Maalesef bir kez manaya basladimi doymaz sütle artık.benim kızıma hastahanede bir kez mama vermişlerdi sutum gelmedi diye.sonra eve gectigimde 1 ay emzirdim.mama vermedim tabii.ama dediğiniz gibi hep ağlıyor ve hirslaniyordu.anlamiyordum.ay sonunda doktora gittimizde kizimin açlıktan böyle yaptığını doymadigini ve kilo almadığını söylediğinde çok üzüldüm.mamaya devam etmemizi istemişti. Mama yedirdim üzerinede hep geldiği kadar emzirdim.2.5 yaşına kadar.
Merhaba arkadaslar 2 aylik bi kizm var gecen haftaya kadr hic mama kullanmadim hep emzrdim gecen hafta ben bi rahatszlk gcrdim ve kullandgim ilaclar yuzunden bebegmi emzremedimbi hafta boyunca mamayla besledim smdi ilaclarm btti emzrmeye dewam etmek istedim fakat sutum eskisi gbi gelniyo geliyo allha skur ama az .. kizmda biberondan cok glmesne alisti sanirsam emerken coook ciddi sekilde sinirleniyo hirslaniyo sreklo emmek istyo yalanci emzige alostrmistim suan onu bile emerken cook hirslaniyo kndni kaybedip aglamaya basliyo cok uzuluyrm bu duruma kndmi cok ktu hiisediyrm ne yapmaliyim nasil giderebilirim bu hirsni (((
Evet haklisnz galiba insllh oyle olur ve tekrar baslar emmeye lactamiln anne sut artici bi toz icecegi var onu kllndm bugun insllh etkli olur hepnze tsekkr ederm .
bu bir hafta icinde hic sutunu sagmadin mi? sagip sagip dokmen gerekirdiMerhaba arkadaslar 2 aylik bi kizm var gecen haftaya kadr hic mama kullanmadim hep emzrdim gecen hafta ben bi rahatszlk gcrdim ve kullandgim ilaclar yuzunden bebegmi emzremedimbi hafta boyunca mamayla besledim smdi ilaclarm btti emzrmeye dewam etmek istedim fakat sutum eskisi gbi gelniyo geliyo allha skur ama az .. kizmda biberondan cok glmesne alisti sanirsam emerken coook ciddi sekilde sinirleniyo hirslaniyo sreklo emmek istyo yalanci emzige alostrmistim suan onu bile emerken cook hirslaniyo kndni kaybedip aglamaya basliyo cok uzuluyrm bu duruma kndmi cok ktu hiisediyrm ne yapmaliyim nasil giderebilirim bu hirsni (((
sevindim. bol bol emzir canimSutumu sagip dokmstum zaten ama pek erkisi olmadi cok sukur smdi emziriyrum arada bi mama da veeriyrm doymadi zaman dedginz gbi eskisi gbi gogsum dolmuyor ama cok skur emiyo emdkcede vogalck insllh
Galactago anne sütü arttırıcı damla kullanmanızı öneririm. Ben de ilk günden etkisini göstermişti.Evet haklisnz galiba insllh oyle olur ve tekrar baslar emmeye lactamiln anne sut artici bi toz icecegi var onu kllndm bugun insllh etkli olur hepnze tsekkr ederm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?