2. AYIM NASIL SİZCE BEN ÇOK KARARSIZIM SONUÇTAN

006CEREN006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
9
3
86
43
merhaba arkadaşlar 2. ayım bitti kavis olacak dedi dr. ama şuan için öyle bir görünümü yok ve bana göre biraz da iri gibi geldi..birde kalın derilisin ödemler geç iner masajada devam dedi . başta düz, kavis ödemler inince ortaya çıkıcakmış. kararsız kaldım sonuçtan.

Benim arkadasta 6 ayda anca oturdu canım .. daha erken düzelir benc2

Ameliyattan hemen sonra çekilmiş fotonuz var mı? Eğer orada varsa muhtemelen çıkar ödemler tamamen gidince. Bence bu haliyle de güzel. Zaten artık küçük, kavisli, kalkık burunlardan ziyade bu tarz daha doğal ve düz burunlar revaçta.

Ameliyattan hemen sonra çekilmiş fotonuz var mı? Eğer orada varsa muhtemelen çıkar ödemler tamamen gidince. Bence bu haliyle de güzel. Zaten artık küçük, kavisli, kalkık burunlardan ziyade bu tarz daha doğal ve düz burunlar revaçta.
ameliyat sonrası vardır ama bakmadım dr dan istemedim.kontrole gidince bakıcam mutlaka. dr da bana aynısını dedi senın dediğin gibi kalkık çok kaydırak gibi burunlar eskide kalmış.bakalım inşallah böylede heykel gibi kalmaz :)))

Çok sivri, çok yapık duruyor
Ama daha iki ay olmuş burda okuduğum kadarıyla 1senede oturuyormuş burun

Merhaba. Bir arkadaşım kalın derili. Kavis sonradan çıkmıştı. Sizde de öyle olacaktır muhtemelen. İri oluşu yeni ameliyat oluşunuzdan dolayı. Doktor kavisli yapmasa neden kavisli yaptım desin ki? Demez bence dememeli.

Kavis varsa ameliyattan sonra da oluyor, bence kavis yok, ben de aylarca umutla kavis beklemiştim, çok araştırdım, bence kavis yok sizde de

Gayet guzel duruyorrr. Evet kavis gec olur. Benim arkadasiminda 2ay sonra kavisi ortaya cikti .seninki kalin biraz gec olusur. Ben de oldum benimki kavisli ama kalkik degil kalkik istemistim halbuki :(

Back
X