benim bebeğimde 2 aylık 125 veya 150 ml den fazla içiyo az değil mi?Doktorum bana 2 aylıkken 2 saatte bir 90 cc içir demişti.
allah allah benim bebeğimde 3 150 gr 50 cm boy doğdu şimdi ise 2 aylık 5880 gr 56.5 boy daha yeni dr getirdim banada sık sık mı emziriyosun dedim bende ağladıkça emziriyorum dedim oda bana sık sık emzirsende bu kilo alacak 2-3 saatte birde emzirsen bu kiloyu alcak dedi ama 2 aylık bi bebek içim çok az kilosuda benimkinden düşük aç kalmasın bide her dr farklı sölüyo bende anlamadım başka dr kg çok ii sık sık emzir diyo başka dr 2-3 saatte bi emzir diyoo anlamaım gittibenimde kızım 62 günlük.. 55 günlükken gittik doktora 4400 dü kilosu. 35 haftalık 3410gram doğdu. doktora ilk gittiğimizde 3560 gramdı bir ay sonra 4400 oldu.
anne sütü ile ama sağarak biberonla besliyorum. doktor çok kilo almış napıyosun sen annesi aaaaa dedi bana. ilerde obez olur dedi.
şimdi burda yazılanlara bakıyorum bambaşka
90 ml süt içiyordu kızım bir seferde 34 günlüktü doktor çok fazla veriyosun dedi.
şimdi iki aylık 4400 gram olan bi bebek için hesaplarsak 4400x150%8 82 ml oluyor yada 8 değil 7 öğün olup 94 ml vermek gerekiyor.
boyu 3 haftada 5 cm uzamış bebişimin
sizin bebeklerinizin gün kilo hesabına yakın bazılarından altta bazılarınızı geçmiş bizim yaş kilo tablomuz.. iyide doktorumuz neden o kadar şaşırdı ilk ay 1 kiloya yakın alamaz mı anne sütü alan bebekler?
ileride obez olur dedi.%30 büyümüş dedi hani sanki çok kötü olmuş gibi
mecbur azalttık içtiği sütü 70 ml veriyorum oyalaya oyalaya. çok iştahlı bir bebek. üzülüyorum ağlıyor battaniyesini emiyor boş biberon olunca ağlıyor iki aylık henüz ama biberonu çekmeyeyim diye eliyle sağlama alıyor kendini
ne dersiniz halime
62 günlük 4400 olan bebeğim 70 ml8 öğün 560 ml süt içiyor. ama yeni doğanken 450 ml idi. şimdi 2 aylık daha fazla içmesi normaldi ama doktor kızdı
ya kızlar benım kızım meme yerken ıkınıyor sıkılıyor basen de bagırmaya baslıyor bırdaha almıyor ama kılo alımı gayet ıyı dun aksam yıne boyle yabtı hem almak ıstıyor alıncada bagırıyordu bende mama yabtım bıboronu ıctı ve uyudu.sımdı benım sutummu yetmıyor acaba ama yetmese kıloyu nasıl alıyor ben anlamadım bu sorunu nasıl asıcaz ya yedırmekte cok zorlanıyorum ve uzuluyrum bıboronu yedıgı gıbı rahat qogsumu hıc yemedı.
arkadaşlar benim oğlum 2,5 aylık sütümü yedeklemek için sağmaya başladım ama tek göğsümden 50ccden fazla gelmiyor ikisini birden mi sağmam mı gerekiyor
her emzirmeden sonra göğüslerini sağman gerek.göğüsler boşaldıkça süt olur.
kızlar şaka yapıyor olmalısınız:1no2:el kadar ebeklere ml hesabı yapıp süt verilirmi...emebildikleri kadar emzirmeniz lazım.dışarda emziremiyorum yer yokta ne demek.dönersin sırtınızı her yerde emzirirsin.çantana atarsın bi tane tülbent,kendini korursun olur biter.
kızlar işin ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım.daha çok küçükler.bu şekilde devam ederseniz sütünüzde azalır.
ayrıca gece yattığınız yerden emzirmek kalkıpta sağıp biberona kaymaktan nasıl daha zor oluyor onuda anlamadımbenneyaptımki
anlayan beri gelsin banada anlatsınbenneyaptımki
Merhaba benim bebegim de cok gazli. Eminim siz bu donemleri atlatmissinizdir. Emmesinde sıkınti oldu mu? Gaz problemi ne zaman gecti acaba ?arkadaşlar hiç bebek anne sütünden obez olurmu
emzirin emzirebildiğiniz kadar..ek gıdalara başlayınca temkinli olursunuz.şimdi bebeklerin iliklerinin dolma vakti..ne kadar iyi dolarsa ileride okadar az hasta olurlar.her doktorun söylediğine bakmayın gercektende..benin bebeğimde şuan 2 aylık,ve bizde emme sıkıntısı yaşıyoruz..çünkü çok gazlı benim bebeğim..ve kullanmadığım ilaç kalmadı..gaz sorunumuz hala devam ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?