okul hem über beni çok zorluypr diyor ara sıra arıyor ve gittiğinden beri de hiç görüntülü konuşmadık bana akıl verebilecek olan var mı ? Onun canı istediğinde romantik oluyor ama genelde çok durağan

görüntülü konuşmak dediğiniz nedir çok özlese 2 dk arar orda yeni biri olmasın hayatında nasıl bir evde kalıyor

Ders çalışırken kamerayı açsın, kenara koysun birbirinizi izleyin, yan yana gibi arada sohbet edersiniz. Zor değil bunu yapmak. Eğer kabul etmiyorsa, yol ver ona yavaştan yokmuş gibi davran.

Ders çalışırken kamerayı açsın, kenara koysun birbirinizi izleyin, yan yana gibi arada sohbet edersiniz. Zor değil bunu yapmak. Eğer kabul etmiyorsa, yol ver ona yavaştan yokmuş gibi davran.
biz bunu yaptık erkek arkadaşımla iş için 2 ay yurtdışına gitmiştim her gün evde arıyorduk yemek yerken ne bileyim dişimi fırçalarken konuşuyorduk birbirimizle. dışarı çıkınca bile annemle sevgilimle ortak konuşuyorduk gittiğim yer turistik bir yerse gösteriyordum en yakın arkadaşımla bile 2 günde bir konuşuruz yani

Zamanı yok, yoğundur yorgundur düşüncelerine inanmıyorum. Seven muhakkak zaman ayırır, fırsat yaratır. 24 saatin 2-3 dakikasını görüntülü aramaya ayıramayacak kadar yoğun olamaz. İnsan özler zaten bir kere, yüzünü görmek ister dayanamaz. Uykusundan 10 dakika bile olsa feragat edebilir hiç yoktan. Gününü anlatmak ister, gününü sormak ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…