2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

iyide canım giyimle kusamla denesene birşeyler

Güzel güzel giyiniorum,en güzel gÊCeliklerimden,hatta bỉ gün ilk dèfa jartiyer giydim icime,âma ona belli etmedim ,yêmk yedik,ve hep đedim ki,bugun elimden kacamicaksin:)) filan güldüm sakalastim,ve hep gÊCe beni o halde görmesini hâyl ettim ,âma yine sảilirken cok rahatsiz oldu kizacam âma đedi oturma odasindayken,tüm ístegim gecti,jartiyerimi cikarmadan üstüme pịjama giyerek uyudum,cikaramadim o gêce elim gitmedi :(((

Ben duỶArsiz degilim,anlayisli olmaya calisiorum tam tẻrsine,âm ảrtik benim de sabretmem zỏ oluor,üzülüorum ổrmal cìftler gibi olmadigimiza,sỏun vạinismusta degil,désem ki dênedik ben kasiyorum o da đegil,kỏkuorum ảrtik ben,daha önce bỉrlikte olmadim kímseyle,ben de kásacakmiyim,belki vạinismus icin cảreler ảrayaciz diorum icimden âma daha o ásamaya bile gelmedik ki,sevgili kandil ảrkadasim saol beni anladigin icin,sen benim yerimde olsan ne yapardin náil yaklasirdin,simdi dünden tảrtismali oldugumuz icin yan odada uyuor belki uyanir âma konusmuorda,bugun ísten gelince de đedim,konus benimle đedim,âm konusmadi,ben dinlenmek ístiorum cok yoruldum đei :(((((

bir süre bırak bakalım kendi haline..
yani şu da var..

sana karşı sadece cinsel anlamda ilgisiz değil her anlamda ilgisiz bu adam..
konuşmuyor, yorgunum diyor uzaklaşıyor diyorsun...bilemiyorum..senin tensel uyarmalarına da izin vermiyormuş..

Yani hiçbir şekilde kendine yaklaştırmıyor anlaşılan..

Valla bir süre izle bakalım üstüne gitme ama iş uzarsa al karşına adam akıllı konuş..cinsel anlamda bir problemi varsa tedavisi da olduğunu ve bunun herkesin başına gelebileceğini yanında olduğunu falan anlat o zaman.

Hani adam 1-2 kere cinsellik yaşar da sonra stress falan uzaklaşır anlarım da , sen daha bakiresin hiç birliktelik olmamış..baksana jartiyer giymişsin yaklaşmısın...kızıcam şimdi ama demiş....tuhaf..

normal değil kesinlikle de...bilemicem..

Son düzenleme:
merhaba cnm,

Büyük ihtimalle eşinde iktidarsızlık problemi var. Eğer eşini seviyorsan bu dönemde sana düşen en büyük görev eşini kendi haline bırak ve bu konu üzerinde fazla durma. Dediğin gibide bir kaç girişimde bulunmuşsunuz fakat sonuç başarısızmız. Tekrar aynı sonuçlanacağı korkusundan dolayıda eşin kendini geri çekiyor olabilir. Zaten kendiside sorun bende demiş. Daha fazla üstüne gitme. Biliyorsunki erkekler bu konulara çok önem veriyor senin bu kadar istekli olman onun başarısız olurum korkusunu daha da arttırıyor. Biraz daha sabret. Sonra tekrar girişimde bulun ve bu sefer ona şöyle de: sonuç ne olursa olsun üzülmemesi gerektiğini ve onu anlayabileceğini belli et eşine..

TÉsekkür ederim penti,bỉ bilsem iktidarsizliksa iktidarsizlik ben yine anlayisli olurum,sabrederim de zâmn da vẻririm,âm bu ísin iki boyutu yok mu yani bỉ fiziksel yêtrsizlik iktidarsizlik,digeri de icinden bỉsey gelmemesi híssi olarak yani,ben sỏrun bu ikisi mi bỉri mi onu da bilmiorum ki,ondan bekledigm su kabul edior âm cözmeyede yanasmior mésela désin ki bâna máaj yap,uỷamaya calis,2 hàfta önce zảr zỏr p...s ne dokunmustum tepkisiz degildi ,degisim olmustu yani,âm diger ẻrkekler gibi degil,bỉrakablior o sàfhada,ỉradeli yani,bỉ yandan da cínsellige cok düskün degil deyip sevineyim mi bilmiorum,hani en azinda bu konuda beni aldatmayacgini düsünuorum âma .. :(((

Cnm sen istemiyorsun anlaminda duyarsizsin demedim ben sana.
Kendi icinizde cozemediginiz belli.
Eminimki bu durumu acabilecegin aile buyuklerin vardir.
Birinden yardim istemelisin bence.
Burada bir arkadas vardi, 2aylik bosanan.
Allah korusun, sonun oyle olmasin ama bu psikoloji seni tuketir yavas yavas.

evlilikte boşanmaların en büyük nedeni cinselliktir.
bende doktora gidin. ya da ucuk bırsey onereyım yemeğıne ılac kat

Ảrkadasin benim dủrumumdamiydi su bósanan yani,o neler yasadi :((( anlatir mÍin lütfen,anneme anlatamam ne evlenmeden önce ne de sỏnra annemle cínsellik konusmadik,teyzem olabilir belki,gẻrcegi bi kíi bilior âma tam olarak degil,ilk gêce olmadigini benden kásilmmdan fln die bilior âm ona tam anlatsam da faydasi olmaz cunku bekar o :(((

Ảrkadasin benim dủrumumdamiydi su bósanan yani,o neler yasadi :((( anlatir mÍin lütfen,anneme anlatamam ne evlenmeden önce ne de sỏnra annemle cínsellik konusmadik,teyzem olabilir belki,gẻrcegi bi kíi bilior âma tam olarak degil,ilk gêce olmadigini benden kásilmmdan fln die bilior âm ona tam anlatsam da faydasi olmaz cunku bekar o :(((

Bekarlardan uzak dur çünkü onlarda da bu tür korkuların olusmasına neden olursun

TÉsekkür ederim penti,bỉ bilsem iktidarsizliksa iktidarsizlik ben yine anlayisli olurum,sabrederim de zâmn da vẻririm,âm bu ísin iki boyutu yok mu yani bỉ fiziksel yêtrsizlik iktidarsizlik,digeri de icinden bỉsey gelmemesi híssi olarak yani,ben sỏrun bu ikisi mi bỉri mi onu da bilmiorum ki,ondan bekledigm su kabul edior âm cözmeyede yanasmior mésela désin ki bâna máaj yap,uỷamaya calis,2 hàfta önce zảr zỏr p...s ne dokunmustum tepkisiz degildi ,degisim olmustu yani,âm diger ẻrkekler gibi degil,bỉrakablior o sàfhada,ỉradeli yani,bỉ yandan da cínsellige cok düskün degil deyip sevineyim mi bilmiorum,hani en azinda bu konuda beni aldatmayacgini düsünuorum âma .. :(((

seni çok iyi anlıyorum fakat erkekler bizler gibi değiller işte.. İstisnalar hariç.. Biz kadınlar evliliğimizin eksik yanlarını biranönce tamamlayıp mükemmelleşmeye sorunsuz bir evliliğe sahip olmaya çalışırız, erkekler ise kendileri ile ilgili özel sorunlarında kaçmayı tercih ediyor. Böyle durumlardada malum biz kadınlardan hep anlayışlı olmamız ve sabretmemiz bekleniyor. Oysa aynı şikayeti eşimiz bize bulunsa aman tanrım ne uğraşlar içine gireriz aman ne kocamız mutlu olsun. Bu sefer diğerlerinden daha uzun bir süre sabret, oda eminimki bu işin olmak zorunda olduğunun farkındadır. Sonrada baktın hala olmuyor ve tedaviyede gerek duymuyor, İşte ozaman açarsın ağzını yumarsın gözünü..

Arkadasin dedigi gb, bosanma sebeplerinden biri bu.
Cnm ne kadar dogru olur bilmiyorum ama aile buyuklerinden birine soyle bu durumu.
Hic ama hic normal bir sey degil cunku.
Heleki su jartiyer durumuna bile, kizcam falan diyorsa, bahane yani.
Annenle de neden cekiyorsun?
Bende evlenesiye kadar tek kelime etmemistim, annem cok katiydi bu konularda.
Ama evlenince durum degisiyor.
Olmadi teyzene anlat durumu.

Buradaki bir arkadasin konusuydu o. Onun durumu biraz daha farkliydi sanirim.
Ama beraber olma konusunda onlarinda sikayeti vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Simdide bosanma safhasindalar.

Bu evliligin sorumlulugunu kendi basina almak zorunda degilsin.
Bunu unutma.

Bu konuyuda hiçbir aile büyüğüne anlatma. Bak ilerde herşey düzelir sonra sen utanırsın.. Böle birşe alllah korusun eşin tarafından bir bilinse direk boşanmaya gider..

seni çok iyi anlıyorum fakat erkekler bizler gibi değiller işte.. İstisnalar hariç.. Biz kadınlar evliliğimizin eksik yanlarını biranönce tamamlayıp mükemmelleşmeye sorunsuz bir evliliğe sahip olmaya çalışırız, erkekler ise kendileri ile ilgili özel sorunlarında kaçmayı tercih ediyor. Böyle durumlardada malum biz kadınlardan hep anlayışlı olmamız ve sabretmemiz bekleniyor. Oysa aynı şikayeti eşimiz bize bulunsa aman tanrım ne uğraşlar içine gireriz aman ne kocamız mutlu olsun. Bu sefer diğerlerinden daha uzun bir süre sabret, oda eminimki bu işin olmak zorunda olduğunun farkındadır. Sonrada baktın hala olmuyor ve tedaviyede gerek duymuyor, İşte ozaman açarsın ağzını yumarsın gözünü..

DÂha ne kadar süre sabretcem onu da bilmiorm ki,1hafta 1 ay vs..Hicbirseye kÓnsantre olamiorum,ögrenciyim ayni zâmnda projelrim ödevlrim sinavlrim vảr,âm ona göre cínsellik cok da önemli dill benim yapacak seylerim vảrmis fln.Bi kẺre de đedi ki,ben senle onun icin evlenmedim yani cínellik icin,cok sásirdim tabi sỏnada aciklama yapmaya calisti bu ihtiyaci gidermek icin evlenmedim evlilik bundan ibaret deil die,sevgiliyken de demisti ki cínellik benim icin lístenin 1 numarasinda degil,benim icin de demistim cunku öle gẻrcekten,iyi de son da da olmazki,daha ne kdr bu sekilde olacak,dün kizdim pỏrno mu izliyim ben đedim,bân yazik degil mi konusmuorsun da đedim,konuscak bísey yok đedi hẻ zâmnki gibi.Ảrkadslr gay diil buna eminim,bu sêcnegi eleyin en iyisi

iktidarsız olup olmadığını o aşamaya gelene kadar anlayamazsın...
bunu anlamak için de, adama bi gün tecavüz etcen, başka çaren yok, yanaşmıyo çünkü :37:

Arkadasin dedigi gb, bosanma sebeplerinden biri bu.
Cnm ne kadar dogru olur bilmiyorum ama aile buyuklerinden birine soyle bu durumu.
Hic ama hic normal bir sey degil cunku.
Heleki su jartiyer durumuna bile, kizcam falan diyorsa, bahane yani.
Annenle de neden cekiyorsun?
Bende evlenesiye kadar tek kelime etmemistim, annem cok katiydi bu konularda.
Ama evlenince durum degisiyor.
Olmadi teyzene anlat durumu.

Buradaki bir arkadasin konusuydu o. Onun durumu biraz daha farkliydi sanirim.
Ama beraber olma konusunda onlarinda sikayeti vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Simdide bosanma safhasindalar.

Bu evliligin sorumlulugunu kendi basina almak zorunda degilsin.
Bunu unutma.

jartiyeri giydigimi farketmedi,oturma odasindayken sảrildim öptm fln ondan öle olmustu ,ben de ístegim gittigi icin yataga jartiyerle gỉremdim pịjama giydim sandi sadecee

