2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

off cok kotu bırsey ya ,bıraz sıkıya al ama cokta kasma uzaklasır ıyıoce senden belkı utanıyordur kız bızızmde oyleydı baslardan esım yanımda gıyınmez gıder baska odada gıyınırdı

Sizde de benzer bỈ dủum oldu mu,siz náil ástiniz,yok giyinir yanimda báska odaya gitmez âma kảri koca degiliz íste sỏrun bu,ben incir rêclini izlemistim fakat cok begnmyip bazi yerleri sacma bulmustum,âma simdi dokunmak bỉ beden olmak nedemk o kdr iyi anliorumki,eger izlersem hüngür aglarim hẻhalde krize gỉerim,ilk izledigimde tek damla gözyasim akmamisti :((

kendını cok yıpratrsın canım boyle fılmlerle bak sımdı ılk zaman ben ıstedım esım ıstemedı utanmadım dıyor sımdı fakat bence utandı yanımda gıyınmezdı ya banyoda yada baska odada gıyınırdı sımdı yok ole bırsey rahatız yanı ama sonra o ıstedı ben ıstemedım belkı korkuyordur utanıyordur bazı erkekler hassas oluyorlar bu konularda yada senın canının yanmasındadanda korkuyor olabılır her ıhtımalı dusunmek lazım ama gay falan sanmıyorum cunku bır tv programında bılımsel bır arastrmacı gayların kendılerını gızlemek ıcıcn evlenıp cocouk bıle yaptıgını acıklamıstı yanı ama al karsına sıkı sıkı konus ama sıkarsan gerılır canım yanı rahatlat onu ne bılım cekıcı ol bıraz aklını cel canım ugrasmalısın yoksa bouyle gıder bu herseyden once kafandakı su aglama krızlerını at cnm ılk olarak senın dık olman lazımkı karsındakıne faydan olsun canım :31:

kendını cok yıpratrsın canım boyle fılmlerle bak sımdı ılk zaman ben ıstedım esım ıstemedı utanmadım dıyor sımdı fakat bence utandı yanımda gıyınmezdı ya banyoda yada baska odada gıyınırdı sımdı yok ole bırsey rahatız yanı ama sonra o ıstedı ben ıstemedım belkı korkuyordur utanıyordur bazı erkekler hassas oluyorlar bu konularda yada senın canının yanmasındadanda korkuyor olabılır her ıhtımalı dusunmek lazım ama gay falan sanmıyorum cunku bır tv programında bılımsel bır arastrmacı gayların kendılerını gızlemek ıcıcn evlenıp cocouk bıle yaptıgını acıklamıstı yanı ama al karsına sıkı sıkı konus ama sıkarsan gerılır canım yanı rahatlat onu ne bılım cekıcı ol bıraz aklını cel canım ugrasmalısın yoksa bouyle gıder bu herseyden once kafandakı su aglama krızlerını at cnm ılk olarak senın dık olman lazımkı karsındakıne faydan olsun canım :31:

Bu can yanma mÉselesi,bu benim hẻgenckiz gibi en kỏkulu rüyamdi,dügün gêcsinde ikimzde yorgunduk uyuduk azten âma sỏnaki gün demisti ki benim icin kolay saniosun âma senin sandigindan daha zỏr,âma önceden de dẻrdi ki bu konuda bâna güven kendini bâna bỉrak,hẻsey dogallignda olacak.O da cok kỎrkuor canimin yanmasindanbunun farkindayim da böyle de kảdes kảrdes nẻeye kadar,zaten zavalli ben benim acidi gibi bi lülsüm bile olmayack bence ,zảr zỏr o günlere gelmisisz,acimdan ölecegimi bilsem dâynaip sésimi cikarmayacm söz vẻrdim kendime!

