2 aylık bebek beslenmesi

uygrzubeyde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
1
0
1
26
Kızlar 2 aylık bir kızım var.Gündüzleri hep 1,5 yada 2 saatte bir emziriyorum.Hiç aksatmıyorum.Ama geceye alarm kurduğum halde bazen uyanamadığım oluyo ce 4 saati buluyo.Kendime çok kızıyorum böyle zamanlarda.4 saat fazla geliyo bana göre.Ama arada bir böyle oluyo.Yoksa gece hep iki saatte bir karnını doyuruyorum.Bazı günler 4 saati buluyo uyuyup kalıyorum.Sorun olur mu sizce 4 saat aç kalması

Kızlar 2 aylık bir kızım var.Gündüzleri hep 1,5 yada 2 saatte bir emziriyorum.Hiç aksatmıyorum.Ama geceye alarm kurduğum halde bazen uyanamadığım oluyo ce 4 saati buluyo.Kendime çok kızıyorum böyle zamanlarda.4 saat fazla geliyo bana göre.Ama arada bir böyle oluyo.Yoksa gece hep iki saatte bir karnını doyuruyorum.Bazı günler 4 saati buluyo uyuyup kalıyorum.Sorun olur mu sizce 4 saat aç kalması
Ben de 2 aylıkken 2 kez uyanamamıştım, 5 saat uyumuştu çocuk ve çok telaşlanmıştım. Belli bir zamandan sonra doydukları için uzun uyuyorlar, acıkınca uyanıyorlar rahat olun 4 - 5 saat kesintisiz uyuması çok normal ve aşırı güzel sizin de dinlenme fırsatınız olur. 🤗 Sarılık tehlikesi yoksa kilo alımı, çişli bez sayısı normalse bırakın uyusun. Bir de uyurken uyandırmadan da emzirebilirsiniz memeye tutun kendisi bulup emiyor zaten, uyanmadan emiyor, doyunca bırakıp uyumaya devam ediyor.

Doktorumuz bebek gelisimi icin beslenme ne kadar onemliyse uyku da o kadar onemlidir. Sarilik tehlikesi gectikten sonra, kilo alim problemi olmayan cocugu elleme uyusun demisti. Benim kizim 3 aylikken gece uyanmazdi, beslenmezdi. Simdi kocaman oldu.

kilosu normal sarılıkta yoksa bırakın o da uyusun sizde uyuyun. Artık yenidoğan değil. Gece uykusu çokk önemli 40 günden sonra artık kaldırmaya gerek yok bir sıkıntısı yoksa.

Back
X