2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Cok uzun bir zaman sabrınız için tebrik ediyorum sizi ama fikrim şudur ki boşuna 2 yıl harcamışssınız yazık etmişssiniz adam durumu bile bile kandırmış sizi ben bunu affetmezdim şahsen. Bu kadar yıpranmışlıktan sonra ve 2 yıl da anca psikolog aşamasına gelmiş Allah yardımcınız olsun ne diyim siZi üzmek için yazmadım ama eşinize kızıyorum

Herkese yeniden merhaba,biliyorsunuz esimle cift terapisine basladik 2 gün önce yeni bir randevumuz vardi,esim psikologun verdigi bütün ödevleri yapti,öyleki ayrintilarla olan sorulara bile cevap verdi,yalan söylemedigi gayet belliydi yani,psikolog beni icimde bulunduugum cikmazdan sadece görüsmeyle bile cikardi bence,cünkü ben ona su kadar zaman gecti vs dedigimde,hep zararin neresinden dönerse kardir vs gibi yaklasimlari da beni gereksiz endise ve asiri duygusalliklarimdan arindirdi acikcasi,hepsinden en önemlisi ilk baslarda esinizin caba atmasi cok önemli cabalamazsa hicbisey olmaz bu evlilikten diyordu ,ama son görüsmemizde olulu gelismeleri de gördükten sonra bu sorunu adim adim asacagiz,cözecegimizi düsünuorum dedi bize :))Bir de bir ürologa görünün ki kafamiz rahat olsun dedi esime,ben fiziksel bir sey oldugunu sanmiyorum ama yine de emin olalim dedi.
Dünden beri cok cok iyi hissediorum,bugun erkenden kalktim,derslerimin basina oturdum uzun bir aradan sonra,ben böyle hayatima ve özellikle okuluma asildikca esim de daha cok hirslanip motive oluyormus,ki bunu psikologa da söyledi,biz de bir karar aldik,ben artik gecmisi hic acmicam,yani zaten acmiordum ya da tartismiorduk da söyle oldu böyle oldu seklinde,pismanliklardan falan bahsetmeyecegim,o da ayni sekilde tabi :)))derslerime önem verecegim, hayatima ve kendime iyi bakacagim , evimle ilgilenecegim en önemlisi de okulumu btirecegim,bunu her seyden önce kendim icin istiyorum :))) Uzuuuunnnn bir aradan sonra hic bu kadar mutlu,huzurlu ve güvende hissetmemistim,hepimiz her daim mutlu olalim :)) Güzel günlerimiz olsun hep birlikte:40::40:

Herkese yeniden merhaba,biliyorsunuz esimle cift terapisine basladik 2 gün önce yeni bir randevumuz vardi,esim psikologun verdigi bütün ödevleri yapti,öyleki ayrintilarla olan sorulara bile cevap verdi,yalan söylemedigi gayet belliydi yani,psikolog beni icimde bulunduugum cikmazdan sadece görüsmeyle bile cikardi bence,cünkü ben ona su kadar zaman gecti vs dedigimde,hep zararin neresinden dönerse kardir vs gibi yaklasimlari da beni gereksiz endise ve asiri duygusalliklarimdan arindirdi acikcasi,hepsinden en önemlisi ilk baslarda esinizin caba atmasi cok önemli cabalamazsa hicbisey olmaz bu evlilikten diyordu ,ama son görüsmemizde olulu gelismeleri de gördükten sonra bu sorunu adim adim asacagiz,cözecegimizi düsünuorum dedi bize :))Bir de bir ürologa görünün ki kafamiz rahat olsun dedi esime,ben fiziksel bir sey oldugunu sanmiyorum ama yine de emin olalim dedi.
Dünden beri cok cok iyi hissediorum,bugun erkenden kalktim,derslerimin basina oturdum uzun bir aradan sonra,ben böyle hayatima ve özellikle okuluma asildikca esim de daha cok hirslanip motive oluyormus,ki bunu psikologa da söyledi,biz de bir karar aldik,ben artik gecmisi hic acmicam,yani zaten acmiordum ya da tartismiorduk da söyle oldu böyle oldu seklinde,pismanliklardan falan bahsetmeyecegim,o da ayni sekilde tabi :)))derslerime önem verecegim, hayatima ve kendime iyi bakacagim , evimle ilgilenecegim en önemlisi de okulumu btirecegim,bunu her seyden önce kendim icin istiyorum :))) Uzuuuunnnn bir aradan sonra hic bu kadar mutlu,huzurlu ve güvende hissetmemistim,hepimiz her daim mutlu olalim :)) Güzel günlerimiz olsun hep birlikte:40::40:

