2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

şimdi ben şunu anlayamadım arkadaşım, her yeni evli insanda borç harç geçim sıkıntısı olur ailelerden doğan anlaşmazlıklar olur ki bunları bende fazla fazla yaşadım ama şu da bir gerçekki ateşle barut yan yana durmaz heleki arada aşk ve sevgi varsa eşinizle severek evlenmedinizmi? borç harç anlaşmazlıklar bunlar sizin özelinizi yaşamanıza engel değilki eşinizle yaş farkınızda var iyi kötü bayanların ne istediğini anlayabilir bence.üzgünüm ama eşiniz bir şeylerin üzerini örtmeye çalışıyor normal bir erkek bir kerede olsa en azından meraktan yanaşır karısına yaaa...

Sorun ondaysa doktora gitsin, çözüm arasın öyleyse.
Bu şekilde ''sorun bende'' diyerek susmaya hakkı yok.
Şimdi mi anlamış sorunun onda olduğunu ?

ben bu konuya daha once cevap vermisdim ama yeni uye oldugum icin mesaji gondermekde pekde bir basarisiz olmusum.
hatirladigim kadariyla adam sikilmis artik diye yazmisdim. Yada arkadaslarin yorumunda katiliyorum.

Almanyadandin sanirim. Istersen oralarda erotik bakallarda "Schmiermittel" satiliyor yani yag.( kayganlasdirici)esin orda rahatlikla bulabilir, yada utanmazsan kendin almalisin. Ne kadar korkdugunu gercekden cok iy anliyorum. Benimde evliligim henuz cok taze ve hala sikintim var. Biz artik son cozum yag kulandik ve acimi azda olsa aldi. Kezinlikle buna katlanman gerekiyor, aksi takdirde adamin baska bir sorunu yoksa gercekden onu korkutacak yada sikilacak senden. Acidigi gercek, ama senin canin can, bizimki patlican degil ne yazikki. Bak ben hala acilar icindeyim ama adam yeterince anlayisli oldu, artik abartamazdim degilmi:) en iyisi yag kulan tatlim, bu durumda baski ve agrin azalacak.

Güzel güzel giyiniorum,en güzel gÊCeliklerimden,hatta bỉ gün ilk dèfa jartiyer giydim icime,âma ona belli etmedim ,yêmk yedik,ve hep đedim ki,bugun elimden kacamicaksin:)) filan güldüm sakalastim,ve hep gÊCe beni o halde görmesini hâyl ettim ,âma yine sảilirken cok rahatsiz oldu kizacam âma đedi oturma odasindayken,tüm ístegim gecti,jartiyerimi cikarmadan üstüme pịjama giyerek uyudum,cikaramadim o gêce elim gitmedi :(((

cok garip gelecek ama gece yerine sabah denesene. Erkekler aksamdan cok sabah daha cok a*iyorlarmis...
bir bayan icin cok yorucu ve isteksiz bir an, ama denemekden bir sey cikmaz..

Sen konusmadikca 10 senede gecse esinin bu konuyu acip sana anlatacagini hic sanmiyorum.

aklima sunlar geliyor sadece

1. Iktidarsiz (sertlesmeyince afedersiniz, kendine güveni gitmis)
2. Gay (sen kesinlikle öyle degil diyorsun ama asla hicbirseyden emin olamassin, kocalari gay cikan kadinlarda asla süphelenmemislerdi sonucta)

Stresste oldugu yok bunalimda oldugunu felan asla inanmiyorum bunlara, cünkü bunlar cinselligi yasamaya asla engel degil, helede bir erkek icin,
sen yaninda durdukca sana yanasmadan nasil durabiliyor anlamiyorum,
konusman fayda etmiyecek buna asla inanmiyorum, simdiye kadarda fayda etmedi nasilsa,
erkekler bunu yok sayarak mutluluk rolü oynayarak herseyi düzeltebileceklerine inaniyorlar, ama nekadar aptal olduklarini bilmiyorlar.

