2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

bence de eşiniz iktidarsız..

iş stresi vs vs herkes yasıyor ama yine bu ilişkiyi hiç denememe anlamına gelmiyor.

sorun benden kaynaklı demesi de bunu doğrular nitelikte.:31:

yoksa kim dayanabilir ki yanında eşi varken ..

uzmandan destek almasını önerdiniz mi?

ísini de sevmiyor cok mútsuz,bi kẻre kizginlikla söyledim sỏrun oldugunu kabul et, doktora git,o da kizginlikla cevap vẻrdi gitmiorum die,ổrun ne bilmiorum yani psikoljik mi iktidarsizlik mi,2.olsa hic tepki vẻmezdi dokunmlrima vs :S

sters erkeklerde bu tür şeylere neden olabiliyor.. çok sorun yaşadık demişin belki onlara kafayı takmaktan bu derde düşmüştür yada sana olan bi kızgınlığı varmış galiba belkide hala ona takılıp kalmıştır

onlar oluyor tabiki,âm cínsellik anlaminda bíse yok

peki bunlar sevgiyle mi şehvetle mi anlayabilirsin aslında, sana kırgın da kendini mi durduruyor yoksa seni hiç canı çekmiyor mu?
sarıldığında sıkı sıkı bunu az çok anlayabilirsin bence?

bugünde konusamadik,konusamiyoruz.Geldi yÊMk yedik tv izledik bỉrz hic konusmuyor degiliz âma ảramizda limoni ikimizde farkinda,neden hep konusalim mi dêmesi gẻreken tảraf ben oluyorum,ásil benim gủurum kỉrilmadi mi,ảzulanmayan benim,cínselligini yasamayan da,onun bân yanasip gönlümü almasi gẻrekmior mu,hayir íste kabul etmiyorum ẻrkekler böyledir konusmaz diyenleri ,kabullemiyorum konussunlar ya,bizi öldürmeden konussunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

bugünde konusamadik,konusamiyoruz.Geldi yÊMk yedik tv izledik bỉrz hic konusmuyor degiliz âma ảramizda limoni ikimizde farkinda,neden hep konusalim mi dêmesi gẻreken tảraf ben oluyorum,ásil benim gủurum kỉrilmadi mi,ảzulanmayan benim,cínselligini yasamayan da,onun bân yanasip gönlümü almasi gẻrekmior mu,hayir íste kabul etmiyorum ẻrkekler böyledir konusmaz diyenleri ,kabullemiyorum konussunlar ya,bizi öldürmeden konussunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

konuş dedik eşin kaçtı,konuşmadı vs... OLMADI

uzmana git danış dedik GİTMİYORSUN...

giyin,süslen, adamı baştan çıkart dedik, jartiyer giymen bile işe yaramadı

ilaç at yiyeceğine,içeceğine dedi bazı arkadaşlar bazılarıda atma dedi ama bence denenmeli bu da...

veeee bende diyorumki sen bu adama artık bağır,çağır isyan et ama adam gibi konuşmak değil tam bir isyan çıkar ve BENİM İSTEKLERİM VAR VE KOCAM DEDİĞİM ADAM ERKEK ÇIKMADI ŞİMDİ BEN NAPAYIM SENİ ALDATAYIMMI BU İSTEKLERİMİ BAŞKALARINDANMI KARŞILAYIM... BÖYLE GİDERSE YAPICAM BUNU SEN İSTEDİN diyeeee onu kışkırt erkekliğini zedelicek ve onu kıskandırcak kışkırtıcak çıldırtıcak şeyler söyle ve tepki o anda alamasan bile kafasını kurcalıcaktır ama kelimelerini doğru seç onu etkilemeli,kıskandırmalı,kızdırmalısın... son koz gibi gör bunu olursa olur bu konuşma etkiler, olmazsada bir erkek bu tarz şeylerden etkilenir gerçekten yapamıyordur bu adam üstüne gitme boşuna uğraşma ya kabul et kendini üzme yada ayrıl ki ömür boyu böyle gitmez sinir hastası olursun ...

konuşmadanda cinsellik yaşanabılır cinsellik konuşmakla olan bişi değilki sneın eşinin başka sorunları varr 2 aydır insan hiçmi arzulamazz normal bı erkek asla durmazz stresten delirse bile duramaz bence bu sorunu sen çözemezsın bı doktora gıdın eğer çözülemıycek bı sorunu varsa adamın ıkıde bır sorun bende demesıne göre madem sorun ondaymış bile bile senı yakmış senle kendını temızlemeyemı çalışmış kendısını eğer böyle bişi varsa boşan tazmınat davası aç hatta senın evlilik hayallerını mahfettiği içinn

Sorunu net bir şekilde dile getirin, bu konu şu kadar süre içinde hallolmalı, yoksa daha fazla bekleyemem deyin.
Bunu acımasızlık olarak algılayanlar olabilir belki ama, bir süre sonra siz de bu duruma alışacaksınız ve kardeşkardeş yaşayacaksınız...

