2 aylık bebeğim oturmaya çalışıyor, yardım lutfen

EsrArtun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
44
7
3
39
2 ay 12 gunluk bebeğim kucağa alıştı. Ne yatmak istiyor nede bikaçgun oncesine kadar yatmaya bayıldıgı salıncagında duruyor. Kucagıma aldıgımdada kendisi one egilerek dik durumda oturuyor, yaslanınca yine basıyor çığlığı. 6aydan once oturtulmaz diye duymustum. Ne yapmalıyım yardım edebilirmisiniz???

gec oldu ama bebisin birazcik buyumustur sanirim.gule gule buyutun.bence oturtmayin cunku kemikleri batar bebege.yani kucaginizda oturur pozisyonda tutun..benim bildigimde 6 ayyda sanirim yatar pozisyondda oturtuluyo tam dik bile degil yani..

gec oldu ama bebisin birazcik buyumustur sanirim.gule gule buyutun.bence oturtmayin cunku kemikleri batar bebege.yani kucaginizda oturur pozisyonda tutun..benim bildigimde 6 ayyda sanirim yatar pozisyondda oturtuluyo tam dik bile degil yani..
Cok tesekkur ederim 3 bucuk aylık oldu ;) o haftalarda etrafa ilgisi coğlmıştı doktoruyla gorustugumde artık dunyaya yatarak bakmak istemiyordur ama yinede oturtmayın kucagınızda destekle dursun dedi, bende ben otururken oyle tutmaya başladım. Derken yeni favorimiz ayakta gezmek oldu ;) her ay yeni bir alışkanlık ediniyorlar sanırm..

masallah kuzucuga masaallah:):) senin bincirini oturtana askolsun:) ayaklanmaya baslasyincaa biraz zor oturur gibime geliyo:)

Back
X