2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Okaliptus sen ne kadardir evlisin,oluruna bỈrak en güzeli sanirim,o ne bicim ẻrkek,benimki olsa üstüme atlardi,sakat da olsa bu gibi yorumlara hic üzülmüoum ảrtik,bỉ de ne yalan söyliyim ésim cínsellige ásiri düskün olsun ístemzdim hic ,bence öyle ẻrkekelrin cínsellik anlamda éslerini aldatmasi daha olasi,dâynamadim,dürtülerime yenik düstüm vs die.Hepmizin hakkinda güzel iyi seyler olur umarim,bỈaz sabir,bỉraz da zâman.

Canım bir dürtüleriyle hareket eden insan var bir de daha çok düşüncelerini dürtülerinin önünde tutan. Dürtüleriyle hareket eden için ilk defası kolay tabi onu engelleyen endişelendiren düşünceler yok. Ama o insan başkasına bakarken de yine düşünce ya da onu yönlendiren bir zihin yok. Akıl devreye girmeden başka şeyler giriyor. Halbuki çok düşünceli bir insanın ilk zamanlarda kaygılı olması çok normal. Hemen dürtüler devreye girmiyor çünkü. Önce zihinsel olarak buna hazır olmalı. Ama bir kere hazır olduğunda elbette sana karşı sevginin yanında şehvetle de yaklaşacaktır. Çünkü beyinde halledilecek şeyler halledilmiş, beyin işini bitirip geriye çekilmiş. Ve bu insan elbette dışarıda birini görür görmez hemen dürtüsel birşey hissetmeyecek önce zihni seni aklına getirecek dolayısıyla baştan zaten o kıza birşey hissetmek istemeyecek. Aldatmanın önü böylece başta kapanmış olacak. Yine Okaliptus arkadaşın eşi için de bu geçerli. Belli ki çok düşünen bir insan, o yüzden günlük stresi onun cinsel hayatını da etkiliyor. Ama unutmasın ki aynı insan kendisi için de derinlemesine düşünüyordur. Eğer o insan seviyorsa gerçekten sevdiği kişiyi ince ince düşünür onu incitecek şeyleri zaten başta engeller.

Bu gibi kişiler duygularını pek gösteremez, olsun. Önemli olan ne hissettiği mi, yoksa nasıl bir şov yaptığı mı. Anladığım kadarıyla sen de ne hissettiğini önemsiyorsun zaten ;)

123ok123 ne güzel anlatıyorsun çok iyimsersin senin gibi bir arkadaşım olsa keşke..

Canım çok teşekkür ederim. Çok sevindim böyle düşünmene. Ben elimden geldiğince gerçekçi olmaya çalışıyorum. Kendini kandırmak değil ama yapıcı olmanın, karşı tarafın zihninden düşünmenin de gücü ne olursa olsun tartışılamaz.

Burada zaten hepimiz arkadaşız, sen canın sıkıldığında yazarsın güzel güzel sohbet ederiz cnm:))

Canım bir dürtüleriyle hareket eden insan var bir de daha çok düşüncelerini dürtülerinin önünde tutan. Dürtüleriyle hareket eden için ilk defası kolay tabi onu engelleyen endişelendiren düşünceler yok. Ama o insan başkasına bakarken de yine düşünce ya da onu yönlendiren bir zihin yok. Akıl devreye girmeden başka şeyler giriyor. Halbuki çok düşünceli bir insanın ilk zamanlarda kaygılı olması çok normal. Hemen dürtüler devreye girmiyor çünkü. Önce zihinsel olarak buna hazır olmalı. Ama bir kere hazır olduğunda elbette sana karşı sevginin yanında şehvetle de yaklaşacaktır. Çünkü beyinde halledilecek şeyler halledilmiş, beyin işini bitirip geriye çekilmiş. Ve bu insan elbette dışarıda birini görür görmez hemen dürtüsel birşey hissetmeyecek önce zihni seni aklına getirecek dolayısıyla baştan zaten o kıza birşey hissetmek istemeyecek. Aldatmanın önü böylece başta kapanmış olacak. Yine Okaliptus arkadaşın eşi için de bu geçerli. Belli ki çok düşünen bir insan, o yüzden günlük stresi onun cinsel hayatını da etkiliyor. Ama unutmasın ki aynı insan kendisi için de derinlemesine düşünüyordur. Eğer o insan seviyorsa gerçekten sevdiği kişiyi ince ince düşünür onu incitecek şeyleri zaten başta engeller.