Resti cekmekten baska caren yok,
cok ciddi bir sekilde,
"tamam, artik buraya kadar,benimde sabrim bukadar diyeceksin,
ben kardes kardes ortak bir evde yasamak icin evlenmedim seninle diyeceksin,
eger ben bu durumda olsaydim sen beni 1 ay cekmezdin, diyeceksin
bunlari asla inkar etse bile sakin konusturma onu, sonuna kadar sen konus, ve asla dinlemeden o odayi hemen terket
(gercekten onu konusturmamaya dikkat et, yoksa hemen o anin siniri ve üzüntüsüyle yine herzamanki gibi inkar etcek, düsünmeye firsati olmasi lazim)

Ben bosanma davasi aciyorum sana de,
asagi yukari birseyler bekliyorum (para yada maas bekliyormus gibi davran)
1 aya kadar sana su tarihe kadar bosanma davasi accam, kagitlarda eline ulasir de,

arkadasim rest cekmessen bu adam kendini toparlamaz,
ondan sonra belki biraz tutusur
sana tavsiyelerim bunlar

waaaauu agzim acik kaldi! supersin sen ya ardakadas! Iktidarsiz ve ya gay olabilecegini bende dusunmedim degil, ama ozaman adam bile bile neden evlenmis olbilirki?buda yine mumkun. Ben ya iktidarsiz, gay yada adami sikdi diye dusunuyorum. Bu yuzden dediklerin cok mantikli geldi. Dedigin sekilde bir konusma yaparsa, taslar yerine oturmus olur.

cok garip gelecek ama gece yerine sabah denesene. Erkekler aksamdan cok sabah daha cok a*iyorlarmis...
bir bayan icin cok yorucu ve isteksiz bir an, ama denemekden bir sey cikmaz..

TÉsekkür ederim yagmur pẻrisi,senin đeigin jelleri,kayganlastiricilari dênemek icin once belli bỉ dủruma gelmemiz gẻrekir,âma bu sabah olayi dogru,cunku bana bi sèfer demisti ki ,bu gêce yarin sabah olsun,âma gel gör ki hástalandim ben de,daha sỏnada tảrtistik limoniydi ảramiz,haliyle firsat olmadi bỉ daha,âma simdi en son konustuk íte, biliorum bân kímse inanmior âma ben onun dürüstlugunden eminim cunku nísan dönemmzde de beni üzme pahasina gẻrcek fikirlni söylerdi hep,elinde diil rol yapamior,ve oyle bỉri ki,kàasi doluysa mútuzsa degil cínsellik,hicbise gelmior aklina,kendi icine kâpnior,henuz 2 aydir evliyiz,hala düzenimizi tâm oturtamdik,ben de nỏrml evli cìftler gibi bỉ hâyatim olsun ísterdim fakat su an icin elimden bi sey gelmiorki,ảrkadaslrin đeigi gibi báski,zỏrlama,rencide etmeyle cözülemz aksine kötüye gider,belki báska ẻrkeklerde íse yarar âma ésimde diiil,ona zỏrla görevmis gibi dâyatamam bíseyleri,bu sadece huzurumuzu bozuor,sỏnra elde vảr yine sìfir,beni anlayanlar vảr mi ảranizda bilmiyorummmm.

Arkadasim esiniz hakli isteginde. Bu konuda ustune gitmeyin. Burda yazilanlarin aksine erkekler oyle her zaman cinsellige hazir olamiyolar ve kafalari doluyken stresliykende odaklanamadiklari icin istemiyorlar. Bu sekilde istemedigi halde beraber olmasi ilerdeki cinsel hayatinizi öldürür. Bu yuzden birakin kafası rahatlayinca kendi yaklassin.

Evet insan kendindeki eksiklik var gibi hissediyor ama konu sizinle ilgili degil aslinda. Erkeğin psikolojisyle ilgili. Bu yuzden anlayis gosterip sorunlarin çözülmesi ni bekleyin zamanla kendi gelir zaten...

TÉsekkür ederim yagmur pẻrisi,senin đeigin jelleri,kayganlastiricilari dênemek icin once belli bỉ dủruma gelmemiz gẻrekir,âma bu sabah olayi dogru,cunku bana bi sèfer demisti ki ,bu gêce yarin sabah olsun,âma gel gör ki hástalandim ben de,daha sỏnada tảrtistik limoniydi ảramiz,haliyle firsat olmadi bỉ daha,âma simdi en son konustuk íte, biliorum bân kímse inanmior âma ben onun dürüstlugunden eminim cunku nísan dönemmzde de beni üzme pahasina gẻrcek fikirlni söylerdi hep,elinde diil rol yapamior,ve oyle bỉri ki,kàasi doluysa mútuzsa degil cínsellik,hicbise gelmior aklina,kendi icine kâpnior,henuz 2 aydir evliyiz,hala düzenimizi tâm oturtamdik,ben de nỏrml evli cìftler gibi bỉ hâyatim olsun ísterdim fakat su an icin elimden bi sey gelmiorki,ảrkadaslrin đeigi gibi báski,zỏrlama,rencide etmeyle cözülemz aksine kötüye gider,belki báska ẻrkeklerde íse yarar âma ésimde diiil,ona zỏrla görevmis gibi dâyatamam bíseyleri,bu sadece huzurumuzu bozuor,sỏnra elde vảr yine sìfir,beni anlayanlar vảr mi ảranizda bilmiyorummmm.

