2 aylık bebeğim tekini emmeyi bıraktı benim gibi olan varmı

Bebeğiniz daha çok küçük benim bebeğimde bi ara sol göğsümü almadı ama inat ettim diğer göğsümü emme pozisyonun da olmadıysa uykuluyken sürekli emmek istemediği göğsümü verdim sonunda aştk ama çok uğraştık.Tabiki bunları sizde düşünüp denemişsinizdir.en azından sütün daha da azalmaması için almadığı göğsünüzü sağın bence.Belli olmaz bakarsınz onuda emmek ister zamanla.

benimde tek göğsümden süt gelmiyo. daha doğrusu çok az geliyo.sürekli emzirmeye çalışıyorum ama bir türlü süt artmadı.ilk iki ay bebeğime tek göğsüm yetti ama şimdi kızım 3 ay 1 haftalık oldu ve yetmiyo. doktorumda 3 öğün mama takviye et dedi. bende 3 öğün 60 cc mama veriyorum. bu arada doktorun dediğine göre mamanın üzerinde yazan miktarlar çok fazlaymış 2 aylık bebeğe bir öğünde 60 cc yeter dedi. yardımcı olabildiysem ne mutlu ama sen yinede doktorunla bi görüş..

benim kizim 6 aylikken sagi emmeyi birakti .dr um surekli once emmek istemeyen gogsu ver dedi ben verdim ama fayda etmedi burun kivirdi sut mu yoktu bilmiyorum ama daha cekmeden istemiyordu 3 ay tek gogusle emzirdim 9 aylikkente biraktim emzirmeyi sutum azalmisti fazla yemiyordu kilodanda dusunce biraktim

uc aylik bebek tek ogunde90 icebilir...bazen cok acsa 120 bile cok sutlu anneler emzirirken bebgin nekadar emdigini bilmiyor.halbuki onlarin bi gogsunde bir bardak kadar sut olabiliyor bebeler emdikce emiyor.:3::3::3::3: eger sutun yetmiyorsa bence gunde iki ogun doydugu kadar mama ver.iki gun 90 yaparsin baktin bitiriyor hizli cekiyor 120 verirsin.yada 90 yaptin iki gunde bitirmedi.60 yaparsin:6::6::6::6:

Back
X