• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğim uyumuyor

melike111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar öncelikle merhaba 56 günlük bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor sadece göğüste uyuyor ayağımda salladığım zaman uyuyor beşiğine koyunca ağlamaya başlıyor lütfen yardımcı olun!

Kızlar öncelikle merhaba 56 günlük bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor sadece göğüste uyuyor ayağımda salladığım zaman uyuyor beşiğine koyunca ağlamaya başlıyor lütfen yardımcı olun!
Bebeğim 40 günlük bizde aynıyız. Uykuya direnmeler çok.
İyice doyuruyorum ben öyle olunca bi yarım saat falan dalıyor.

Bebeğim 40 günlük bizde aynıyız. Uykuya direnmeler çok.
İyice doyuruyorum ben öyle olunca bi yarım saat falan dalıyor.
Benimde aynı şekilde direniyor uyumamak için duş aldırıyorum masaj yapıyorum ama nafile hiç bi işe yaramıyor

İki aylıkken benim de hep göğüsümde uyurdu. Çünkü tek bildikleri bizim sıcacık kucağımız. Onları çok rahatlatıyor. Bol bol göğüsümde yatırıp uyuttum. Şimdi iyi ki diyorum. Artık çok göğüsümde uyumayı sevmiyor, 3 buçuk aylık olduk. Ama özlüyorum kucağımda öyle uyumasını 🌸

Benimde aynı şekilde direniyor uyumamak için duş aldırıyorum masaj yapıyorum ama nafile hiç bi işe yaramıyor
Benim kıza duş iyi geliyor.
Duş fıskiyesiyle masaj yapa yapa yıkıyorum mayışıyor üstünü giydirirken uyuyor :)

Yeni doğum yapmış anneler böyle şeyler duyunca sinir olur biliyorum nende sinir oluyordum çünkü ama 2 3 aylık bebek öyle uyur zaten. Benimki çok kusardı aşırı gazlıydı 3 ay sadece omzumda uyuyordu ve hiç yatamazdım. O an bunları kabullenemedim hep neden uyumuyor dedim ama işte lohusalıkyan dolayı insan anlayamıyor maalesef. Şuan 24 aylık hala benimle yatıyor hiç bir zamanda yatağında deliksiz uyuduğu olmamıştır. Sizi suçlayanlar olacak yanına alıştırdın kucağına alıştırdın ondan uyumuyor vs kimseyi dinlemeyin benekler rahat ettiği şekilde uyuyor dememki öyle rahat. Hepsi bir gün geçiyor şuan oğlum istesemde ne omzumda ne kucağımda uyur. Allah bebeklerinize güzel uykular nasip etsin taze anneler

Back
X