- 22 Ocak 2017
- 65
- 149
- 93
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayısta iki ayağım bileğinden kırıldı ne alaka düzelememek bence siz olayları fazla dramatize ediyorsunuzBuraya 2 ay önce konu açmıştım sorunlu bir nisanlilik geçirdiğim için. Neyse evlendim evlenmeden önce yaşadığımız sorunları atlattik ve tartismasiz evliligimizi yürütmeye calisiyorduk. Ancak cinsel sorunlarımız vardı bunun için de cinsel terapiste gidecektik eşimle. Öyle veya böyle hayat akıp gidiyordu. Derken geçen gün araba kullanırken kaza yaptım. Hizliydim. Virajı alamayip ağaca carptim. Araba pert sayılır. Yaptırmaya kalksak 10,000 civarında bir meblağ tutacak. Neyse araba önemli değil de ayağımda kırık çıktı. Talus kemiği catlamis. Alciya alindi. 45 gün alcida kalacakmis . Yani 45 eve mahkumum demektir bu. Koltuk degnekleri ile yürüyorum evde. Pek bi iş yapamıyorum zaten de doktor yasakladı. Bütün yük esimde artık . Gerçi ailem de yardım eder sagolsun. Derdim ise eskisi gibi yuruyememekten korkuyorum. Aksar miyim, yoksa yavaş mi yururum. Yeni evliyim eşime mahçup hissediyorum bazen. Ağlıyorum ara sıra. Lütfen ayağında kırık olup duzelenler yazsın moral verin nolursunuz.
Çok geçmiş olsun nasıl kırıldı bende 5 sene önce sol bacagimdaki 2 kemiğin hepsi kırıldı hala platinleri cikartamadik çok ağrıyor oluyor sizde Platin varmıMayısta iki ayağım bileğinden kırıldı ne alaka düzelememek bence siz olayları fazla dramatize ediyorsunuzkonu başlığından tekerlekli sandalyeye mahkum oldun sandım
Şu anda gayet iyiyim ki ben bayağı kilolu bir insanım bir bir bucuk ay sonra yürüyordum yavaş yavaş yasak olmasına rağmenbenden gençsindr muhtemelen 1 aya birşeyin kalmaz 37 yaşındayım en
Hayır bende yok platinÇok geçmiş olsun nasıl kırıldı bende 5 sene önce sol bacagimdaki 2 kemiğin hepsi kırıldı hala platinleri cikartamadik çok ağrıyor oluyor sizde Platin varmı
Geçmiş olsun. Kol mevzusunada Allah korusun. Bende kiloluyum. Bu daha da zorluyor. İnşallah sagligimiza kavuşuruzHayır bende yok platinyavru kedişleri kontrole gitmiştim dönüşte apartmanın önünde ayağım burkuldu merdivende o kırıldı hemen bilekten öteki ayağımda merdivene çarptı onda da 3 küçük kırık oluşmuş
bende de ağrı oluyor çok yürürsem üstünde durursam uzun süre kilolu olduğumdan ama bunada şükür yürüyebiliyorum artık
1 ay yatmak hiç bana göre değildi 2 ayak çok zor gerçekten keşke kollarım kırılsaydı dedim ayaklarım yerine
![]()
Amin inş.Geçmiş olsun. Kol mevzusunada Allah korusun. Bende kiloluyum. Bu daha da zorluyor. İnşallah sagligimiza kavuşuruz
Hayır bende yok platinyavru kedişleri kontrole gitmiştim dönüşte apartmanın önünde ayağım burkuldu merdivende o kırıldı hemen bilekten öteki ayağımda merdivene çarptı onda da 3 küçük kırık oluşmuş
bende de ağrı oluyor çok yürürsem üstünde durursam uzun süre kilolu olduğumdan ama bunada şükür yürüyebiliyorum artık
1 ay yatmak hiç bana göre değildi 2 ayak çok zor gerçekten keşke kollarım kırılsaydı dedim ayaklarım yerine
![]()
çok geçmiş olsun. şükretki ayağını kaybetmemişsin. hatta daha kötüsü de olabilirdi kendin ölebilirdin..Buraya 2 ay önce konu açmıştım sorunlu bir nisanlilik geçirdiğim için. Neyse evlendim evlenmeden önce yaşadığımız sorunları atlattik ve tartismasiz evliligimizi yürütmeye calisiyorduk. Ancak cinsel sorunlarımız vardı bunun için de cinsel terapiste gidecektik eşimle. Öyle veya böyle hayat akıp gidiyordu. Derken geçen gün araba kullanırken kaza yaptım. Hizliydim. Virajı alamayip ağaca carptim. Araba pert sayılır. Yaptırmaya kalksak 10,000 civarında bir meblağ tutacak. Neyse araba önemli değil de ayağımda kırık çıktı. Talus kemiği catlamis. Alciya alindi. 45 gün alcida kalacakmis . Yani 45 eve mahkumum demektir bu. Koltuk degnekleri ile yürüyorum evde. Pek bi iş yapamıyorum zaten de doktor yasakladı. Bütün yük esimde artık . Gerçi ailem de yardım eder sagolsun. Derdim ise eskisi gibi yuruyememekten korkuyorum. Aksar miyim, yoksa yavaş mi yururum. Yeni evliyim eşime mahçup hissediyorum bazen. Ağlıyorum ara sıra. Lütfen ayağında kırık olup duzelenler yazsın moral verin nolursunuz.