Bu gibi kişiler duygularını pek gösteremez, olsun. Önemli olan ne hissettiği mi, yoksa nasıl bir şov yaptığı mı. Anladığım kadarıyla sen de ne hissettiğini önemsiyorsun zaten ;)

TÉsekkür ederim hẻrsey icin 123ok123,sanirim gẻrcekten dogru yoldayim,en son ảramiz cok kötüydü yani konusmadn önce ,âma bugun kendi teklif etti bâna film izleyelim mi die,íns diger teklifleri de böyle olur :))) ben de gẺrckten sadece ésime odaklaniorum,cínsellige diil,ondan iyi tavirlar gördükce hẻrsey daha da iyiye gidior icimde :))

bende naçizane düşüncelerimi paylaşayım.. öncelikle ALLAH bir an önce yuvanıza istediğiniz mutluluğu versin...... bazı arkadaşlar "rest çek , boşanırım de, aldatırım seni yoksa" gibi şeyleri söylemeni istemişler..... bu cümleler zaten stresli olan adamda ters tepkiler uyandırır bence.. ya resti o çekerse? madem bende aradığını bulamıyorsun boşan o zaman derse????.... eğer bu adamı seviyorsan ahlakına temizliğine inanıyorsan belirli bir süre onun erkeklik gururunu kıracak kendini eksik ve yetersiz hissettirecek şeyleri söylememelisin... dediğim gibi belirli bir süre... şu ana kadar hep ( haklı olarak) cinsellik konusunda bastırdın ama istediğin gibi olmadı madem.. taktik değiştir... içinden gelmese bile..onu ne kadar sevdiğini her şekilde yanında olacağını söylerken hafif hafif acitasyonlar yap... istediğinin ne olduğunu bilsin ama baskı olarak değil.... bakarsın vicdan yapar ve kendini zorlar..... tabiki bazı arkadaşların söylediği gibi 1 yılı aşmamalı bu süre... baktın hala olmuyor... allah selamet versin .. islamda da evliliğin mantığında ve temelinde meşru-cinsellik yaşamak vardır.....
ikinci tavsiyem----- bilmem garip gelir mi ama okunmuş muska yapılmış da olabilir... çevreden neler duyuyoruz.. hiç ummadığın kimseler büyü yaptırabiliyor... yuvaları yıkılsın diye..... güvendiğin temiz bir hoca varsa mutlaka git derim........
allah yuvanıza huzur versin hayırlısını versin.........

TÉsekkür ederim hẻrsey icin 123ok123,sanirim gẻrcekten dogru yoldayim,en son ảramiz cok kötüydü yani konusmadn önce ,âma bugun kendi teklif etti bâna film izleyelim mi die,íns diger teklifleri de böyle olur :))) ben de gẺrckten sadece ésime odaklaniorum,cínsellige diil,ondan iyi tavirlar gördükce hẻrsey daha da iyiye gidior icimde :))

Tullipcim bence hazir degil. Ben kendimce korkmus diye dusundm cunku bizler kadar erkeklerinde korkmazi cok dogal. Ben bu konunu gordugum gun merakimdan kocama sormusdum, (cakdirmadan) senin olayini anlattip bir erkek sence neden isteksiz olabilir diye sordugumda, sikilmis ve bikmisdir kizin o korkma dafranisindan diye cevap verdi. Dedigim gibi bende hala agri ve baski var, bu yuzden oda zaman zaman benim nazimdan yorula biliyor ve azda olsa isdeksiz oldugunu hisede biliyorum. Ne kadarda zor olsa ben acimi bastiriyor ve genelde ona farketirmemeye calisiyorumki, normal bir iliskimiz olsun diye. Sen dedigim gibi o geli bir kenarda hazir burakki onun icin kolay, senin icin azda olsa rahat olsu ve gercekden isteksiz kocan ikna etmek icin sabah denemeye calis.

