2 aylık evlilik, trafik kazası, yuruyememek:(

Ben kırık değil ama başka bir sorun yaşadım. Sırt ve omurga problemlerim var, bir sabah kalktığımda tamamen tutulmuştum, kollarımı bile kullanamıyordum. Eşim bebek gibi baktı, hiçte mahçup olmadım. Üstelik kırık gibi geçen bişey değil, ne zaman hortlayacağı belli olmaz. Sayısını bilmediğim kadar tekrarlayacak biliyorum.
Kırık geçer, biraz zor geçer ama sonunda hiç bişey kalmaz. Siz biraz rahat olmaya çalışın ya hayatınızı kaybetseydiniz, felç kalsaydınız

Yürürsün, arkadaşım kendini 3.kattan aşağıya attı ayaklarının üzerine düşmüş ve ayağı kırıldı üzerine birde omurga zedelenmesi yaşadı. 1.5 ay kıpırdamadan mumya gibi yattı...

Belinde ayağında platin vardı...

Şuan hiç sorunsuz yürüyebiliyor...

Ameliyat oldum 2 tane vida yani platin takıldı çünkü parçalı kırık varmış Talus kemiginde. Doktor zor kaynayan bir kemik dedi biraz korktum bu yüzden konuyu hortlatip duruyorum. Açıkçası topal kalmaktan korkuyorum
Çok geçmiş olsun hiç mahçup olmayın esas böyle günlerde belli olur evliliğin saglamlıgı içiniz ferah olsun. Doktorunuza korkularınızdan bahsetseydiniz sizi rahatlatırdı belki..

Ay birden omur boyu yuruyemeyeceksiniz sandim ya. Tek derdiniz kirik olsun. İyilesir.

Back
X