Bende konu sahibinin felç olduğunu sandım çok geçmiş olsunBende felç oldunuz sandim. Yurursunuz kirik sadece... gecmis olsun.
bendede trafik kazası sonucu talus kemiği kırıldı üzerine kesinlikle basmamanız gerekli kırıktır düzelir dua edin daha fazla bişyiniz yok benim sağ dirsekte parçalnmıştı aynı kazada kendinize hoby edinin kitap okuyun felan zaman gecer ayağa kalkarsınızBuraya 2 ay önce konu açmıştım sorunlu bir nisanlilik geçirdiğim için. Neyse evlendim evlenmeden önce yaşadığımız sorunları atlattik ve tartismasiz evliligimizi yürütmeye calisiyorduk. Ancak cinsel sorunlarımız vardı bunun için de cinsel terapiste gidecektik eşimle. Öyle veya böyle hayat akıp gidiyordu. Derken geçen gün araba kullanırken kaza yaptım. Hizliydim. Virajı alamayip ağaca carptim. Araba pert sayılır. Yaptırmaya kalksak 10,000 civarında bir meblağ tutacak. Neyse araba önemli değil de ayağımda kırık çıktı. Talus kemiği catlamis. Alciya alindi. 45 gün alcida kalacakmis . Yani 45 eve mahkumum demektir bu. Koltuk degnekleri ile yürüyorum evde. Pek bi iş yapamıyorum zaten de doktor yasakladı. Bütün yük esimde artık . Gerçi ailem de yardım eder sagolsun. Derdim ise eskisi gibi yuruyememekten korkuyorum. Aksar miyim, yoksa yavaş mi yururum. Yeni evliyim eşime mahçup hissediyorum bazen. Ağlıyorum ara sıra. Lütfen ayağında kırık olup duzelenler yazsın moral verin nolursunuz.
bendede trafik kazası sonucu talus kemiği kırıldı üzerine kesinlikle basmamanız gerekli kırıktır düzelir dua edin daha fazla bişyiniz yok benim sağ dirsekte parçalnmıştı aynı kazada kendinize hoby edinin kitap okuyun felan zaman gecer ayağa kalkarsınızBuraya 2 ay önce konu açmıştım sorunlu bir nisanlilik geçirdiğim için. Neyse evlendim evlenmeden önce yaşadığımız sorunları atlattik ve tartismasiz evliligimizi yürütmeye calisiyorduk. Ancak cinsel sorunlarımız vardı bunun için de cinsel terapiste gidecektik eşimle. Öyle veya böyle hayat akıp gidiyordu. Derken geçen gün araba kullanırken kaza yaptım. Hizliydim. Virajı alamayip ağaca carptim. Araba pert sayılır. Yaptırmaya kalksak 10,000 civarında bir meblağ tutacak. Neyse araba önemli değil de ayağımda kırık çıktı. Talus kemiği catlamis. Alciya alindi. 45 gün alcida kalacakmis . Yani 45 eve mahkumum demektir bu. Koltuk degnekleri ile yürüyorum evde. Pek bi iş yapamıyorum zaten de doktor yasakladı. Bütün yük esimde artık . Gerçi ailem de yardım eder sagolsun. Derdim ise eskisi gibi yuruyememekten korkuyorum. Aksar miyim, yoksa yavaş mi yururum. Yeni evliyim eşime mahçup hissediyorum bazen. Ağlıyorum ara sıra. Lütfen ayağında kırık olup duzelenler yazsın moral verin nolursunuz.
bendede trafik kazası sonucu talus kemiği kırıldı üzerine kesinlikle basmamanız gerekli kırıktır düzelir dua edin daha fazla bişyiniz yok benim sağ dirsekte parçalnmıştı aynı kazada kendinize hoby edinin kitap okuyun felan zaman gecer ayağa kalkarsınız
talus çok önemli eğer yamuk kaynarsa felan topal kalma ihtimalin bile var denildi bana ama benim gecirdğim kaza baya kötüydü araba tamamen pert oldu kolda felanda olunca pek kalkacak halimde yoktu açıkçası kırık ta yapacak bişi yok sigara kulanıyorsan içme protein ağırlıklı beslen ilikli kemik suyuna çorba felan toparlarsınİlk gün hiçbir şeyin yok diye gönderdiler acilden o yüzden basmaya zorladim ayagimi birkaç kere. 2.gün ortapedist gördü kırık olduğunu ve üstüne basma dedi. Şimdi basmiyorum artık yukarıda tutuyorum şişlik geçsin diye.
Lütfen anlatın biraz ayrıntılı olarak neler yaşadınız, tedavi süreciniz nasıl oldu? Nelere dikkat etmem gerekiyor?