Sevgilimin Annesi

Kızlar Merhaba, erkek arkadaşımla artık uzun ciddi bir ilişkimiz var tanıştığımızdan bu yana 4 yıl oluyor artık evlenmeyi düşündüğüm için bazı kafama taktığım ufak tefek ergenlikten kalma sorunları göz ardı etsem de bu annesini göz ardı edemiyorum. Erkek arkadaşım 28 yaşında ben 24, tek çocuk annesiyle birlikte yaşıyor baba ayrı. Annesine onu büyüttüğü, zorluklarla tek mücadele edip çocuğunu bu yaşlara getirdiği için saygı duysam da aralarındaki ilişki artık başka bir boyut gibime geliyor. Şöyle bir olay yaşadım onlara kahvaltıya gitmiştim ben gittiğimde de erkek arkadaşım henüz uyuyordu hani dedim uyansın artık vesaire tmm kızım dedi kalktı odasına yöneldi çocuğun ben de arkasındayım işte kapıyı açtı’’ beyiiiim uyandın mı, hadi uyaan’ demesin mi ben şoka uğradım. Beyim demek ne demek kızlar hahahah. Anne oğluna diyebilir mi böyle bir şey? Daha önce de ‘erkeğim’ demişti öperek hoş geldin erkeğim ve ben bunlara canlı şahit oluyorum hani diyorum ki anne-oğuldur böyle anlaşıyolardır bana bir şey demek düşmez ama artık ipler kopma derecesine geldi bende. Hadi onları sevgilimle konuştum. Annem işte öyle boş ver önemsenecek bir şey değil dedi tmm dedim. Daha sonra bu sıralar yaşadığım olay da annesi tatile gidecek plaja 5-6 akrabasıyla illa ki oğlum da gelecek o gelmezse gitmem kafasında. Ben dedim bensiz gitmesini istemiyorum plaja lütfen diye kibarca söyledim asla ama asla sınırımı aşmam beni bir güzel azarladı önce nikahlan sonra izin vermezsin ben gelmesini istiyorum gelecek benim için tarzı benimle ikili tartışmaya girmeye çalıştı ama izin vermedim ben istemiyorum gitmesini dedim kendisi nasıl dilerse öyle yapsın dedim ki çocuğun da akrabalarla gitmeye gönlü yok haliyle. Kızlar gerçekten beraber yaşamak istemediğimi belli etmeme rağmen hala 3 ümüzün bir yaşayacağına inanıyor. Sevgilim de annesine çok düşkün ufak bir kötü bahsettiğim an benden soğuyor sessizleşiyor bu durum artık beni çok düşündürmeye başladı ilerde bi annemi sığdıramadın gibi bir cümleyle karşılaşmak istemiyorum. Napacağım daha anlatmadığım çok tuhaf işleri var bu kadının…
Sonuç çok belli değil mi bile isteye başınız yakacaksınız. Kadın kendini belli etmiş sevgilin arkadan durmaz perişan olursun. Başka erkek mi yok sana bırak ne halleri varsa görsünler

Tam olarak aynı şeyi düşünmüşüz.
Adamın annesiyle hastalıklı bir bağı olduğu için kendisine “izin” vermeyen, kıskanç bir kadın seçmiş resmen. Hayatındaki iki kadın da normal değil. Bensiz plaja gidemez sözü nasıl bir özgüvensizlik cümlesi, nasıl.
Hanımefendi beni henüz tanımıyorsunuz sevgilimi de annesini de. Özgüvensizlikten değil ben bazı şeyleri biliyorum görüyorum buna dayanarak benle beraber gitmesini istiyorum ve bu bence gayet normal sevgililer arasında

Hanımefendi beni henüz tanımıyorsunuz sevgilimi de annesini de. Özgüvensizlikten değil ben bazı şeyleri biliyorum görüyorum buna dayanarak benle beraber gitmesini istiyorum ve bu bence gayet normal sevgililer arasında
Sizsiz gittiğinde sağı solu keseceğinden eminsiniz zaten evlenmeyin. Ömür boyu başında bekçi gibi beklemek zorunda olacağınız insanla evlenmez. Hiç kadınlar rahat bırakmıyor çok yakışıklı demeyin önemli olan adamın tavrı. Bundan rahatsızlık duyuyorsanız adamın da kaşı gözü oynuyordur

