Bebek Beslenmesi 2 aylık bebeğimin gece üstünü neyle örteceğimi şaşırdım :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Hanımlar 2 aylık bir oğlum var küçük bir yorgan örtüyordum bir iki gecedir onu yüzüne getiriyor gece sesine uyanıyorum ağzı yüzü biraz kapanmış battaniyeyle saramıyorum kolları kapanınca uyuyamıyor bataniyeyi vücuduna sıkıştırarak yatırıyorum bu sefer omuzları açıkta kalıyor üşüyormuş gibime geliyor. uyku tulumu aldım ama üzerinde 20 derece üstünde kullanmayın diyor ev 21 22 derece arası gidip geliyor ve şuanda kaloriferimiz yanmıyor.Bu seferde Ateşi çıkar diye korkuyorum siz neler yapıyorsunuz :( cidden ne yapacağımı şaşırdım

Ben kollari acikta olacak sekilde uzerini ortuyorum mecbur kombiye yukleniyorum benimkinin kolu kapali olunca sinirleniyot :)))

Ben kollari acikta olacak sekilde uzerini ortuyorum mecbur kombiye yukleniyorum benimkinin kolu kapali olunca sinirleniyot :)))
Merkezi sistem doğalgazımız gece kapanıyor maalesef :( cidden şaşırdım yani çok giydirsem havale geçirir mi diye korkuyorum az giydirsem üşütecem diye ... annelik ne paranoyak bir ruh haliymiş ya :)

Tulumunuz en kalini demek ki. İnce bir tulum daha alın. Tulumların tog değeri var, etiketinde yaziyordur. Hangi tog değeri kaç derece sıcaklık için uygudur internette bulabilirsiniz.

Benim bebeğim de çok deli yatar ortturmez ustunu. Ben kendim diktim tulumunu. Dolgulu kapitone penye ve bir kat da orta kalın penyeden iki kat ve kolsuz. Biz pikeyle yatarken bebeğime yetiyor bu tulum. Bir de lcw den aldigim kalin uyku tulumu var. Kollu haliyle istediği gibi hareket edemediği için kalin olana gecince kolunu çıkarıp giydirecegim.

Tulumu ayaksiz alırsanız üstüne çorap giydirmeyin, tulum kalın olduğu için çorap lastiği daha çok baskı uygular bacağa, kan dolaşımını bozabiliyormus. Kendinden ayaklı tulumlar da bol oluyor dolanir durur ayagina. Ben kalın havlu corabin boyun lastiğini kesip tuluma dikmeyi düşünüyorum. Tabi sizinki daha hareket etmiyor torba tulum da uygun olur ama okuyacak başka anneler için yazmış olayım.

Tulumunuz en kalini demek ki. İnce bir tulum daha alın. Tulumların tog değeri var, etiketinde yaziyordur. Hangi tog değeri kaç derece sıcaklık için uygudur internette bulabilirsiniz.

Benim bebeğim de çok deli yatar ortturmez ustunu. Ben kendim diktim tulumunu. Dolgulu kapitone penye ve bir kat da orta kalın penyeden iki kat ve kolsuz. Biz pikeyle yatarken bebeğime yetiyor bu tulum. Bir de lcw den aldigim kalin uyku tulumu var. Kollu haliyle istediği gibi hareket edemediği için kalin olana gecince kolunu çıkarıp giydirecegim.

Tulumu ayaksiz alırsanız üstüne çorap giydirmeyin, tulum kalın olduğu için çorap lastiği daha çok baskı uygular bacağa, kan dolaşımını bozabiliyormus. Kendinden ayaklı tulumlar da bol oluyor dolanir durur ayagina. Ben kalın havlu corabin boyun lastiğini kesip tuluma dikmeyi düşünüyorum. Tabi sizinki daha hareket etmiyor torba tulum da uygun olur ama okuyacak başka anneler için yazmış olayım.
Sizdeki yetenek bende nerdee :) evet waikikiden aldım tog değeri 2.7 patikli ama 3-6 ay tam sarmıyor içine sadece çıtçıtlı body giydirdim öylece yatırsam mı bilemedim

Ustune 2 kat pijama giydir. Bir sey olmaz. Kafasina gece sapka takabilirsin. Yorgan cok kalin olur. Altinda bogulabilir. Battaniyeyi kollarinin altindan gececek sekilde ort yine en iyisi.

