2 aylık evlilik, trafik kazası, yuruyememek:(

Ben de büyük bir kaza zannettim ama ne mutlu ki sadece kırıkmış.. Üzülme derdin ve sınavın yalnızca bu olsun 1 ay bilemedin 1 buçuk ay sonra eskisi gibi yürürebilirsin. Çok geçmiş olsun..

Kirilmamis ayaginiz catlamis yani eski haline geri doner. Ayni yerden kaynar zaten. Bir sure yuklenmezsiniz bisey olmaz. Gecmis olsun

Bende dedim herhalde felç kaldınız yada bacaginiz falan koptu altı üstü kırık bu kadar dramatize etmeye gerek yok benimde bebeğim 4 aylık ayağım kırıldı ama hiç sizin kadar Tribe girmedim bakanim olmadığı içinde mecbur alciyi cikarttirdim ve resmen surunuyorum siz neyin kafasını yasiyosunuz

Allah muhafaza tamamen yuruyemiyorsunuz sandim bi an. Alcidan.nolur ki. Tabiki yurursunuz. 45 gunde yurumenize nolacak? Hastalikta saglikta diye evleniyorsunuz. Destek olmasi gereken zaman suan. Takmayin kafaniza.

Buraya 2 ay önce konu açmıştım sorunlu bir nisanlilik geçirdiğim için. Neyse evlendim evlenmeden önce yaşadığımız sorunları atlattik ve tartismasiz evliligimizi yürütmeye calisiyorduk. Ancak cinsel sorunlarımız vardı bunun için de cinsel terapiste gidecektik eşimle. Öyle veya böyle hayat akıp gidiyordu. Derken geçen gün araba kullanırken kaza yaptım. Hizliydim. Virajı alamayip ağaca carptim. Araba pert sayılır. Yaptırmaya kalksak 10,000 civarında bir meblağ tutacak. Neyse araba önemli değil de ayağımda kırık çıktı. Talus kemiği catlamis. Alciya alindi. 45 gün alcida kalacakmis . Yani 45 eve mahkumum demektir bu. Koltuk degnekleri ile yürüyorum evde. Pek bi iş yapamıyorum zaten de doktor yasakladı. Bütün yük esimde artık . Gerçi ailem de yardım eder sagolsun. Derdim ise eskisi gibi yuruyememekten korkuyorum. Aksar miyim, yoksa yavaş mi yururum. Yeni evliyim eşime mahçup hissediyorum bazen. Ağlıyorum ara sıra. Lütfen ayağında kırık olup duzelenler yazsın moral verin nolursunuz.
Mayısta iki ayağım bileğinden kırıldı ne alaka düzelememek bence siz olayları fazla dramatize ediyorsunuz ;) konu başlığından tekerlekli sandalyeye mahkum oldun sandım :KK12:
Şu anda gayet iyiyim ki ben bayağı kilolu bir insanım bir bir bucuk ay sonra yürüyordum yavaş yavaş yasak olmasına rağmen :KK53: benden gençsindr muhtemelen 1 aya birşeyin kalmaz 37 yaşındayım en

Mayısta iki ayağım bileğinden kırıldı ne alaka düzelememek bence siz olayları fazla dramatize ediyorsunuz :KK66: konu başlığından tekerlekli sandalyeye mahkum oldun sandım :KK12:
Şu anda gayet iyiyim ki ben bayağı kilolu bir insanım bir bir bucuk ay sonra yürüyordum yavaş yavaş yasak olmasına rağmen :KK53: benden gençsindr muhtemelen 1 aya birşeyin kalmaz 37 yaşındayım en
Çok geçmiş olsun nasıl kırıldı bende 5 sene önce sol bacagimdaki 2 kemiğin hepsi kırıldı hala platinleri cikartamadik çok ağrıyor oluyor sizde Platin varmı

Çok geçmiş olsun nasıl kırıldı bende 5 sene önce sol bacagimdaki 2 kemiğin hepsi kırıldı hala platinleri cikartamadik çok ağrıyor oluyor sizde Platin varmı
Hayır bende yok platin ;) yavru kedişleri kontrole gitmiştim dönüşte apartmanın önünde ayağım burkuldu merdivende o kırıldı hemen bilekten öteki ayağımda merdivene çarptı onda da 3 küçük kırık oluşmuş :olamaz: bende de ağrı oluyor çok yürürsem üstünde durursam uzun süre kilolu olduğumdan ama bunada şükür yürüyebiliyorum artık :dua::dua: 1 ay yatmak hiç bana göre değildi 2 ayak çok zor gerçekten keşke kollarım kırılsaydı dedim ayaklarım yerine :sus:

