2 aylik bebekle yolculuk yardım!!

Yeri geliyor şehir içinde 3 saat yolculuk yapıyoruz, uzun bir yolculuk değil.
Bindikten sonra azıcık bekleyin huysuzlanmaya başlarsa emzirin ve uyutun.
Otobüsün sarsıntısıyla muhtemelen deliksiz uyur.

Ben kizim iki aylikken 12 saatlik tatile cikmistim.kendi arabamizdi ama yinede hic sknti cekmedik.emip uyuyodu surekli.korkmayin hic bisi olmaz

3 saatlik yol bisey degil, simdi en kolay zamani emer uyur zaten, yolculukta buyuk bebek daha zor. Aglar, terler, sıkılır falan, sizinki otobusun tingirtisindan gozunu acamayacak muhtemelen.

Ağlarsa diye gerilme o Zaman Cidden zor susar

Mümkünse sırt çantası al taşımak kolay olur çok eşya alma yanına bebeğe al sen anneninkilerle vs idare et evde

Bebek dolmuşta ağlarsa bir şey olmaz susar daha çok küçük zaten

Emzirmekten çekinme emzik de almıyorsa başka şeylerle susmaz ve daha da gerilir

Gık deyince mene ağza girerse kolay gider

Maddi durum uyarsa yan koltuğu da alırsan çok rahat gidersin

Yanına huysuz yahut herşeye karışan biri binerse o 3 saat 30 saat gibi gelebilir zira

Bir seferinde iki koltuk aldım gidiyorum otobüs ara durakta durmuş kadın tepemizde dikilmiş Ben görmedim bile

Neyse Oraya geçecektim dedi ama dövecek nerdeyse vayyy yayılmışlar modunda ben de ikisi de bizim dedim

Olur mu ben aldım vs dedi cam kenarını gösterip neyse adamlar baktılar vs yeri başka yermiş Peron numarasını koltuk numarası sanmış

Kadın yanıma oturacak olsa idi yanmıştım

Yarın Ankara'dan düzceye gidicem bebegimle. 3 saat yolculuk. Zorunda olmasam gitmem ananem rahatsız . Otobüsle gidicem mecbur nasıl rahat giderim bebekle yolculuk yapanlar varmı çok korkuyorum :KK43:((
bizim gelin 14 saat uçtu bir aylık bebekle
üzerine de 3 saat otobüsle yol yaptı
3 saat nedir ki birsey olmaz
uyur uyanır emer

Benim bebeler arabada uyuyo hemen:nazar:
Çoğu bebekte öyle sarsintidan mi araba sesinden mi bimiyorum :)
Korkmayın 2 aylık zaten uyur o.

Benim oğlum kolikti kesintisiz ağlardı. 4 saat yolculuk yapmıştım 2 aylıkken surekli emzirdim sardım geçti gitti. Hic korkmayın kısa bir süre hemen geçer.

emziriyorsan hiç sorun olmaz mama alsa tamam oyalamak zor diycem de.

2 aylik ve 18 aylik ik bebekle once ankaradan antalyaya bir ay sonra da ankaradan bodruma gittim. Gozunde buyutme. Tadini cikar. Cok gecmis olsun bu arada.

40günlük bebekle 3 uçak aktarma yurt dışına gitmek zorunda kalmıştım üstelik 2çocuk ve 200kg bagajla
cam kenarina oturup yanınızada vebek çantasını alın bide rahat emsin diye tülbent 3saat çabuk geçer

Back
X