2 aylik bebekle yolculuk yardım!!

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Yarın Ankara'dan düzceye gidicem bebegimle. 3 saat yolculuk. Zorunda olmasam gitmem ananem rahatsız . Otobüsle gidicem mecbur nasıl rahat giderim bebekle yolculuk yapanlar varmı çok korkuyorum ((

Emzirirsiniz zaten yemek derdi olmaz. Bir de otobüs sesiyle daha rahat uyur. Üç saat çok değil. Siz stres yapıp da bebeğe yansıtmayın yeter ki. Geçmiş olsun..

3saat boyunca uyur bebek :)
Bnm oglum 5aylikti istanbula gittik yavas yavas 5 saat surdu 5 saat uyudu

Ben bebeğim 2 aylıkken 14 saat yolculuk yaptım bebisim genelde uyuduğu için sıkınti olmadi yani rahat ol 3 saat hemen gecer

2 aylık bebek büyük bebeğe oranla daha rahat olur. Etrafının farkında olacağı, rahatsız olacağı uyaranlar yok. Uyandıkça emzirirsen sıkıntı olmaz. Otobüs sallandıkça baya uyur zaten.
Sadece havalandırmalara dikkat et direk üstüne gelip de üşütmesin.

kızım 7 aylıkken otobüsle 12 saat yolculuk yapmıştım 3 saat ne ki :) uyur merak etme otobüsün tıkırtıları ninni gibi gelir

Iki aylık bebek zaten dışarda oldugunun farkında olmadan uyur.
Hiç endişelenme. Ağlarsa da ağlasın bebek :)
Biraz pış pış yap. Durur hemen dediğimgibi çünkü daha çok küçük anlamıyor.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı rahat rahat gidip geliriz inşallah
Aslında otobüs değilde terminale gidiş korkutuyor dolmuşla

Yarın Ankara'dan düzceye gidicem bebegimle. 3 saat yolculuk. Zorunda olmasam gitmem ananem rahatsız . Otobüsle gidicem mecbur nasıl rahat giderim bebekle yolculuk yapanlar varmı çok korkuyorum ((
Kesinlikle bebeginede koltuk al iki koltuk senin olsun alabiliyorsan puset al daha rahat olur. Emzik kullanıyormusun bebegine

normal zamanda kucagında uyutmuyorsan yanındakı koltuguda kirala oraya yatırırsın ,
çünkü kucaga çabuk alışır çocucklar , yol kısaymış çabuk geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…