Bu can yanma mÉselesi,bu benim hẻgenckiz gibi en kỏkulu rüyamdi,dügün gêcsinde ikimzde yorgunduk uyuduk azten âma sỏnaki gün demisti ki benim icin kolay saniosun âma senin sandigindan daha zỏr,âma önceden de dẻrdi ki bu konuda bâna güven kendini bâna bỉrak,hẻsey dogallignda olacak.O da cok kỎrkuor canimin yanmasindanbunun farkindayim da böyle de kảdes kảrdes nẻeye kadar,zaten zavalli ben benim acidi gibi bi lülsüm bile olmayack bence ,zảr zỏr o günlere gelmisisz,acimdan ölecegimi bilsem dâynaip sésimi cikarmayacm söz vẻrdim kendime!

eger caninin yanmasindan korkuyorsa ki herkesin cani yanmaz zari doktor da açabilir... acaba baska bir kizla beraber oldu da kizin cani çok yandi ve kiz çok kanadi falan o yuzden korkuyo mu ?!!!

eger caninin yanmasindan korkuyorsa ki herkesin cani yanmaz zari doktor da açabilir... acaba baska bir kizla beraber oldu da kizin cani çok yandi ve kiz çok kanadi falan o yuzden korkuyo mu ?!!!
Bilmiorum ki,Éski iliskileri gecmisi hakkinda konusmayi sevmez konuszmzda,benimkinide hic ổrmadi ểrak edipte,ẻrkek ảkadasimin olup olmadigini,onun icin böyle bíey vả mi diye sỏramam.

biz burda tahminlerde bulunuyoruz falan ama sorularinin cevabi da onda çare de onda, bu sorun bir erkek için çok ama çok zor o yuzden konusmak istememesini anlayabiliyorum fakat sana karsi zorunluluklari var bu konu sadece onu degil onun kadar seni de ilgilendiriyor... Ona yardimci olmak istiyorsan ve bu sorunu çozmek istiyorsan bir sekilde konusturman lazim eger sana derdini anlatirsa birazcik olsun rahatlar ve beraber çare dusunebilirsiniz... nasil konusturabilirsin, içki içiyorsa bir gece oturun geç saate kadar için sohbet edin dertlesin belki içkinin verecegi cesaretle konusur ya da daha once dedigim gibi mail at, belki bunu firsat bilip içini doker... ben bazen esime bisey soylemek istiyorum ama kesinlikle agzimdan tek kelime çikmiyo, soyleyemiyorum, boyle olunca sms atiyorum...

konunu başladığı günden beri okuyorum yazmaya belki cesaret edemedim bugüne kadar ama belki sana bi faydası olur diye yazmaya karar verdim.bende eşimle evlenince aynı sorunu yaşadım iki ay kadar canım.nişanlıyken hiçbi sorun yoktu yani yakınlaşmada.ama evlendiğimiz ilk gece başladı kabus.dayısı bunu korkutmuş işte sakin ol belki kanaması falan çok olursa arayın hemen diye.milletin ne üstüne vazife anlamıyorum.eşimde bunlardan korkarak bişey yapamadı tabiki.geçici iktidarsızlık yaşadı.ben onun normalde böle bi sorunu olmadıgını biliyordum ama o yüzden sabrettim.benim eşim sorun neyse kabul etti ve bana anlattı bunu beraber çözmeye çalıştık.başlarda kendi kendimize halledelim bu işi kimse bilmesin dedik.eşim bazen gece çalışıyordu biraz gecikince arıyodum ben nerdesin diye uyuyamıyordum tabiki adam korkuyormuş uyumadı bekliyo beni isticek diye eve gelmek istemiyomuş :)) sonra baktık iki ay geçti hiçbişey yok eşimin en yakın arkadaşı sağlıkçı.ona açmış bizimki konuyu.oda sorun bekaret demiş bunu aşarsanız herşey hallolur ve hani şu ilaçlar var ya arkadaşlarında bahsettiği sertleşmeyi sağlayan onlardan kullandık ve oldu.bekaret sorunu ortadan kalkınca herşey yoluna girdi şimdi 7 yıl olcak evleneli.tabi bütün bunlar için öncelikle eşinin sorunu neyse bunu kabul etmesi gerekiyor başka türlü bi yol katedebileceğini sanmıyorum.umarım yoluna girer senin için herşey canım.dua ediyorum sana.herşey gönlünce olsun.