Cinsellik evliliğin en önemli yapıtaşı.. Olmadan olmaz..
Ev arkadaşı değilsiniz siz...
Sorun bende sende değil diyerek kaçışıda yok bundan...
Ya gidip çaresine bakacak çözüm yolları arayacak, ya da sizi azad edecek... ..

evli değilim süre açısından kesin yorum yapamayacağım ama yeni evli çift için fazla bence de
aklıma ilk gelen acaba bulaşıcı bir hastalığı var da onun geçmesini mi bekliyor oldu
hani sizi meraklandırmadan
ya da aseksüel olabilir (yani cinselliğe ilgi duymayan)
bir de uzun süre cinsel ilişki yaşanmayan ilişkilerde bu kardeşvari yaşamaktan kaynaklanan sonrasında böyle birşey oluyormuş
valla ben gay olmasından da şüphelenebilirdim hatta her zaman şüpheleniyorum
bir gay arkadaşım anlatmıştı gay erkekler bunu kabul etmek istemiyorlarmış ve bastırmak için kendilerini toplum kurallarına uymak için evleniyorlarmış.
vee en kötü seçeneklerden biri de hayatında başka biri olduğu ve bu ihtiyacını onla karşıladığı yeni evlisiniz ama olmayacak diye bir kural yok.

ben olsam kapatır tvyi. alır karşıma adam gibi konuşurdum. bak kardeşim böyle böyle mi diye bu seçeneklerin hepsini dobra dobra sorardım aseksüel misin, iktidarsız mısın, gay misin, başka biri mi var, bana heyecanını mı kaybettin, benden önce biriyle seviştin mi vs diye ve cevaplattırırdım. hala kaçamak mı cevap veriyor 1 ay süre veriyorum sana problemin neyse çözmek veya düşünmek için ve bu 1 ay sonunda ya ben problemimi çözdüm diye bana gel ya da benden yardım iste birlikte çözelim ya da gay misin aseksüel misin karar ver ya da ayrılalım derdim.

böyle nazlanarak, trip atarak gitmez bu iş erkek gibi geçecek karşına söyleccek bunları konuşmakta utanacak birşey de yok kocan o senin bunları konuşabilmeniz gerekiyor.

dinimizde kadının boşanmasına yani ben boşanmak istiyorum deyip kadıya gidip(tabi daha önceki yüzyıllarda şimdi mahkeme ve tabi dinende eşinin boş ol demesi gerekiyor) sadece cinsel olrak tamin olmadığında hakkı vardır buna göre düşün yani başka konularda sabır tavsiye edilir çünkü boşanmak ALLAH cc. en sevmediği sevap olduğuna dair sanırım hadisi şerifte vardı bir çift boşandığı zaman arşı ala titrermiş okada r hoş olmayan birşey yani ama herhangi bir nedenden dolayı kadın cinsel olarak tatmin olmuyorsa boşanabilir çünkü sağlıklı bir kadının ihtiyaçları var zinaya düşme tehlikesi var

Özel olacak ama siz nişanlıyken öpüştünüz mü hiç onunla ya da belli bir yakınlaşma oldu mu aranızda ?

Sonuçta bunları yaşadıysanız az da çok da olsa sizi arzuladığını hissedebiliyorsunuz erkegin..

O zamanlar bir sorun yoktu da şimdi mi böyle bir sorun var ? geçici bir rahatsızlıkta olabilir ama bunu kabullenip doktora gitmesi lazım..

Eşim bir erkek için en korkunç şeyin tam bir erkek olamamak olduğunu söyler..Erkekler bu konuda çok daha fazla takıntı sahibidirler..

Özel olacak ama siz nişanlıyken öpüştünüz mü hiç onunla ya da belli bir yakınlaşma oldu mu aranızda ?

Sonuçta bunları yaşadıysanız az da çok da olsa sizi arzuladığını hissedebiliyorsunuz erkegin..

O zamanlar bir sorun yoktu da şimdi mi böyle bir sorun var ? geçici bir rahatsızlıkta olabilir ama bunu kabullenip doktora gitmesi lazım..

Eşim bir erkek için en korkunç şeyin tam bir erkek olamamak olduğunu söyler..Erkekler bu konuda çok daha fazla takıntı sahibidirler..