Çoook güzel haberler, maşallah 😊 sizin için çok sevindim, Allah mutluluğunuzu daim etsin, güzellikler artarak gelsin 😉

Çok çok daha güzel gelişmeler yaşarsınız inşallah. Mutluluğu ve huzuru sonuna kadar hakediyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her sey bi yana da bazen düsünmeden edemiorum ne kadar zor bir adam bazen bazi konularda,misal yorgunluk ...Aman dokunmayin ellemeyin sakin,bi tek o yorgun,bi tek o calisir,o kafa patlatir,cevresi tarafindan caliskanligiyla bilinir ama bir de bana sorsunlar,ben zaten kac günden beri kendimi toparliorum dimi,derserime calisiorum,evle ilgilenmeye basladim,normale dönüyorum gün be gün,biraz yardimci ol ya,surat asma artik bana,cekmek zorunda miyim,tamam teksin herkes izinde,canini cikariyorlar,eve bile is getiriorsun, cok yoruluosun bu aralar anliorum zaten,biliyorum sikintilarini,ama sabah sabah asik surat ya da gün icinde yazdigi canim daha olmayan kuru mesaji neyin cezasi simdi,dayanamadim ama daha fazla,güzel bi mesaj yazdim az önce ,sen böyle yaptikca sadece hayata karsi degil sana karsi da soguyorum haberin olsun dedim,canim inanki cok yorgunum yazdi zaten isyerinde ,yazamaz daha fazla,arar belki sonra.

Tam da güzel erken kalktim,oturdum dersimin basina,ben napiyim o zaman,senin bana yasattiklarinin yaninda senin is yorgunlugun solda sifir kalir,ayril o zaman lanet olasi su isten,bu böyle olmayacak bir sonraki terapide psikologa anlaticam tüm bu hissetiklerimi hem de onun yaninda,sabir tasi degil tullip,robot hic degil,ben de bir insanim !!!!

nişanlılık döneminizde nasıl anlayamadınız? işte evliliğe boşuna kumar demiyorlar gerçekten öyle...

inşallah düzelirsiniz ama büyük ihtimalle sorun bende diyorsa eşiniz iktidarsız... gay olduğuna ise ihtimal vermek istemiyorum. :KK12:

Bizde 5 ay birlikte olamadik hic aklima.bile gelmiordu cnsellk ben daha istekliydim
sorunu onun ailesine actim doktor doktor gezdik pahali ilaclar flan tam nerdeyse 1sene cektik 26sinda bu ayin 2.sene dolcak
boyle bi konu gorunce yasadiklarim aklima geldi ama esim kendinde sorun oldugunda en son soyledi acikladi bana ve ailesine ve benm ailem hic biai bilmiyor bu sorunumuz halkinda kac defa ayrilmaya kalktik ama bisiler bagladi bizi birbirimize
daha once birlikteligi olmadiindan bu konularida bilmediunden di bizim sorunlar en son asamada anladik
esim dojtora gittikce daha cok strese giriordu basaramicm gene die ne zaman doktoru biraktik,tartismalar bitti relaks olduk o andan itibaren duzeldi kocam
en cok cabayi ben yapmistim ama simdu muutluyum gercktn iiki bosanmamisim diom
ben hatirlatmadan kendi arzysuyla istiyor iliskiyi tamamen bittu cnsel sorunlarimiz artik cok sukur insl bu tur sorunlar yasayan herkes asar sorunu
psikolga gitmeyide dusundum ama esim istemiordu bnde skbogaz etmedim
Smdi hersey yolunda buyuk sabir ve olgunluk gerwktiren bi dert bu tur dertler malesef