O zaman hiç üzerine gitmeyin sonuçta siz eşinizi biliyorsunuz belki kafası doludur belki olmadı diye stres yapıyordur
en iyisi sessiz kalın üzerine gitmeyin
benim arkadaşımında başına bu tarz bir olay gelmişti ,eşide onu istememiş kızcağız üzerine gittikçe ters tepmişti sonra arkadaşım olmasada olur diye kendini inandırdığında sorun etmemeye başlayınca eşi bunu hissetmiş herşey düzelmişti onlarda 3 ay kadar bu çelişkiyi yaşamışlardı

Arkadasim esiniz hakli isteginde. Bu konuda ustune gitmeyin. Burda yazilanlarin aksine erkekler oyle her zaman cinsellige hazir olamiyolar ve kafalari doluyken stresliykende odaklanamadiklari icin istemiyorlar. Bu sekilde istemedigi halde beraber olmasi ilerdeki cinsel hayatinizi öldürür. Bu yuzden birakin kafası rahatlayinca kendi yaklassin.

Evet insan kendindeki eksiklik var gibi hissediyor ama konu sizinle ilgili degil aslinda. Erkeğin psikolojisyle ilgili. Bu yuzden anlayis gosterip sorunlarin çözülmesi ni bekleyin zamanla kendi gelir zaten...

Sevgili Simurg,beni anladigin icin tÉekkür ederim,âma hala anlamaynlar yaniliosun ,gözünü ac vs die özelden msj âtnlr cogunlukta,onlari da anliorum cogu dủrumlả bu sekilde sonuclanmis,âma her ẻrkek,hẻr evlilik ayni degil ki,ésimin kàasi gẻcekten cok dolu,kendi đedi bâna,hadi bakalim sevisme vakti die söyleyerk olmuor bu ísler,seks nỏrmal hâytin bỉ pảrcasi,âma ínsan mutlu degilken,onu da yasayamaior đedi.

Sevgili Simurg,beni anladigin icin tÉekkür ederim,âma hala anlamaynlar yaniliosun ,gözünü ac vs die özelden msj âtnlr cogunlukta,onlari da anliorum cogu dủrumlả bu sekilde sonuclanmis,âma her ẻrkek,hẻr evlilik ayni degil ki,ésimin kàasi gẻcekten cok dolu,kendi đedi bâna,hadi bakalim sevisme vakti die söyleyerk olmuor bu ísler,seks nỏrmal hâytin bỉ pảrcasi,âma ínsan mutlu degilken,onu da yasayamaior đedi.

Ben de bu konuda simurg dan yanayım açıkçası. Bazı erkek belki stresini cinselliğe yansıtmıyor olabilir ama bazısı için o dönemki psikkolojisi önemli olabilir. Üstelik eşinle sıkıntılı bir dönemden geçmişsiniz. Evlilik sonrası hrekeste birşeyler oluyor, karşı tarafa kırgınlıkları içine attıkları oluyor. Her zaman bunu dillendirmeyebiliyor. Sen bence oluruna bırak bir süre sonra atlatırsınız ve herşey normale döner. Sana karşı isteksiz olsaydı nişanlıyken ya da sevgiliyken de öyle olurdu. Birkaç ay zaman tanı. Bu sana çok gelebilir ama sonrasında belki ömür boyu mutlu olacaksınız. Benim eşim de canı sıkkınken bana yaklaşamaz ama keyfi yerindeyken hiçbir problemimiz yok hatta artık ben hep konuyu değiştiriyorum ya da kaçıyorum. Ama o sürekli sevgi, ilgi gösterileri içinde. Bu yüzden ilk 6-7 ay birşeyi kafana takma sonra herşey açılıyor ve düzeliyor ;)

mẺrhaba ésmersirine benim 100 msj sayim dolmadigi icin henuz sâna ya đaiger ảrkadslra özelden msj yollayamiorum maleseff

burayi hayretle okudum :26:

bir erkek 2 ay sirf kafasi dolu, stresli diye cinsellikten uzak duracak, vede bunu yeni evlendigi karisi ile :26: :26: :26:

komik bi soru olacak ama 70 yasin uzerimiziniz???

genc bir cift yeni evlenmis bide, olacak gibi degil

boyle seyler duymustum daha once ama kadinda vajinasmus olur, korkar falan, oda zaten direk tedaviye giderler. Ayrica bir sorun varmi yokmu bilmek icin bir girisimde bulunmak gerek.

