2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

k.bkma yorumları okumadan cevap verdm daha önce deneyimi varsa zamana bırakmanda fayda var ancak bos bosta durma söyle şıkır şıkır bi sofra romantik bi gece =)

Ben evlendikten bi hafta sonra benim zorumla oldu. esimle konustuk uzun uzun bi karara vardik istemeye istemeye de olsa 2 gunde bir oluyo .. daha yeni tabi bu insallah boyle devam eder :) sen esinle konustun mu peki ?

bunu nasıl kabullendirdiniz eşinize bi yolunu gösterin bizede evliliğin tadını çıkaralım

6 sêne mi,náisl ya saka gibi!!! hala evliler mi,sỏruna cảre bulunmamis mi,yani dr ilac vẻrir vs??Biz cok fena da tẢrtistik yeri geldi bu konuyu éski yazdigim yorumlra bakarsaniz görürüsünüz,âma hep daha da gẻriye gittik,bỉ tek su iktidarsizligi yumusakca sỏrmadim yani cnm böyle bíey vảrsa sỏrun degil yêtr ki söyle ,sen benim canim kanimsin,gẻrci sevmezde böyle canimli cicimli làflri,neyse daha résmi konusurum olmadi ben de,anlayisli olacam,sabredicem dẻrim,âma ben simdi böyle bísey sỏmaya césaret edemiorum,bu konunun dísinda eger siddetli tảrtisirsak 2 yabanci gibi oluoruz evde,psikolojim bunu kaldirmior ảrtik

Canim iktidarsiz misin diye sorma sakin tartosma dedigin gibi geriye gidiyor guzellikle sakince konus ama su seklde sor beni neden istemiyosun sebep soylemesini bekle. ayni kapiya cikiyor sorular en azindan esini kirmamis olursun

canım ben gerçekten yardımcı olmak için yazıyorum çünkü böyle şeylerin değişmeyeceğini çok iyi biliyorum ben evli değilim ama çevremde bunu yaşayan çok kişi oldu garip bir şekilde :S eğer bunları yapıyor olsaydım boşanmış olurdum diyorsun ama böyle de evli gibi değilsin ki zaten :S eşinin bu sebeple boşanmayı kendine yedireceğini sanmıyorum üstelik; çünkü bu sebeple ayrılırsanız bunu insanlara anlatabileceğini düşünüp cesaret edemez diye düşünüyorum. tabi ki yanılıyor olabilirim ama şöyle de düşün burada sana cevap veren bir sürü kişi var başta böyle olan sonra bir şekilde ilişkiye girmeyi başaran ama daha sonrasında ayda yılda bir o da kadının zoruyla ilişkiye giren.. senin karar vermen gereken hayatın boyunca böyle bir ilişki mi yaşamak istediğin ? şuan ilgileniyor olabilirsin aranız iyi olabilir ama bunlar zaten olması gereken cinsellik dışı şeyler.. eşin eminim ki seni çok seviyor, sana değer veriyor yatarken sarıldığını falan yazmışsın bunları sevmeyen biri yapamaz diye düşünüyorum ama cinsel manada hiçbir şekilde isteği yok belli ki.. ve bu kadar uzun süre birlikte olmamak inan bana kızmayla, sinirlenmeyle olacak şeyler değil.. millet çok büyük kavgalar yaşasa bile en fazla bir hafta bir şey yaşamıyor sonra devam ediyor.. umarım her şey istediğin gibi olur, bunlar sadece söylemek istediğim ihtimallerdi.. benden bukadar :44:

k.bkma yorumları okumadan cevap verdm daha önce deneyimi varsa zamana bırakmanda fayda var ancak bos bosta durma söyle şıkır şıkır bi sofra romantik bi gece =)

rica ederim ảrkadsim,ben tésekkür ederim sâna yorulup yorum yazdin,cok sagol.Ben de zÂMana bỉaktim,icimde bi yara oldu ảtik bỉaz kabullndim hẻgün hẻrgün aglamiorum en azindan,eger ben o sikir sikir sòrayi kủrar kendim êtk fln güzel giyinp onu öyle kảrsilrsam stres olur tullip bíseyler ístior yine die,bunlari ondan hazirlmis die.

