- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Onlari geri çağır. Ya da sen kal onlarda . Tek basina kucakta gez gez ağlıyordum artık bebeğe sabrim kalmiyordu.Gerçekten geçmeyecek gibi geliyor. Akşamları aynı saatte yıkıyoruz gaz sancısını hafifletiyor en azından ağlama süresi kısalıyor. Uyku icin gündüz mü yıkasam daha iyi olur? annem ve kayınvalidem kalıyorlardı dönüşümlü olarak ama artık yalnız kalmak istediğim icin gönderdim onları. haftada birer gün gündüzleri gelip ev işlerimi yapıyorlar artık. Ama yalnız olduğum günler uyuturken cok zorlanıyorum..
Kahramanlik yapmaya gerek yok. Eskiden genis aile seklinde herkes birbirine yrdimci olurmuş. Tek basina cocuk büyütme olayini hic bir doktor annenin ruh sagligi icin önermiyor. Destek al. Yardim iste.
Bugunlerde yardim etmeyip ne zaman edecekler. Kimse 1 gun boyunca sen tek baktin diye madalya takmayacak sana. Olan sana olacak.
Yasadim aynisini biliyorum. Acayip kötü.
İyi seyler düşün. Saglikli şükür gececk emin ol. Bebeğin de uyumak ister mışıl mışıl. Büyük adama gaz sislik zor. Küçük Bebak ne yapsin. Annesii.
Aglamaktan zarar görmez. Ama cok sallarsan hirpalarsan basi boynu zedelenir. Aglasin kucağında birsey olmaz. Ama sarsacak sekilde salllama sakın.
Yaşadım o yüzden böyle yazdim. Simdi 2.5 yasinda. Cok minnos kuzum cok akilli sakin masallah uyumlu elhamdülillah d