Streste olan erkek, en azindan dener, tam seks esnasinda sertligi gider, morali bozuktur, streslidir dersin. Ama hic yaklasmamasi normal degil.

Konu sahibi arkadasim, bu durum normal degil bi kere onu kabul et derim ben. Allah dermansiz dert vermesin, bunun da bi dermani vardir illaki.
Kavga fln, hic bir ise yaramaz. Seviyorsun, esin tabi seveceksin, cozum bulmaya calis. Malesef biz kadinlar superman gibi her seyi kendimiz cozuyoruz.

Bence netten biraz arastir, psikolog, seksuolog falan, mailler at, kisaca durumu anlat. Yada ara artik nasil sana uygunsa.
Bir kisiye degil, bir kac ayri uzman kisiden fikir al.

Zaten ozaman neyin ne oldugunu anlarsin az cok. Uzman destegi sart !!!

Iktidarsiz degildir belki ama korkuyordur yapamayacagindan falan, yada eskiden basina kotu bi olay gelmistir. Bu ihtimaller de var, sabirli ol, esin cekingen, bu cok ozel bir durum normal karsilamak gerek cekingenligini.

Sorunun tam olarak ne oldugunu bilmeden ayrilmaya fln kalkma, buyukleri de simdilik karistirma.

Boyle biseyi kadin yapsa, erkek (veya erkek evi) hemen kizdan subhelenirler, dr fln gotururler... cogu erkek anlayissiz, ama biz kadinlar melek gibiyiz :16: ama gerekirse cadi da ola biliriz :35:

Bizi habersiz birakma, gelismeleri yaz :1:

Nacizane fikrim bir erkekte sorun yoksa bu kadar süre içinde yok kafam dolu yok yorgunum diye beklemez.
Ben şahsen bunun altında bişey arardım.
Valla kafası değil eli kolu doluda olsa (adamın ayağı kırık alçıdayken ve bel fıtığından yatarken bile ister) yine bu işten vazgeçmez.
Ha sabredenler vardır ama seninkinde bir sorun olabilir.
Lütfen biraz bu durum hakkında araştırma yap.
Umarım kısa sürede sorunlarına çözüm bulursun.
Allaha emanet ol.

Bahsedıldımı bılmıyorum ama ben boyle bır sorun olabılecegını dusunuyorum.(asagıdakı yazıyı wıkıpedıadan kopyaladım)

Aseksüel, herhangi bir kimseye cinsel ilgi duymayan kişi. Bazen cinsel yönelim yoksunluğu olarak tarif edilir.[1] Aseksüeller cinsel ilişkiye ilgi duymazlar, kimilerine cinsel ilişki tiksinti verebilir, kimileri ise cinselliği umursamaz. Aseksüellik, heteroseksüellik, eşcinsellik, biseksüellikle gibi cinsel yönelimlerden biridir. [kaynak belirtilmeli] Bazı çalışmalara göre dünya üzerindeki insanların %1'i aseksüeldir.[2][1]

Aseksüellik, bütün cinsel yönelimler gibi çok kompleks biyolojik ve sosyal nedenlere dayanabilir. 1994'te ABD'de %11.9 oranında yetişkinlerle yapılan araştırma sonuçlarına göre, erkeklerde %9.8, kadınlarda %13.6 hayatlarında hiç cinsellik yaşamamıştır ya da partnerleri olmamıştır. [3]

Aseksüeller de duygusal olarak herhangi bir cinse veya kadına ve erkeğe ya da her cinse (transeksüeller, çift cinsiyetliler, cinsiyetsizler vb.) ilgi duyabilir; hiçbirine de duymayabilirler. Bununla birlikte cinsel yönelimi ne olursa olsun bütün insanların %90'dan fazlası hem kadına hem erkeğe duygusal ilgi duyar.[kaynak belirtilmeli]

Birçok inanç cinsel isteklerden arınmayı ve cinsel isteklere sahip olmamayı bir nevi tanrısal ve insan üstü bir durum olarak görmüş ve aseksüel insanlar bir çok dinde kutsal kabul edilmiştir.[kaynak belirtilmeli]