Canim erkek güçlü olmayı sever. Bi kaç gün onun yapabileceği senin yapamayacagin işler cikarsan.musluktu fiskiyeydi falan. Kendini senden güçlü görmesini sağla.aslına bakarsan hasta olmak bayag işe yarıyor
:D

tullipcim artık eşinle ciddi ciddi konuşma zamanı geldi
bu şekilde sen lafını etmez o lafını etmezse kardeş kardeş uyumaya devam edersiniz
eşinin sorunu bana göre psikolojik
bu işi önce beyninde halledecek
istek sorunu varsa ilaçla onla bunla o da halledilir
kesinlikle ama kesinlikle bir uzmana görünmesi şart
sana en başındada demiştim...
seni bu şekilde üzmesine belirsiz süre bekletmesine inan ki hiç hakkı yok
kafasındakileri seninle paylaşmalı, derdi tasası neymiş bilmek hakkın
eşin bunu ciddi bir olay olarak görmüyor olabilir
ama inan 2 ayı geçmiş yeni bir evli çiftin bunu yaşaması cidden büyük sorun
tam tersi olup sen de istek sorunu olsaydı
eşinle günün kavgayla hırla gürle geçerdi
ama işte biz kadınlar yaratılış gereği böyleyiz
kendine güzel bir konuşma hazırla canım
ev dışında sakin bir yerde, onu yargılamadan kesin net tavırla
artık bu konuşmayı yapmanın zamanı geldi
kendini topla, hadi bi cesaret

canım öncelikle kendini suçlayacak hiçbişey görmedim ben ,eşinden kaynaklı galiba normal sağlıklı bir erkek bu kadar uzun sürede falan stresten basit şeylerden etkilenmez tutamaz ki kendini,üzülme desekte fayda etmez tez zamanda çaresine bakmanız gerekir ,boşanma sebebi bile olur allah korusun bunu düşünme sakında ,eşine de ki bunun çaresine bir an önce bak yoksa,birilerinden fikir almak zorundayım,nekadar beklesenizde farketmez,tez zamanda herşey yoluna girer inşallah ,kendini üzmeden sabırlı ol böyle bir sorun sendede olabilirdi,hayat paylaşınca güzeldir unutma iyi günde kötü günde,en kısa zamanda bir uzmanla görüşmeye ikna et,

tullip canım durumunuzu takip ediyorum 2 ayıda geçti senin gibi anlayışlı bir karısı var o açıdan eşin çok şanslı
benimde eşimin hastalığından dolayı bir dönem olmamıştı bu bile kalbimi kırmaya yetiyordu seni o kadar iyi anlıyorumki bence anlayışlı davranman üzerine gitmemen çok mantıklı
o kadar ince düşünüyorsunki en ufak hareketinde bile beni yanlış anlarda üzülür diye dertleniyorsun, inanki bende burada okurken senin için üzülüyorum
eşini sıkmadan üzmeden bir pskologa gitme konusunda ikna etsen doktora gitmesi gerekiyor, en azından bu şekilde belirsiz yeşamaktan kurtulursun belirsizlik insanı çok hasta edebiliyor ,bu şekilde giderse sendede pskolojik yıkımlar olabilir, nerden biliyorsun da diyebilirsin bende pskolojik yıkımlar yaşadım ve ankestiye panikatak oldum
ben senin yerinde olsaydım şunları yapardım
tamam anlayışlı olurdum, üzerine gitmezdim hatta istemiyormuşum izlemi verirdim ama beni kadın olarak beğeniyormu arzuluyormu bunu merak ederdim ,onu etkilemek için sanki bilmeden yapıyormuşum gibi ufak firikikler verirdim, ne bileyim duşdayken kapıyı açık bırakma gibi şeylerle eşimin beni tüm doğallığımla görmesini sağlardım belki görünce uyarılabilir :)) ,belki böyle hareketlerle bu eylemi yapmam sana saçma gelebilir ama direk yapınca daha çok kendini çekiyormuş ya o açıdan fikir olsun dedim

Baktım bunlara rağmen bi sürede geçmiş ama halen karşı taraftan bir ses yok , ona üzgün olduğumu gösterirdim ama ona kızmadan bunu yapardım oda gelip neyin var dersede kırmadan üzerine gitmeden beni kadın olarak beğeniyormusun , benle olmak istemiyormusun seni suçlamıycağım ama sebebini bilemediğim için bu belirsizlik beni hasta ediyor lütfen sende bana yardımcı ol derdim , belki seni anlayacak belki uzmana gitmeyi kabul edecektir , işte o zaman en azından karşı taraftanda bir çaba görürsen bu kadar kendini üzmezsin

aklıma geldi canım acaba sende onumu kıskandırsan hani onun sen pcdeyken yanına gelebileceği bir anda atıyorum facebokkun varsa oradan eski sevgilin varsa onu profiline bakarken yakalnasan falan , belki kısknırda atağa geçer offf buda saçma oldu ama örnek olsun diye yazdım
canım dularım senle inş bu sorunuda atlatırsınız çok mutlu olursunuz

merhaba canım konunu biliyordum ve senin için sevgilime sordum böyle bir durum normal mi gibisinden.
kesinlikle normal olmadığını söyledi ve söylediği herşeyin bahane olduğunu söyledi.
ama bi yandan da erkeklerin sürekli seks düşünen yaratıklar olmadığını söyledi.
ama yorgun vs değilse istememesi de anormalmiş.
olabilecek nedenler hakkında bişey söyleyemedi ama bir erkek düşüncesi olarak duy istedim.