Evet nÍanliyken oluyordu,o cok ístekliydi hatta âma ásla da beni bỉseye zỏrlamadi biliordu bu konuda düsüncelerimi,o zâmnlri bilmesem ben de dẻrim hẻhalde báka türlü ổrunlar vảr diye,âma evleneli 2 ay oldu elini daha sürmedi,ben bilmiorum kizlar napcagimi,zâman göstereck sanirim,bugun konusabilirsek ne ala

Sorun bende diyorsa bir bildiği vardır. Fizyolojik bir sorun yaşıyor olabilir ama size söylemeye çekiniyordur. Bu sorunu sadece kendiniz çözebilirsiniz; sana ilgi duymama ihtimali çok az...Zaten az çok birşey yaşamışsınızdır; yani hiç ilgisiz biri olsa evlenmezdi. Bence doktor için ikna et; yeni evli çift için iki ay tartışmasız çok uzun bir süre...Senin çekincen olsa anlarım da; konu erkek olunca farklı...Mutlaka çözersiniz, sözlerini dikkatli seçmeye çalış, asla rencide edecek onun öyle yorumlayabileceği kelimeler seçmeye çalışma...Evlilikte bu konu önemli ve siz evlendiğinize göre birbirinize inanıyorsunuz. O zaman bunu da çözersiniz; sen biraz çaba göster...Olmazsa onun tavırlarını doktora anlatırsın, biz ne söylesek afaki...

Sorun bende diyorsa bir bildiği vardır. Fizyolojik bir sorun yaşıyor olabilir ama size söylemeye çekiniyordur. Bu sorunu sadece kendiniz çözebilirsiniz; sana ilgi duymama ihtimali çok az...Zaten az çok birşey yaşamışsınızdır; yani hiç ilgisiz biri olsa evlenmezdi. Bence doktor için ikna et; yeni evli çift için iki ay tartışmasız çok uzun bir süre...Senin çekincen olsa anlarım da; konu erkek olunca farklı...Mutlaka çözersiniz, sözlerini dikkatli seçmeye çalış, asla rencide edecek onun öyle yorumlayabileceği kelimeler seçmeye çalışma...Evlilikte bu konu önemli ve siz evlendiğinize göre birbirinize inanıyorsunuz. O zaman bunu da çözersiniz; sen biraz çaba göster...Olmazsa onun tavırlarını doktora anlatırsın, biz ne söylesek afaki...
TÉsekkür ederim madammatilda,ben de öyle düsünuorum,sonucta onu en iyi ben taniyorum,cok hássas bu konuda ne zamn konussak muhakk tảrtisioruz,bỉ de bazi ảrkadslrin söyledgi tảrzda( báskasini mi bulayim vb. ) konusursam Ảtik sonu ểreye gider bilmiyrum,ben de sabretcem ảtik bỉ süre daha ve o konuyu acmayana kdrda acmayacm

Kiz Allah seni iyi etsin emi :1: :1: iyi güldürdün beni aksam aksam

Ama arkadasin dedigi bir gercek yakindan tanidigim bir arkadasimda yasadi senelerce evli kaldi ama adi evliydi. Evliliginin ilk baslarida ayni bu arkadasin dedigi gibi iyimser bakiyordu . Ayni oda konusmazdi esi. Ve bes senenin sonunda gay oldugunu msn de daha dogrusu gizli msn ini yakalayonca anladi. Bir kizi var olan arkadasima oldu.inkar etti arkadasimin msn i dedi. Daha sonra arkadasi olmadigini itiraf etti. Erkekligini ispat icin is yerinden kizla aldatti vs vs vs kizin hayati cehenneme dondu kucaginda bir tane yavrusuyla ortada kaldi

özel mesaj attım, bir dene istersen :1:

TÉsekkür ederim,âma o ásamaya gelmk de sỎrun zaten, böoyle bỉr ỏrtam olmuor ben gỉrisimde bulunsam da bi sekilde yine olmuor,özel msjin rahtsiz etmedi,ístersen tekrr yazabilirsin :))

Son düzenleme:
Ama arkadasin dedigi bir gercek yakindan tanidigim bir arkadasimda yasadi senelerce evli kaldi ama adi evliydi. Evliliginin ilk baslarida ayni bu arkadasin dedigi gibi iyimser bakiyordu . Ayni oda konusmazdi esi. Ve bes senenin sonunda gay oldugunu msn de daha dogrusu gizli msn ini yakalayonca anladi. Bir kizi var olan arkadasima oldu.inkar etti arkadasimin msn i dedi. Daha sonra arkadasi olmadigini itiraf etti. Erkekligini ispat icin is yerinden kizla aldatti vs vs vs kizin hayati cehenneme dondu kucaginda bir tane yavrusuyla ortada kaldi

Benim gibi olup da hikayesin sonunda gay cikmayan ,sỎNra yoluna gỉren kísiler yok muuuuu,:((( bỈ tek ben mi yasiyorum böyle bỉ sỏrunuuu,ảrkadasiniza cok üzüldümm,ne dicemi bilemiorum suanda

Back
X