Okaliptus sen ne kadardir evlisin,oluruna bỈrak en güzeli sanirim,o ne bicim ẻrkek,benimki olsa üstüme atlardi,sakat da olsa bu gibi yorumlara hic üzülmüoum ảrtik,bỉ de ne yalan söyliyim ésim cínsellige ásiri düskün olsun ístemzdim hic ,bence öyle ẻrkekelrin cínsellik anlamda éslerini aldatmasi daha olasi,dâynamadim,dürtülerime yenik düstüm vs die.Hepmizin hakkinda güzel iyi seyler olur umarim,bỈaz sabir,bỉraz da zâman.
Canım bir dürtüleriyle hareket eden insan var bir de daha çok düşüncelerini dürtülerinin önünde tutan. Dürtüleriyle hareket eden için ilk defası kolay tabi onu engelleyen endişelendiren düşünceler yok. Ama o insan başkasına bakarken de yine düşünce ya da onu yönlendiren bir zihin yok. Akıl devreye girmeden başka şeyler giriyor. Halbuki çok düşünceli bir insanın ilk zamanlarda kaygılı olması çok normal. Hemen dürtüler devreye girmiyor çünkü. Önce zihinsel olarak buna hazır olmalı. Ama bir kere hazır olduğunda elbette sana karşı sevginin yanında şehvetle de yaklaşacaktır. Çünkü beyinde halledilecek şeyler halledilmiş, beyin işini bitirip geriye çekilmiş. Ve bu insan elbette dışarıda birini görür görmez hemen dürtüsel birşey hissetmeyecek önce zihni seni aklına getirecek dolayısıyla baştan zaten o kıza birşey hissetmek istemeyecek. Aldatmanın önü böylece başta kapanmış olacak. Yine Okaliptus arkadaşın eşi için de bu geçerli. Belli ki çok düşünen bir insan, o yüzden günlük stresi onun cinsel hayatını da etkiliyor. Ama unutmasın ki aynı insan kendisi için de derinlemesine düşünüyordur. Eğer o insan seviyorsa gerçekten sevdiği kişiyi ince ince düşünür onu incitecek şeyleri zaten başta engeller.
Bu gibi kişiler duygularını pek gösteremez, olsun. Önemli olan ne hissettiği mi, yoksa nasıl bir şov yaptığı mı. Anladığım kadarıyla sen de ne hissettiğini önemsiyorsun zaten