8 yıllık evliyim.benim eşimde 35 yaşında çoook stresli de bir işi var.8 saat ayakta çalışıyor.günde onlarca insanla uğraşıyor.tek izin günü var.haftanın 5 günü gece 11 de eve gelebiliyor.diyeceğim oki istekli ve sağlıklı bir erkeğin önüne hiç bir şey geçemez eşimden biliyorum.
Bence sana bunu yaşatmaya kesinlikle hakkı yok.sorun kendinde olduğu için seni düşünmeden umarsız davranıyor.her kadın arzulanmak ister ve bunu hak eder.sırf bunun için boşanılır mı ne demek.
tabi ki boşanılır ve boşanmak için daha geçerli bir sebep olamaz.bence sizin eşiniz işin ciddiyetinin farkında değil.kadın olduğumuz için bu işi ne kadar ciddiye alabileceğinizi düşünemiyor.kadınız ya bizim böyle bir sorunumuz olamaz.
ya aynı şey onun başında olsaydı aldatmak için en geçerli sebep olurdu ve suçu kendinde ara derdi belkide.
bence bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı gösterin ona.
size akıl vermek değil derdim ama ben olsaydım bu işin beni çok yıprattığını ve onu sırf bu yüzden terk edebileceğimi söyler ve yapardım.En kısa sürede uzmana gitmesini istediğinizi bu sorununu ikinizin aşmasını istediğinizi ancak istemiyorsa sizinde dayanmak zorunda olmadığınızı söyleyin bence.
erkekler bazen laftan anlamıyorlar bazı şeyleri yaşadıktan sönra kafalarına dank ediyor.eşimden biliyorum.
sizi gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyorsa harekete geçecek en azından sizin ne kadar ciddi olduğunuzun farkına varacaktır.
bende akşam bu konuyu eşime sormayı düşünüyorum bakalım neler söyleyecek.

8 yıllık evliyim.benim eşimde 35 yaşında çoook stresli de bir işi var.8 saat ayakta çalışıyor.günde onlarca insanla uğraşıyor.tek izin günü var.haftanın 5 günü gece 11 de eve gelebiliyor.diyeceğim oki istekli ve sağlıklı bir erkeğin önüne hiç bir şey geçemez eşimden biliyorum.
Bence sana bunu yaşatmaya kesinlikle hakkı yok.sorun kendinde olduğu için seni düşünmeden umarsız davranıyor.her kadın arzulanmak ister ve bunu hak eder.sırf bunun için boşanılır mı ne demek.
tabi ki boşanılır ve boşanmak için daha geçerli bir sebep olamaz.bence sizin eşiniz işin ciddiyetinin farkında değil.kadın olduğumuz için bu işi ne kadar ciddiye alabileceğinizi düşünemiyor.kadınız ya bizim böyle bir sorunumuz olamaz.
ya aynı şey onun başında olsaydı aldatmak için en geçerli sebep olurdu ve suçu kendinde ara derdi belkide.
bence bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı gösterin ona.
size akıl vermek değil derdim ama ben olsaydım bu işin beni çok yıprattığını ve onu sırf bu yüzden terk edebileceğimi söyler ve yapardım.En kısa sürede uzmana gitmesini istediğinizi bu sorununu ikinizin aşmasını istediğinizi ancak istemiyorsa sizinde dayanmak zorunda olmadığınızı söyleyin bence.
erkekler bazen laftan anlamıyorlar bazı şeyleri yaşadıktan sönra kafalarına dank ediyor.eşimden biliyorum.
sizi gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyorsa harekete geçecek en azından sizin ne kadar ciddi olduğunuzun farkına varacaktır.
bende akşam bu konuyu eşime sormayı düşünüyorum bakalım neler söyleyecek.

Konumla ilgilenen,yorum yapan,konumu sevgilisineẾsine sