aklıma bişey geldi yaşadığım bi durumdan dolayı canım sana belki sana saçma gelir ama olursa belki öğrenmek istediğin şeyleri öğrenirsin. şöyle anlatayım: eşin çok dürüstmüş allah bozmasın ama diğer erkekler gibi facebook takıntısı falan varsa onu sahte bi facebook hesabıyla ekleyip iyi yaklaşarak konuşturabilirsin sohbeti cinselliğe evliliğe getirerek öğrenemediğin herşeyi sorup öğrenebilirsin belki ama tabi eşin diğer yalaka erkekler gibi hemen ekleyip sohbet ederse......
yaşadım bunu çünkü öğrenemediğim herşeyi böyle öğrendim

(( ve burda başka arkadaşlarında başından geçmiş böyle bişey denemeye değer derim[/QUOT
Alone diyelim ki dedigini yaptim,ama sonra nolcak onu anlamadim,dielimki kabul etti ki etmez ama peki ya gerisi?Bence böyle birseye gerek yok.
gerekmiyor bence.
kadın vajimus olduğunu anladığı an çözüm odaklı yaklaşıyor
erkeğin cinsel sorunu olduğunda bırak çözümü kabul etmiyor bile.
erkek güç misyonuna en ufak toz kondurmaz. konduramaz.
çünkü toplum erkek ağlamaz der, ağlayan erkek güçsüzdür der
erkek güçsüz olmaz der toplum.
Katilioyrum size
eşinizin sorunu diyelimki psikolojik ablası yada her kim olursa olsun bunu başkasını bildiğini duyarsa dahada ters teper bence. diyelimki fizyolojik yine aynı şekilde psikolojisini bozmaktan başka işe yaramaz. alam bana kızdı diye adam arzu duyamaz ya size. he şu olur çaba sarfetmekten vaz geçer saldım çayıra der sizde ozaman ablasına açılırsınz. ama kendisi zaten bir çaba içindeyse gerçektende bir sorunu varsa siz bunu anlatarak yanlış yapmı olursunuz bence.
cikom ben ablasina söyleyecgm derken sunu kastettim.Diyelim ki testler fln hersey normal ve doktor bir de psikolg önerdi esim psikolga gitmeyi kabul etmedi,ya da gitti ama bi faydasi olmuor,ben normalim ya sorun yok havalarinda yine,ya da ben napim üstüne mi atliyim dior falan dalan.Yani tam bir cikmaz,iste tam da o arada ,en azindna ablasi müdahele eder konusur psikolga gitmemisse ikna etmeye calisir,ki tesiri cok üstünde,gitmis ama yine de cabalamiorsa yine cabala falan der.
Bence evde mini elbiseler ve kışkırtıcı giysiler giy,
benim eşim de çok yoğun ama ben böyle çözüyorum sorunumu.
Sana da iki tane sağlam adres vereyim,
Fantazi Elbiseler - Bayan iç Giyim, Fantazi Giyim
Fantazi i Giyim, Sexy Kostmler, Jartiyer Takmlar
Bunları dene, yine yanıt alamıyorsan maalesef eşin bayanlardan hoşlanmıyordur (senden demiyorum çünki soğuyacak kadar bile zaman geçirmemişsiniz)
güzel arkadsim cok iyi söylemissin de bizim sorunumzz bunlardan cok daha fazlasi,keske ipek gecelik,jartiyerle cözülcek birsey olsaydi kahvaltiyi bile onlarla yapardim