Tarihteki ünlü aseksüeller arasında; ressam Salvador Dali, bilim adamları Newton ve Nicola Tesla, felsefeci Kant ve Tüketici haklarının ilk savunucusu Nader yer almaktadır.[kaynak belirtilme

Bahsedıldımı bılmıyorum ama ben boyle bır sorun olabılecegını dusunuyorum.(asagıdakı yazıyı wıkıpedıadan kopyaladım)

Aseksüel, herhangi bir kimseye cinsel ilgi duymayan kişi. Bazen cinsel yönelim yoksunluğu olarak tarif edilir.[1] Aseksüeller cinsel ilişkiye ilgi duymazlar, kimilerine cinsel ilişki tiksinti verebilir, kimileri ise cinselliği umursamaz. Aseksüellik, heteroseksüellik, eşcinsellik, biseksüellikle gibi cinsel yönelimlerden biridir. [kaynak belirtilmeli] Bazı çalışmalara göre dünya üzerindeki insanların %1'i aseksüeldir.[2][1]

Aseksüellik, bütün cinsel yönelimler gibi çok kompleks biyolojik ve sosyal nedenlere dayanabilir. 1994'te ABD'de %11.9 oranında yetişkinlerle yapılan araştırma sonuçlarına göre, erkeklerde %9.8, kadınlarda %13.6 hayatlarında hiç cinsellik yaşamamıştır ya da partnerleri olmamıştır. [3]

Aseksüeller de duygusal olarak herhangi bir cinse veya kadına ve erkeğe ya da her cinse (transeksüeller, çift cinsiyetliler, cinsiyetsizler vb.) ilgi duyabilir; hiçbirine de duymayabilirler. Bununla birlikte cinsel yönelimi ne olursa olsun bütün insanların %90'dan fazlası hem kadına hem erkeğe duygusal ilgi duyar.[kaynak belirtilmeli]

Birçok inanç cinsel isteklerden arınmayı ve cinsel isteklere sahip olmamayı bir nevi tanrısal ve insan üstü bir durum olarak görmüş ve aseksüel insanlar bir çok dinde kutsal kabul edilmiştir.[kaynak belirtilmeli]

Tarihteki ünlü aseksüeller arasında; ressam Salvador Dali, bilim adamları Newton ve Nicola Tesla, felsefeci Kant ve Tüketici haklarının ilk savunucusu Nader yer almaktadır.[kaynak belirtilme

Yalniz iyi de Ésim bizim sỏunlrmiz yokken,onun da kàfasi rahatken böyle degildi ki,áseksüel bỉrisi hicbirzamn ilgi duymaz,hẻrkes gibi bizimde ảramizda bíeyler yasaniordu

Sevgılı Tullıp, seni uzmek icin yazmadim ben o yaziyi/ sadece boyle bir saglik sorunuda (belki baskalari sorun gormuyodur) oldugunu daha once tv programinda izlemistim/ Selin karacehennem diye bir kadin vardi onu aramisti bir hanim/ O da dediki asekuellerde ayda yilda bir birlikte olur ama sonra aklina bile gelmez dedi/ Esinin kesinlikle aile terapistine gitmesi lazimm

sen eşinin üzerine kesinlikle gitme....ters teper ama mutlaka sebebini bilmen gerek....benim eşime zamanında deprem mani olmamış yatacak yerleri yok seninkini bilemeyeceğim.......erkek kısmından herzaman kıllanırım canım yanlış anlama........6 ay süre ver bakalım ne olacak.......en iyi ihtimalle kendi işini kendi hallediyordur.......major depresyonda olmadığı sürece yataktan kalkamayacak kadar depresyonun dibine vurmadıysa ....sorunun cevabı seni arzulamıyor oluşudur.....ama dediğim gibi birkaç ay süre ver ve bu konudan bahsetme.....düzelirse kendiliğinden düzelir.........erkekler evlenme konusunda çoğunlukla mantığı ön planda tutar...iyi bir kadın olsun ...hamarat olsun....belki iyi bir işi olsun ya da bakire olsunda ....ben evde onu idare ederim kafasındalar........
avukat arkadaşımmın başına da geldi....kız genç güzel.....gittikçe ilişkilerinin sıklığı azalmış........haftada ikikez spora gidiyorum diyen adam bil bakalım nereye gidiyor......basit kadınların yanında soluğu alıyormuş.......sen gözünü açık tut ne olup bittiğini anlamadan çocuk yapma........bunlar aldatılmanın alasını yaşamış abla tavsiyesi

Back
X