Cok tuaf ama aksam gucu ve istekleri olacagina sabah daha cok oluyor, neyse aklia daha baska bir sey gelmiyor:(

Tullipcim bence hazir degil. Ben kendimce korkmus diye dusundm cunku bizler kadar erkeklerinde korkmazi cok dogal. Ben bu konunu gordugum gun merakimdan kocama sormusdum, (cakdirmadan) senin olayini anlattip bir erkek sence neden isteksiz olabilir diye sordugumda, sikilmis ve bikmisdir kizin o korkma dafranisindan diye cevap verdi. Dedigim gibi bende hala agri ve baski var, bu yuzden oda zaman zaman benim nazimdan yorula biliyor ve azda olsa isdeksiz oldugunu hisede biliyorum. Ne kadarda zor olsa ben acimi bastiriyor ve genelde ona farketirmemeye calisiyorumki, normal bir iliskimiz olsun diye. Sen dedigim gibi o geli bir kenarda hazir burakki onun icin kolay, senin icin azda olsa rahat olsu ve gercekden isteksiz kocan ikna etmek icin sabah denemeye calis.

Cok tuaf ama aksam gucu ve istekleri olacagina sabah daha cok oluyor, neyse aklia daha baska bir sey gelmiyor:(

TÉsekkür ederim yagmurperisi,son dủrumda bỉ degisiklik yok,2 hàfta oldu konusmmizin üzerine,bu süre daha ne kadar devam edicek bilmiorum,hem ésimin rehavete kapilmasindan da kỏkuorum,násil olsa bilior konustuk vs die,básindan benzer seyler gêcn ảrkadaslarimdan ricam,sizler ne kdr zâmnda ástiniz,ya da bỉ ỏrtalama süreniz vảr mi,bỉ ảrkadas 1 sêneden bahsetmisti ,1 sêne gẻrcktn cok fazla gelior bâna :((

canım pepe deyince aklıma geldi salatana sakın marul atma cinsel isteksizlik yapıyor
birde kereviz ve brokoli erkekte cinsel arzuyu arttırıyormuş
bu arada sakın haftasonu geliyor diye eşine istekli görünme oluruna bırak ,eşin senin takmadığını görünce o yaklaşacaktır
canım ya inşALLAH herşey düzelir mutlu olursun

Sevgili incimnaz,bunlar benim Ésimde íse yarar mi,mésela cilek de àfrodizyak etki yapiormus,diorum ki cilekli vücut kremi fln alsam yardimci olmaz mi sence .))

Sevgili incimnaz,bunlar benim Ésimde íse yarar mi,mésela cilek de àfrodizyak etki yapiormus,diorum ki cilekli vücut kremi fln alsam yardimci olmaz mi sence .))

dene canım denemekten birşey kaybetmezsin
sen elinden geleni yap
inşallah en kısa sürede bu zorlu süreci atlatırsın!

dene canım denemekten birşey kaybetmezsin
sen elinden geleni yap
inşallah en kısa sürede bu zorlu süreci atlatırsın!

TÉsekkür ederim temmuz,gẻrcekten cok zỏrlu bỉ sürec,ev ảrkadasim gibi hissediorum bazn,ha bỉ de ben aldigim gelin örtüsünü yani su süslü olannlr vảrya,benimki sade âma cok sikti,bi kez dahi örtmedim yatagima,hani gelin örtüsü ya belki de iyi híssetmiorum kendimii,öylece dủuor paketinde. :((
Senin de bÁsindan benzer seyler gecti mi temmuz,beni anladigin icin aklima bu sỎru geldi

eşin sana hıc mı yaklasmıyor yoksa yaklasıyor da olamıyor mu birşey? cok fazla yorum var anlamadım

ne zaman diye sorup bir gun anlasin bence. Oda yeter, naz ettigi. Merak ettim simdi, baska sekilde kendinizi( nasil derler bilmiyorum, kaba olcak) rahatlatiyormusunuz? anladiysan ne demek istedigimi, yapmayin, onunda yapmazsina izin verme, ozaman belki bak daha cabuk yaklasacakdir. Bir gun pilanlayin birlikde bakalim ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne zaman diye sorup bir gun anlasin bence. Oda yeter, naz ettigi. Merak ettim simdi, baska sekilde kendinizi( nasil derler bilmiyorum, kaba olcak) rahatlatiyormusunuz? anladiysan ne demek istedigimi, yapmayin, onunda yapmazsina izin verme, ozaman belki bak daha cabuk yaklasacakdir. Bir gun pilanlayin birlikde bakalim ne olacak.