çok zor bir durum, sana yardimci olmak istiyorum dusunuyorum dusunuyorum aklima pek bisey gelmiyo...
Bi onceki mesajimda seksolog'a gidin demistim ama bunun için once konusmayi ve çozum bulmayi kabul etmeli...
Eger konusmak istemiyorsa mail at ya da mesaj at ya da mektup yaz... Neden boyle oldugunu, sana herseyi soyleyebilecegini onu asla yargilamayacagini aksine elinden geleni yapacagini soyle... her kadin gibi bir gun anne olmak istedigini soyle...
anlasilan bu konu onun için tabu o yuzden kaçiyor, eminim o senden çok uzuluyordur bu duruma... problemiyle yuzlesmesi lazim...
Ben bir konuda naptiysam derdimi esime anlatamadim çok tartistik olmadi en son mektup yazdim defalarca okumus dusunmus ancak oyle anladi beni...

birde şöyle bir durum var iktidarsız vede gay olan bir erkek bazen çevresinde kendisi hakkında dedikodu çıkmasın yada ailesinin çenesi kapansın diye bir bayanla evleniyor örnekleri bir sürü yok değil bunuda düşünün.

tatlım dediğim gibi bizim ayda 1 2 bunun karşılığı olarak bende istemeden eşime kötü davranıyorum daha da kötüsü ben eşime bundan kötü davrandığımıda söyledim ama değişen bişey yok

Bence eşin seni beğenmiyor olsa evlenmezdi. Cinselliğinde sorun olsaydı evlenmeden önceki dönemlerde de isteksiz olurdu. Nasıl ki biz kadınlar birbirimizden farklıyız erkekler de birbirinden farklı. İnsan dediğin komplike bir yaratık herkesin bir karakteri bir yapısı var. Aklından kötü düşünceleri uzaklaştır. Daha önce de dediğim gibi, 1 yıl hiçbirşeyi değiştirmez. Ne yaşlanırsın ne de çocuğun olmazsa hayatından çok şey eksilir. De ki 1 yıl boyunca asla kötü şeyler düşünmeyeceğim evliliğin tadını çıkaracağım. Ondan sonra kötü ihtimalleri düşünmeye başlarsın. Ama şu an için gerçekten evlilik şoku, stres yorgunluk gerçekten bunlardan bunlardan kaynaklanıyor olabilir ve yüksek ihtimal. Sen panikleme ve biraz mutlu olmaya çalış. Cilve yapacağım diye de kendini kurutma bence. İsteğini biliyor kendisini hazır hissettikçe ilgisini gösterir zaten. Cesaretini kıracak şeyler söylemek, erkekliğine gururuna dokunacak davranışlar yapmak yapıcı değil yıkıcı olur. Hem bence bir erkek gurursuz olduğu için değil çok gururlu olduğu için, imajını zedelemekten daha çok korktuğu için başta çekingen davranır. Seni önemsemediği için değil, çok önemsediği için doğru yaklaşmaya çalıştığı için bu kadar kendisini sıkar. Bazı insan duygusunu belli edemez, içine atar ve kendisini daha fazla sıkar. İnşallah hayırlı bir şekilde çözersiniz sorununuzu. İyi haberlerini bekliyoruz canım.

- Bu arada şu anda isteklisin ama ilk birlikteliğinde çok fazla birşey anlamayabileceğini aklının bir köşesinde tut canım. Kadının cinselliği anlaması ve gerçekten keyif alması zaman alıyor. Şimdiden söyleyeyim de sonra şaşırıp panikleme :))

iyi hoş demişsin de oda can yani sağlıklı istekli bir bayan arzuladğı kocasoyla her gece yatağa giriyo onunla olmak istiyor ama aylarıdr olmuyor işkence resmen kolay diğil çok zor.

birde şöyle bir durum var iktidarsız vede gay olan bir erkek bazen çevresinde kendisi hakkında dedikodu çıkmasın yada ailesinin çenesi kapansın diye bir bayanla evleniyor örnekleri bir sürü yok değil bunuda düşünün.

BỈgün msn gecmisindne éski kiz ảrkadasiyla yazismalrini okumustum ve ỏrda iliskiye gỉrdikleri yaziordu,yani sânal sẽx yapilan bỉ ỏrtam degildi,kizin ailevi problemleri vảrdi,annesi agir hástaymis ,görüsemiolarlar ne zamndir hem duygusal hem cÍNsel anlamda bỉsey yok, ve kiz kendini eksik híssediordu seni zỏr dủumda bỉrakiorum biliorum fln diodu,ésim de ltfn öyle düsünme sen ailene déstek ol fln yazmisti,evet bu tam da az önce aklima geldi.