Bencde aileden kimseye bahsetme bu durumdan esin ilerde duyarsa sikinti olur... yanlis anlama ama eger sevgisinden suphe etmiyorsan sağlıkla ,lgili bibproblem var doktira gidin. .ha doktora da gitmiyosa acik acik sor sevmiyomusun beni de.. ona ragmen boyleyse bitkisel biseyler yap yedir bi sekilde ise yarar... aktar da calistim bi sure sirf bunun icin macun yaptiran insanlar var ise yarar

Bencde aileden kimseye bahsetme bu durumdan esin ilerde duyarsa sikinti olur... yanlis anlama ama eger sevgisinden suphe etmiyorsan sağlıkla ,lgili bibproblem var doktira gidin. .ha doktora da gitmiyosa acik acik sor sevmiyomusun beni de.. ona ragmen boyleyse bitkisel biseyler yap yedir bi sekilde ise yarar... aktar da calistim bi sure sirf bunun icin macun yaptiran insanlar var ise yarar

banami yazdiniz konu sahibinemi acaba ?

Arkadaşlar konu sahibesi ve esi 2 yildir sıkıntılı günler yasiyor. Biz buradan adim adim neler yasadiklarina şahit olduk. Büyük yol katlettiler. İnşaallah mutlu sona az kaldi. İste156 sayfa boyunca bunlar yazildi

Her sey bi yana da bazen düsünmeden edemiorum ne kadar zor bir adam bazen bazi konularda,misal yorgunluk ...Aman dokunmayin ellemeyin sakin,bi tek o yorgun,bi tek o calisir,o kafa patlatir,cevresi tarafindan caliskanligiyla bilinir ama bir de bana sorsunlar,ben zaten kac günden beri kendimi toparliorum dimi,derserime calisiorum,evle ilgilenmeye basladim,normale dönüyorum gün be gün,biraz yardimci ol ya,surat asma artik bana,cekmek zorunda miyim,tamam teksin herkes izinde,canini cikariyorlar,eve bile is getiriorsun, cok yoruluosun bu aralar anliorum zaten,biliyorum sikintilarini,ama sabah sabah asik surat ya da gün icinde yazdigi canim daha olmayan kuru mesaji neyin cezasi simdi,dayanamadim ama daha fazla,güzel bi mesaj yazdim az önce ,sen böyle yaptikca sadece hayata karsi degil sana karsi da soguyorum haberin olsun dedim,canim inanki cok yorgunum yazdi zaten isyerinde ,yazamaz daha fazla,arar belki sonra.

Tam da güzel erken kalktim,oturdum dersimin basina,ben napiyim o zaman,senin bana yasattiklarinin yaninda senin is yorgunlugun solda sifir kalir,ayril o zaman lanet olasi su isten,bu böyle olmayacak bir sonraki terapide psikologa anlaticam tüm bu hissetiklerimi hem de onun yaninda,sabir tasi degil tullip,robot hic degil,ben de bir insanim !!!!
a dan z ye sanki benim esimden bahsettin :)

inan bana cogu erkek boyle. terapiyi savas alanina cevirme bence, ters teper.

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
gorucu usulu bı evlılık mıydı
yanı sen boyle tartısma cıkarmak yerıne stres nedenını sor.. tartısmıssınız ozur dıle o da boyle olsun ıstemezdı
ılgısını cekmeye calıs gıyın suslen puslen
olmadı son care dr gıdın .. esınle konusursun ama tartısmadan ve kabullendırıp ..

Back
X