Sizdeki yetenek bende nerdee :) evet waikikiden aldım tog değeri 2.7 patikli ama 3-6 ay tam sarmıyor içine sadece çıtçıtlı body giydirdim öylece yatırsam mı bilemedim

Ben geçen sene aymen böyle yaptım bu vakitler.Lc den almıştım tulumu.Zıbının ya da ince pijamanın üstüne giydirdim.Bizimki de ayaklıydı sorun olmadı

Merkezi sistem doğalgazımız gece kapanıyor maalesef :KK43: cidden şaşırdım yani çok giydirsem havale geçirir mi diye korkuyorum az giydirsem üşütecem diye ... annelik ne paranoyak bir ruh haliymiş ya :)
Ayy usur gece ya niye gece kapatiyorlarki asil gece soguk oluyor bende acik ti 37 ye ayarlamistim gece kalkti yuzu soguktu yanimiza aldim :) alttan yarim kol atlet giydirip yatorin

Kollari acik kalacak sekilde ort besigibe koy besiginin uzerini kapat canim usumez nefesiyle isitir ben oyle yapiyorum ayak kismini acik birakiyorum hava gelmesi icin bir de

Ayy usur gece ya niye gece kapatiyorlarki asil gece soguk oluyor bende acik ti 37 ye ayarlamistim gece kalkti yuzu soguktu yanimiza aldim :) alttan yarim kol atlet giydirip yatorin
Paraları pek kıymetli çünkü:sinirli: en güzeli sabahları ben de aramıza yatırıyorum bir yarım saat mutlu mesut uyuyor yavrum :)

Hanımlar 2 aylık bir oğlum var küçük bir yorgan örtüyordum bir iki gecedir onu yüzüne getiriyor gece sesine uyanıyorum ağzı yüzü biraz kapanmış battaniyeyle saramıyorum kolları kapanınca uyuyamıyor bataniyeyi vücuduna sıkıştırarak yatırıyorum bu sefer omuzları açıkta kalıyor üşüyormuş gibime geliyor. uyku tulumu aldım ama üzerinde 20 derece üstünde kullanmayın diyor ev 21 22 derece arası gidip geliyor ve şuanda kaloriferimiz yanmıyor.Bu seferde Ateşi çıkar diye korkuyorum siz neler yapıyorsunuz :KK43: cidden ne yapacağımı şaşırdım

Ben hiç örtmedim kolunu.. şuan h&m kolsuz torba tulum kullanıyorum . Bi kere çişi dışına geçti yıkadım kurumadı yorganıyla yatırdım sürekli üstünü açtı hiç uyuyamadım . Gittim yedek olsun diye kollu bacaklı lcw uyku tulumu aldım aman Allahım yaktı çocuğu hemen çıkardım . Evler kaloriferli olduğu için sıcak oluyor sanırım boşa aldım onu

Ben hiç örtmedim kolunu.. şuan h&m kolsuz torba tulum kullanıyorum . Bi kere çişi dışına geçti yıkadım kurumadı yorganıyla yatırdım sürekli üstünü açtı hiç uyuyamadım . Gittim yedek olsun diye kollu bacaklı lcw uyku tulumu aldım aman Allahım yaktı çocuğu hemen çıkardım . Evler kaloriferli olduğu için sıcak oluyor sanırım boşa aldım onu
Ben waikikiden aldım çok memnunum ilk baş içinde kısa kollu body ile yatırıyordum şimdi uzun kolluya geçtim geceleri kaloriferler kapanıyor bizde merkezi sistem ama odanın içi 21 derece ona rağmen hiç öyle rahatsız olmadı

Hanımlar 2 aylık bir oğlum var küçük bir yorgan örtüyordum bir iki gecedir onu yüzüne getiriyor gece sesine uyanıyorum ağzı yüzü biraz kapanmış battaniyeyle saramıyorum kolları kapanınca uyuyamıyor bataniyeyi vücuduna sıkıştırarak yatırıyorum bu sefer omuzları açıkta kalıyor üşüyormuş gibime geliyor. uyku tulumu aldım ama üzerinde 20 derece üstünde kullanmayın diyor ev 21 22 derece arası gidip geliyor ve şuanda kaloriferimiz yanmıyor.Bu seferde Ateşi çıkar diye korkuyorum siz neler yapıyorsunuz :KK43: cidden ne yapacağımı şaşırdım
Benim bebegim 10 gün sonra 11 aylık olacak ben hala örtme mevzusunda dertliyim. Çok deli yatıyor beşiğin her bir karışını tavaf ediyor :( o yüzden üstünü örtmem mümkün değil. Tulum giydiriyorum ama içim yine de rahat değil kendim üstümü örttüğümde suçluluk hissediyorum resmen :( ama yapacak bisi yok malesef...

Back
X