O kdr sey yazildi bÂNa gay olablir fln die,hadi iliski yasamyip bâna đeneyimyim vảr đeigini vảsayalim,ya kizla yazismalari????Òf daha kötü oldum simdi,o kiz ảrkadsydi ben ésiyim ve hic bỉ sey YOKKKKKKK :(((((

Son düzenleme:
bunu nasıl kabullendirdiniz eşinize bi yolunu gösterin bizede evliliğin tadını çıkaralım

Ben esimle bi kere tartistim baya baya kavga ettik baktim benden iyice uzaklasti bi sure sustum. sonrasinda sevgimi paylasmak istiyorum dedim. Ona bwni istemedigini sevmedigini ailesinden uzaklasmak istedigi icin benimle evlendigini dusunduumu soyledim boyle giderse terkedecegimi soyledim ki gittim 5 gun ailemde kaldim o sure zarfinda surekli aradi dondugumde cinsellikten sogudugumu artik istemedigimi soyledim sanirim gozu korktu simdi kendi baslatiyo ama bende istemiomus gibi yapiyorum :)

rica ederim ảrkadsim,ben tésekkür ederim sâna yorulup yorum yazdin,cok sagol.Ben de zÂMana bỉaktim,icimde bi yara oldu ảtik bỉaz kabullndim hẻgün hẻrgün aglamiorum en azindan,eger ben o sikir sikir sòrayi kủrar kendim êtk fln güzel giyinp onu öyle kảrsilrsam stres olur tullip bíseyler ístior yine die,bunlari ondan hazirlmis die.

canım kıyamam sana ben ya ağlama ne olur4 cok üzüldüm :( evli değilim ancak yasayanlar var bu durumu. Allaha tevekkül et ve sende umursamıyormus gibi davran erkekler neden bana artık farklı davranıyor diye düşünür bakarsın kendiğinden gelir devamı..egerki sen biraz cekersen kendini bi müddet sonra dayanamaz o gelir sana tıpış tıpış...

BỈgün msn gecmisindne éski kiz ảrkadasiyla yazismalrini okumustum ve ỏrda iliskiye gỉrdikleri yaziordu,yani sânal sẽx yapilan bỉ ỏrtam degildi,kizin ailevi problemleri vảrdi,annesi agir hástaymis ,görüsemiolarlar ne zamndir hem duygusal hem cÍNsel anlamda bỉsey yok, ve kiz kendini eksik híssediordu seni zỏr dủumda bỉrakiorum biliorum fln diodu,ésim de ltfn öyle düsünme sen ailene déstek ol fln yazmisti,evet bu tam da az önce aklima geldi.

O kdr sey yazildi bÂNa gay olablir fln die,hadi iliski yasamyip bâna đeneyimyim vảr đeigini vảsayalim,ya kizla yazismalari????Òf daha kötü oldum simdi,o kiz ảrkadsydi ben ésiyim ve hic bỉ sey YOKKKKKKK :(((((

canm ya sen böyle şeyler yazdıkça ben çıldırıyorum okudukça çok zor bir durum nasıl dayanıyorsun kim bilir allah yardımcın olsun :(((

Ben olsam bu durumda çok kizgin olurdum ! sevgilisiyle bir beden oluyor ama esiyle olamiyor o zaman sevgilisiyle evlenseymis !!! bence hiç oyle zamana biraktim falan deme esin olarak sana karsi zorunluklari var ve onlari yerine getirmesi lazim sen hissettiklerini ve neden olmadigini ogrenmek istedigini, bir çare bulmak için elinden geleni yapacagini soyle, bu mesaji bir sekilde ilet sonrasi ona kalmis... belki seninle yuzyuze konusamiyodur mail falan atsan cevap verir...

iyi hoş demişsin de oda can yani sağlıklı istekli bir bayan arzuladğı kocasoyla her gece yatağa giriyo onunla olmak istiyor ama aylarıdr olmuyor işkence resmen kolay diğil çok zor.

