Ne kadar da çok benzıyoruz ya

Bende 2 buçuk ay önce doğum yaptım. 10 sene sonra tüp bebekle şükürler olsun ki bir kızım oldu.
Çok sorunlu bır hamılelık yaşadım. Tansıyon şeker plesenta previa. Bu sebeplerden dolayı 35 haftalık doğum yaptım.
Şükürler olsun ki kızım 13 günlük yoğun bakım sürecınden sınra kucağımda.
Doğum yaptığım gün kayınvalidem geldı odaya üzülmüyormusun bebegın küvezde olduğu için dedi. Ben sırf kötülük olmasın dıye sustum. Hiçbirşey demedım. Ve bunu 3 kez söyledi. Komşularım da duymuş.
Daha sonra bebekler parmaklarıyle işaret yaparlar ya. Siyasi bir işaret yaptı uyurken. Bende çok sevdım. Paylaştım wp den durum olarak.
Bana o fotoğrafı alıntılayarak kızımın nah işareti yapan fotoğrafını attı.
Benımle resmen dalga geçti. Sizce de öyle degıl mı.
Ben o nahlı fotoyu atınca deıdm ki anne ne demek istiyorsun.
Ne dıcem gül diye attım felan dedı..
Ben 10 senelık evlıyım onun ne zıhnıyette olduğunu ıyı biliyorum.
Ama eşimi nasıl inandirdiysa artık eşim bana asla inanmadı şaka yapmış dedı. Karşı karşıya geldık görüşmeyelim dedı.
Bende sen bılırsın dedım.
Kendı evınde bana bıktım senden yeter artık vs. Gibi cümleler kurdu. Herşeye rağmen aradan 15 gün geçti eşim gidelim mi dedı.
Sırf etrafa çocuğu göstermiyor demesın diye tamam dedım.
Bu sefer de hanımefendi kabul etmedi. Şimdi sorarım size ben bu kadının evine bır daha neden gideyim.
Ama eşim bır annem bır bacım var bu hayatta mecbursun geçinmeye onları idare etmeye diyor. Tabiki dışlamıyorum ama benım de gururum yok mu o kadar lafın üstüne neden gideyim. Kaldı ki o 60 yaşındaysa bende 36 yolun yarısındayım 60 kadar yaşayacağım ne malum. Neden onun bütün buğuzunu çekeyim.
düşünün 10 sene boyunca çocuk olmadığı ıcın itildim kakıldım. Hesaba alınmadım.
11. Sene bebegım olmuş Benı çok sevıyormus.
Eşimi de inandırmış.
İnanılmaz derece annemi kıskanıyor. Annemde kötülükten yana bır kadın değil hep boşver umursama der bana.
Annem bebegımın kıyafetlerini aldı. Diyor ki annene söyle kıyafet almasın altın alsın. Bunun gibi o kadar çok şey var ki defterlere sığma. Ama malesef kendını acındırmada 1 numara.