DÂha ne kadar süre sabretcem onu da bilmiorm ki,1hafta 1 ay vs..Hicbirseye kÓnsantre olamiorum,ögrenciyim ayni zâmnda projelrim ödevlrim sinavlrim vảr,âm ona göre cínsellik cok da önemli dill benim yapacak seylerim vảrmis fln.Bi kẺre de đedi ki,ben senle onun icin evlenmedim yani cínellik icin,cok sásirdim tabi sỏnada aciklama yapmaya calisti bu ihtiyaci gidermek icin evlenmedim evlilik bundan ibaret deil die,sevgiliyken de demisti ki cínellik benim icin lístenin 1 numarasinda degil,benim icin de demistim cunku öle gẻrcekten,iyi de son da da olmazki,daha ne kdr bu sekilde olacak,dün kizdim pỏrno mu izliyim ben đedim,bân yazik degil mi konusmuorsun da đedim,konuscak bísey yok đedi hẻ zâmnki gibi.Ảrkadslr gay diil buna eminim,bu sêcnegi eleyin en iyisi

alla alla ne diyeceğimi şaşoırdımm. Peki evlenmeden önce hiç bişeyler yaşadınızmı. Açık sorucam tam yaşamasanız bile onda sertleşme oldumu hiçç..

canım sanada yazık hiç normal bir durum değil bu çünkü en mutlu olman gereken zamanlarda niye bu kuşkularla uğraşasın açıkcası çok kızdım eşine niye dersen madem seninle niye evlendi.İnsan iktidarsızda olabilir gayde olabilir birini sevmiyorda olabilir ama başka bir insanın hayatını mahvetmeye hakkı yok birde hala bakiresin ama sorunun ne olduğunu bile bilmiyorsun insan biraz mahcuip olur utanır ezilirde karşıdaki insana karşı olan görevlerini yerine getirmediğini düşünürde bırak isteklerine görev olarak bile düşünse bunun utancı altında ezilir bir açıklama yapar bari.Ben şöyle düşünüyorum normal bir erkek bırak eşini hiç bir his duymadanda cinselliği yaşayabilecek kapatisedeyken eşine dokunmasın olacak iş değil.Ya iktidarsız ya gay(üzülerek söylüyorum birşeyleri kapatmak için evlenenlerin sayısı az değil).İnsan iktidarsızsa açıklasın doktora gitsin birşeyler yapsın ama o senin dokunmanıda istemiyormuş demekki cinsellikle alakası yok ee bu durumda sen niye sürdüresin bu evliliği al karşına açık açık konuş ya sorunu çözmek için yardım almayı kabul eder yada boşan bence çünkü bu gidişle yada böyle bir başlangıçla normal rutine girmez herşey.Bir sürü vajinusmus yaşayan insanlar var ama sorunlarının ne olduğunu eşler biliyor gereken çabayı gösteriyorlar ve sonundada bunu aşdıklarında normal bir hayata kavuşuyorlar ama bu durum böyle değilki sorunu söylemez elletmez bir ilerleme kaydetmek için çabası yok yarın öbürgün bebek isteyeceksin nasıl olacak bir kere bekareti bozmak için birkerede hamile kalmak içinmi sevişeceksiniz böylemi geçecek hayat.İnan seni üzmek istemem senin adına çok üzüldüm çünkü ama eşine çok sinirlendim açıkcası.İnsanın başına hayatta herşey gelebilir herşey bizler içindir ama insan açık olmalı

valla çok haklısın...
cinsellik kimi eşler için evliliğin ilk sırasına konulmuyo ama tamamen silinmiyoda...
evliliğin olmazsa olmaz bi parçası çünkü..
eşin ilişki kısmına gelene kadar, sana yaklaşmıyo, öpmüyo bile anladığım kadarıyla...
belki de, arkadaşların dediği gibi iktidarsız ve bu durumundan senin dalga geçeceğini düşünüyo...
o söylemiyosa sen söylesen...böyle bi durumun mu var diye sorsan...
sordun mu hiç?

alla alla ne diyeceğimi şaşoırdımm. Peki evlenmeden önce hiç bişeyler yaşadınızmı. Açık sorucam tam yaşamasanız bile onda sertleşme oldumu hiçç..

Oldu tabiki hẺsey cok nỏrmaldi,yoksa anlardim o zâmnlrdan báska dủrumlar olsa

üzüldüğüm nokta sorunun ne olduğunu bilmemen..

yani biz de anlamadık ki adam yorgun mu (2 aydır),
gay mi(değil diyorsun),
iktidarsız mı(olabilir),
senden birşekilde nefret mi etti de bir kez bile denemedi (ne bileyim)..

anlamadık gitti..sorunu sen de biz de bilsek şöyle şöyle yap diycez ama adamın umru değil cinsellil biz derdi ne anlamaya çalışyoruz.

Ne gamsız adam bu ya?

deli eder insanı bu tipler..

Back
X