Vallaha Ảrkadasim bu yazdiklarin beni su anda hüngür aglatti,cok icime dokundu,evet cok zỏr malesef,nasil dâyaniosun diye sỏranlar vảr bỉ de bâna sỏrun,ásil ískence filmlerdeki yakinlasma sevisme sahneleri :(( Kimseyi de kinamadim ki ben básima nie geldi,kk a üye degildim haberim yoktu bủrda böyle seyler yasayanlardan.
KK a üye degildim ÂMa ceyiz,gelinlik,kùaför,davetiye,nikah sekeri tüm forumlri ezbere biliorum,benim de hâyallerim vảrdi,o zamnlr napim bỉr dẻrdim vảr kösesini bile bilmiordum,belki inanmicksiniz âma ben sỏrunumu gôogle a yazinca ,kadinlar kulübü bỈr dẻrdim vảr da bỉr ảrkadasin benzer sỏrunu vảrdi,íste öyle gördüm ve sỏnra üye olup konu actim,nísanli sözlü ảrkadaslara tavsiyerde bulunmak ,linkler adresler vẻmek ísterdim âma actigim konuyu görsünler panige kapilsinlar ístemedim,elimden geldigince krem,pảrfüm gibi konulara yaziorum,bekarlrdan uzak duurorum.

Benim de süslü gelin örtüm vẢr:)) incili dantelli cok sik ve sade, gelinlik gibi,canim annecim almisti,ÂMa bi kez bile sẻremdim,báslarda kảri koca olalim öyle demistim âma íste olamdik gitti ben de sẻremedim hala,ve yakalsik 1.5 2 ay sỏna ilk dèfa baba evime gidecgiz bỉrlikte,bỉ de o zmanki psikoljimi düsünsenize :(((

Son düzenleme:
canim ya bu kadar uzulme tamam çok zor ama duzelir ins... of offf birde bu çikti eskiden kadinlar naz yapar erkekler kosarmis artik tersi oldu

Vallaha Ảrkadasim bu yazdiklarin beni su anda hüngür aglatti,cok icime dokundu,evet cok zỏ malesef,nasil dâyaniosun diye sỏranlar vảr bỉ de bâna sỏrun,ásil ískence filmlerdeki yakinlasma sevisme sahneleri :(( Kimseyi de kinamadim ki ben básima nie geldi,kk a üye degildim haberim yoktu bủrda böyle seylr yasayanlardan.
KK a üye degildim ÂMa ceyiz,gelinlik,kùaför,davetiye,nika sekeri tüm forumlri ezbere biliorum,benim de hâyallerim vảrdi,o zamnlr napim bỉ dẻrdim vả kösesini bile bilmiordum,belki inanmicksiniz âma ben sỏsunumu gôogla yazinca kadinlar kulübü dẻrdim vảr da bỉ ảrkadasin benzer sỏunu vảrdi,íste öyle gördüm ve sỏna üye olup konu actim,nísanli sözlü ảrkadaslara tavsiyerde bulunmak ,linkler adresler vẻmk ísterdim âma actigim konuyu görsünler panige kapilsinlar ístemedim,elimden geldigince krem,pảfüm gibi konulara yaziorum,bekarlrdan uzak duurorum.

Benim de süslü gelin örtüm vẢr:)) incili dantelli cok sik gelinlik gibi,canim annecim almisti,ÂMa bi kez bile sẻremdim,báslarda kảri koca olalim öyle demistim âma íste olamdik gitti ben de sẻremedim hala,ve yakalsik 1.5 2 ay sỏna ilk dèfa baba evime gidecgiz bỉrlikte,bỉ de o zmanki psikoljimi düsünsenize :(((
Allah düşmanımda başıma vermesin inşallah bu korkunç durumdan en hayırlı şekilde kurtulursunuz ama erkek bu sonuçta bağlasanız durmalde sexsi çamaşırlarla parfümlerle zorlamayla olacak iş değilki hayvanlar bile sevişiyo biz insanız ne ayıp ne günah ekmek su gibi buda ihtiyaç kızlar eşinizin cinsel problemi olabilir yada vs başka bişey ama onun cinsel problemi neyse neden olmuyorsa sebebini söylemek zorunda kendiyle birlikte sizide bataklığa sürüklemeye hiç hakkı yok ya sertleşemiyorum desin yada ben seni istemiyorum desin başınızın çaresine bakın.bi erkekle aynı evde yaşayıp gelsin bana yanaşsın diye gözünün içine bakmak izleidğiniz sahnelerde tutkulus evişme sahneleri sizleriokadar ii anlıyorum ki gerçekten çok zor. ama eşleriniz sebebini size söylemek zorunda bi insana bu kadar işkence çektirilmez seven insan bakar çaresine sevdiğini üzmek istemez sorun neyse söylesin sizde bakın başınızın çaresine.

Back
X