Hayır bende yok platin :KK66: yavru kedişleri kontrole gitmiştim dönüşte apartmanın önünde ayağım burkuldu merdivende o kırıldı hemen bilekten öteki ayağımda merdivene çarptı onda da 3 küçük kırık oluşmuş :olamaz: bende de ağrı oluyor çok yürürsem üstünde durursam uzun süre kilolu olduğumdan ama bunada şükür yürüyebiliyorum artık :dua::dua: 1 ay yatmak hiç bana göre değildi 2 ayak çok zor gerçekten keşke kollarım kırılsaydı dedim ayaklarım yerine :sus:
Geçmiş olsun. Kol mevzusunada Allah korusun. Bende kiloluyum. Bu daha da zorluyor. İnşallah sagligimiza kavuşuruz

Hayır bende yok platin :KK66: yavru kedişleri kontrole gitmiştim dönüşte apartmanın önünde ayağım burkuldu merdivende o kırıldı hemen bilekten öteki ayağımda merdivene çarptı onda da 3 küçük kırık oluşmuş :olamaz: bende de ağrı oluyor çok yürürsem üstünde durursam uzun süre kilolu olduğumdan ama bunada şükür yürüyebiliyorum artık :dua::dua: 1 ay yatmak hiç bana göre değildi 2 ayak çok zor gerçekten keşke kollarım kırılsaydı dedim ayaklarım yerine :sus:

Çok şükür sadece tek ayagimda kırık var. İkisinde olsa hiç kalkamayacaktim ayağa. Çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin

Kuzum cok gecmis olsun riskli birsey olsaydi doktorlar soyleri sana tavsiyem kemik suyu kaynat ic ya da çorba yap suyundan hergun birinde okumustum cabucak toparlanmis

Buraya 2 ay önce konu açmıştım sorunlu bir nisanlilik geçirdiğim için. Neyse evlendim evlenmeden önce yaşadığımız sorunları atlattik ve tartismasiz evliligimizi yürütmeye calisiyorduk. Ancak cinsel sorunlarımız vardı bunun için de cinsel terapiste gidecektik eşimle. Öyle veya böyle hayat akıp gidiyordu. Derken geçen gün araba kullanırken kaza yaptım. Hizliydim. Virajı alamayip ağaca carptim. Araba pert sayılır. Yaptırmaya kalksak 10,000 civarında bir meblağ tutacak. Neyse araba önemli değil de ayağımda kırık çıktı. Talus kemiği catlamis. Alciya alindi. 45 gün alcida kalacakmis . Yani 45 eve mahkumum demektir bu. Koltuk degnekleri ile yürüyorum evde. Pek bi iş yapamıyorum zaten de doktor yasakladı. Bütün yük esimde artık . Gerçi ailem de yardım eder sagolsun. Derdim ise eskisi gibi yuruyememekten korkuyorum. Aksar miyim, yoksa yavaş mi yururum. Yeni evliyim eşime mahçup hissediyorum bazen. Ağlıyorum ara sıra. Lütfen ayağında kırık olup duzelenler yazsın moral verin nolursunuz.
çok geçmiş olsun. şükretki ayağını kaybetmemişsin. hatta daha kötüsü de olabilirdi kendin ölebilirdin..
allah gelmiş geçmiş etsin inşallah.
fizik tedavilerle kalkamayacak denilen insanlar kalkıyor üzülme.
bir kitap okumuştum Beyza ALKOÇ-Sınır. nedense başlık onu anımsattı.
Hatırlatmışken bi oku bence;)