Sizsiz gittiğinde sağı solu keseceğinden eminsiniz zaten evlenmeyin. Ömür boyu başında bekçi gibi beklemek zorunda olacağınız insanla evlenmez. Hiç kadınlar rahat bırakmıyor çok yakışıklı demeyin önemli olan adamın tavrı. Bundan rahatsızlık duyuyorsanız adamın da kaşı gözü oynuyordur
Ben sevgilime güveniyorum onun kesişip bilmem ne yapmayacağından da eminim, annesiyle beraber yolda yürürken karşısından gelen bir kadın hakkında ‘oğlum sana seni yiyecek gibi baktı’ diyip gülmesinden rahatsız oldum bunu bana erkek arkadaşım anlatmıştı gülerek. Sen ne yaptın dedim hayır tabii ki bakmadım aşkım dedi bu olaydan sonra canlı da şahit oldum annesi ben erkek arkadaşım restorantta yemek yerken garson kızın erkek arkadaşıma baktığını görmüş biz sipariş verirken bana bakarak oğlumun içine düştü ahmete nasıl baktığını gördün mü tarzında şeyler söyledi. Ben de öyle şey mi olur yanında ben varım saçmalamayın lütfen diyip acayip moralim bozulmuştu. Yani bu tarz olaylar yaşadığım için sahilde plajda acaba neler yapar bu annesi diye endişelenmekten birlikte gitmek istedim

Kendin görmüşsün olacakları.Sormana bile gerek yok.O kadın oğlunu seninle paylaşamaz ve aynı evde hele…düşünmesi bile kötü

Ben sevgilime güveniyorum onun kesişip bilmem ne yapmayacağından da eminim, annesiyle beraber yolda yürürken karşısından gelen bir kadın hakkında ‘oğlum sana seni yiyecek gibi baktı’ diyip gülmesinden rahatsız oldum bunu bana erkek arkadaşım anlatmıştı gülerek. Sen ne yaptın dedim hayır tabii ki bakmadım aşkım dedi bu olaydan sonra canlı da şahit oldum annesi ben erkek arkadaşım restorantta yemek yerken garson kızın erkek arkadaşıma baktığını görmüş biz sipariş verirken bana bakarak oğlumun içine düştü ahmete nasıl baktığını gördün mü tarzında şeyler söyledi. Ben de öyle şey mi olur yanında ben varım saçmalamayın lütfen diyip acayip moralim bozulmuştu. Yani bu tarz olaylar yaşadığım için sahilde plajda acaba neler yapar bu annesi diye endişelenmekten birlikte gitmek istedim
Hoşuna gitmiş size anlatmış bunu mesela 😀
Adam yürüyen sorun ama siz görmüyorsunuz.
Anne de anormal oğlu da.

Plaja gondermemen sacma onun haricinde cok garip bi iliskileri var kosarak kac bence. Evlenince daha da anne duskunu oluyorlar hic anneci olmayanlar bile, sen hesap et artik daha fazlasini

Böyle bir şeye şahit olsaydım arkama bile bakmadan kaçardım konu bile açmayı düşünmezdim. Kendini kurtarıp kurtarmaman senin kararın 🫠

Ben bunlari okurken icim kalkti, midem bir hos oldu resmen. Bu nasil bir iliski anlamadim. Hemen ayrilin. Asla ama asla sizi yalniz birakmayacak annesi. Evleri ayirsaniz bile Her tatilinizde sizinle olacak, her izninizde sizin yaninizda olacak. Yalniz hic bir aktivite yapamayacaksiniz. Sevgilim izin vermez diye dusunebilirsiniz ya da evlenince hersey farkli olur diye de dusunebilirsiniz ama cok daha kotu olacak durumlar ve sevgiliniz o benim annem diye sizi hice sayacak.
Bununla omur gecmez.

Ama gerçekten tek oğlan cocuklu kadınlar bunu yapıyor diyorsunuz da gelecekte çoğunluk böyle olacak. O zaman nasıl düzelteceğiz bu kadınları ?

Rahat batmadıysa size kaçmanız lazım hem de koşarak. Bu şekilde sağlıklı bir evlilik yapamazsınız.

Sevgilinizin de normal olmadığını kabullenseniz gözünüz açılacak aslında. İlla bı evlilik dram boşanma ile göz açılıyor enteresan

çocuk manyak anneden ayrılıp manyak kadınla evlensin istiyorsunuz.

bence en kısa sürede annesinden de sizden de ayrılıp terapiye başlamalı.

Şimdi ayrılmazsanız evlenince ayrılacaksınız.
Benimki de oğlunu saçma sapan bi yere koymuştu, hem evli hem de başka bir çocuğu olmasına rağmen. Sizinkinde bunlar da yok. Sizin eş adayı da sorun, ağzını açıp birşey söylememesi, siz birşey diyecek olduğunuzda sessizleşip surat asması..: bunlar hep red flag.

Ben yurtdışına taşındım yılda 1 ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz ona rağmen canımı sıkıyor. Siz çok çekersiniz. Beraber yaşama konusunda da baskı göreceğinizi düşünüyorum.

Ben ne manyaklık yapmışım?
Sevgiliniz annesi bu hitapları kullandığında annesine tepki verdi mi vermedi mi? Vermediyse ve siz sevgilinizin bu hitaplar karşısında sessiz kalmasını normal buluyorsanız manyaklık olur mu olmaz mı bir düşünün...

Mide bulandırıcı farkında mısınız? Ben böyle adamı asla yatağıma, hayatıma almam gerçekten iğrenç.

Son düzenleme:
Back
X