kuzum bnim nasılda korkmuştur daha çok küçükkkk herşey olabilir ewde durma bnce git bi hastaneye biyere gözetim altında tutsunlar .. birde yüzüstü düşürdü diyorsun we hala ewde neden bekliyorsun.. we herşeyden öenmlisi daha kendi dengesini sağlayamayan bir bebeğin kucağında 1,5aylık bebeğin işi ne neden yanlarında değildiniz.... neyse umarım bebişe bişey olmaz bncebi hastaney götürün derim
bebeğimi 1,5 yasındakı ablası yüzüstü yere düşürdü.basıma gelene bakın.24 saat gecti üstünden cocuk doktoruna ve sonra kaf filmi çekildi. filmde bişey yok dendi.tomografi tehlikelıymıs.napıcamı bılmıyorum.gece falan uykusu ıyıydi ama 3 saattır uyutmaya calısıoum olmuyo.yataga koyduktan 1 2 dakıka sonra ağlamaya baslıyo.ne yapıcam akıl vrın bana.suanda kucagımda uyuypr.ins yavruma bisey olmaz dua edın.nazara geldi kuzum.allahım sen yardım et.
Canim benim canim((
Ipekcigim oncelikle sogukkanli ol ve sogukkanliligini koru.24 saat gectiyse ve doktor birsey yok diyorsa merak etme.su an sadece ikinizde korkmus durumdasiniz.bir sure kucaginda uyut sevgini varligini ona hissettir.onunla beraber uyu.
Allah korumus yavrunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?