sizi üzmek kırmak degil niyetim
ama bu benim fikrim ve yasadıgım duygular
kolumda bilekle dirsek arasında
kırık olustu parcalı kırıkmıs
acilde doktor hemen ameliyat olman lazım platın konacak dedi aagladım cok agladım
hayatımda ilk defa ve ailemdede yok cok sükür kırık olmadı neden böyle oldu diye agladım
hastaneye yatıs yapıldı
diger gün ameliyata giridm 3 saatlık ameliyat gecirdm
kolumda derin bir yara vardı görünce sok oldum
her gün pansumna yapıldı yarım alcı takıldı hep sarıldı40 gün bu sekilde gecti
annemlerde kaldım cocugumla
ve alcı cıktı kolum incecik kapkaraydı kolumu tanıyamadım
öyle üzüdümki
o beyaz tertemiz kollu ben derin izli kolluydum ve kolumu istediğim gibi ceiremiyordm
fizik tedavi aldım biraz
6 ay sonra kolumu cevirmeye basladım
yaramda kapandıizi pek kalmadı sayılır ama var jilet izi gibi
iyi hoş cokkkkk sükür bugunlere
ama ama hiçbir zaman diger kolum gibi hissedemiyorm kolumu eski gücü yok ve hep onu esirgiyorm
ahhh ahhh eski günlerim diye içççç cekiyorm üzülüyrm
TEK VE TEK TAVSİYEM NE OLUR KEMİKLERİNİZE DİKKAT EDİN
NE KADR ÖNEMLİYMİŞ BASINA GELMEYEN BİLMEZ
ameliyattan cıkınca feryat ettim etrafımdakilere ne olur aman aman kendinize dikkat edin diye aglayarak bagırdm
yalvardım hepsine
cok duygulandım su an beni cokkk derinden yaraladı bu olay
sizinki normal kırıksa sükredin kavusur ama ameliyat olunca çokkk zor
eskisi gibi olmuyor asla

Evlendikten 2 ay sonra bende ayağımı kırmıştım 40 gün alçılı kaldı. Alçı çıktıktan sonra 10 gün kadar yürümekte zorlandım ama sonra normale döndü. Ama ben yatağa bağlı kalmadım 1 hafta dinlendim sonra koltuk değnekleri ile işime gittim geldim. Ev işlerinde ise eşim yardımcı oldu. Kendinizi mahçup hissedecek bişey yok herkesin başına gelebilir. Geçici bi süreç öyle düşünün. Geçmiş olsun

bende sakat kaldın sandım kızzz allah şifa versin alçı çıkınca egzersizlerini aksatma
çok geçmiş olsun

bendede trafik kazası sonucu talus kemiği kırıldı üzerine kesinlikle basmamanız gerekli kırıktır düzelir dua edin daha fazla bişyiniz yok benim sağ dirsekte parçalnmıştı aynı kazada kendinize hoby edinin kitap okuyun felan zaman gecer ayağa kalkarsınız

bendede trafik kazası sonucu talus kemiği kırıldı üzerine kesinlikle basmamanız gerekli kırıktır düzelir dua edin daha fazla bişyiniz yok benim sağ dirsekte parçalnmıştı aynı kazada kendinize hoby edinin kitap okuyun felan zaman gecer ayağa kalkarsınız

İlk gün hiçbir şeyin yok diye gönderdiler acilden o yüzden basmaya zorladim ayagimi birkaç kere. 2.gün ortapedist gördü kırık olduğunu ve üstüne basma dedi. Şimdi basmiyorum artık yukarıda tutuyorum şişlik geçsin diye.

Lütfen anlatın biraz ayrıntılı olarak neler yaşadınız, tedavi süreciniz nasıl oldu? Nelere dikkat etmem gerekiyor?

İlk gün hiçbir şeyin yok diye gönderdiler acilden o yüzden basmaya zorladim ayagimi birkaç kere. 2.gün ortapedist gördü kırık olduğunu ve üstüne basma dedi. Şimdi basmiyorum artık yukarıda tutuyorum şişlik geçsin diye.

Lütfen anlatın biraz ayrıntılı olarak neler yaşadınız, tedavi süreciniz nasıl oldu? Nelere dikkat etmem gerekiyor?
talus çok önemli eğer yamuk kaynarsa felan topal kalma ihtimalin bile var denildi bana ama benim gecirdğim kaza baya kötüydü araba tamamen pert oldu kolda felanda olunca pek kalkacak halimde yoktu açıkçası kırık ta yapacak bişi yok sigara kulanıyorsan içme protein ağırlıklı beslen ilikli kemik suyuna çorba felan toparlarsın

Back
X