Her sey bi yana da bazen düsünmeden edemiorum ne kadar zor bir adam bazen bazi konularda,misal yorgunluk ...Aman dokunmayin ellemeyin sakin,bi tek o yorgun,bi tek o calisir,o kafa patlatir,cevresi tarafindan caliskanligiyla bilinir ama bir de bana sorsunlar,ben zaten kac günden beri kendimi toparliorum dimi,derserime calisiorum,evle ilgilenmeye basladim,normale dönüyorum gün be gün,biraz yardimci ol ya,surat asma artik bana,cekmek zorunda miyim,tamam teksin herkes izinde,canini cikariyorlar,eve bile is getiriorsun, cok yoruluosun bu aralar anliorum zaten,biliyorum sikintilarini,ama sabah sabah asik surat ya da gün icinde yazdigi canim daha olmayan kuru mesaji neyin cezasi simdi,dayanamadim ama daha fazla,güzel bi mesaj yazdim az önce ,sen böyle yaptikca sadece hayata karsi degil sana karsi da soguyorum haberin olsun dedim,canim inanki cok yorgunum yazdi zaten isyerinde ,yazamaz daha fazla,arar belki sonra.
Tam da güzel erken kalktim,oturdum dersimin basina,ben napiyim o zaman,senin bana yasattiklarinin yaninda senin is yorgunlugun solda sifir kalir,ayril o zaman lanet olasi su isten,bu böyle olmayacak bir sonraki terapide psikologa anlaticam tüm bu hissetiklerimi hem de onun yaninda,sabir tasi degil tullip,robot hic degil,ben de bir insanim !!!!