Bana uzun geliyor içim rahatladı biraz :)))3 saatlik yolculuk uzun değil
Muhtemelen uyur uyanık olduğu zamanda emzirirsiniz
Biner binmez emzirirseniz büyük ihtimal yol boyunca uyur. Uzun değilmiş çünkü.
Mesafe uzun değil dert etmeyin emzirin zaten uyur yol boyu muhtemelen yanınıza da bi bez alın ki emzirmeniz gerektiğinde emzirin
Neden çekinesin bebek bu insanımız o kadar anlayışsız değildir merak etmeAğlarsa otobüsteki yolculardan çekiniyorum biraz sanirim
Kesinlikle bebeginede koltuk al iki koltuk senin olsun alabiliyorsan puset al daha rahat olur. Emzik kullanıyormusun bebegineYarın Ankara'dan düzceye gidicem bebegimle. 3 saat yolculuk. Zorunda olmasam gitmem ananem rahatsız . Otobüsle gidicem mecbur nasıl rahat giderim bebekle yolculuk yapanlar varmı çok korkuyorum((
Emzik almıyor çok denedim kullanmıyorum o yüzdenKesinlikle bebeginede koltuk al iki koltuk senin olsun alabiliyorsan puset al daha rahat olur. Emzik kullanıyormusun bebegine
Kesinlikle bebeginede koltuk al iki koltuk senin olsun alabiliyorsan puset al daha rahat olur. Emzik kullanıyormusun bebegine
Olmadı iki koltuk aliyim dediğiniz gibiKesinlikle bebeginede koltuk al iki koltuk senin olsun alabiliyorsan puset al daha rahat olur. Emzik kullanıyormusun bebegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?