yok ésim o sekilde davranmior,bu ảralar onun aklinda yok cínselik fln :((((

Ảrkadaslar neden konuma kímse cevap vẻrmiyor,sổrun cözülmedi ki hala devam edior 3.hàftadayiz konustugmuzdan bẻri,benzer süreclerden gêcnler siz ne kadar zâmnda ástiniz?

Bilmiorum ki dogru düzgün konusmuyor da,sanki bi kac kez yani Ístegim yok gibi bíseler demisti âm boyutunu bilmiorum,örnegin ístiyor âm fiziksel anlamda mi bỉsey yok,yoksa hem ístemior hem de fiziksel olarak da mi olmuyor,ben böle olacagini az cok tahmin etmeliydim,nísanliyken cekti kendini tâmamen,ísin stresi,ailler,âma ben evliyim hala yanlis günah seyler ítiormusum gibi híssediorum,kizdim ona zaten,biz evlenmeden önce neden bân aciklamadin,bu konuda uzun zâmandir sâna ilgimi kaybettim diye.Cevap yok susuyor,benim durumumda olan vảr mi,yani kadinlarda vảr ísteksizlik vs uỷarilinca gecior,âma ẻrkeklerde bu kadar báit degil sanirim :((((((((

bence bı doktora görunun kesınlıkle ne kadar yogunda calıssa sorunda yasasanız bı erkek ıcın cınsellık vazgecılmezdır

cnm ya üzülerek ve çekinerek söylüyecem biri daha aynı şeyi yazmış cinsel tercihi farklı olabilirmi acaba çünkü boylu poslu kaba saba erkekler arasındada çıkıyor dışardan hiç bir şekilde anlaşılmıyo ama içlerinde oluyor sonuçta bir kadınsın erkekler sevmediği insanlarla bile cinselliği yaşayabilirşer kadınlar gibi duygusal düşünmezler hiç mi cinselliğe ihtiyaç duymuyor kocanız bun düşününce ilginç geliyor bir yerde okumuşum kadınların topuğundan bile haz alan adamlar varken sen isteklisin eşin değil burda ciddi bir sorun var olmadı alacaksın karşına sen gay misin diye soracaksın cnm böyle hayat geçmez sonuçta cinsellik bir ihtiyaç eğer yaşanması yasak günah bişi olsaydı allah evlendiğin eşinle helal kılarmıydı bu durumu allah yardımcın olsun cnm umarım en yakın zamanda düzelir bu durum:26:

Acilen doktora gitmelisiniz,konuştuğunuz halde hale susuyor olması çok ilginç..Hormon testlerı yapılıyor sanırım.Yüzüne karşı açıkça söyleyin,artık şüphe duymaya başladığınızı söyleyin belki ağır olucak ama başka bir yolu yok...

Acilen doktora gitmelisiniz,konuştuğunuz halde hale susuyor olması çok ilginç..Hormon testlerı yapılıyor sanırım.Yüzüne karşı açıkça söyleyin,artık şüphe duymaya başladığınızı söyleyin belki ağır olucak ama başka bir yolu yok...

Sevgili Èfeeylül.konusmak cözmuor dicem âma anlicakmisn bilmiorum,yani demissin ya yüzüne söyleyin die,bỉrakin adam gibi konusmayi azicik imasini yapsam ảamizda ucurum oluyor,hẻrsey gözüne batior,âma bu sekilde súsunca anlayilsli oldugum halimi cok seviyor, uỷurken bile bogarcasina sảilior,dèfalrca öpüor íse gitmeden,daha icten davranior bâna âma bunlarin icinde hala cínsellik yok,yani bu sảrilma ve öpüslerdenn,cok cảresiz híssediorum kendimi,bugun dÍsari da cikmadim hic ,tüm gün evde agladikca agliyorumm :(((

Back
X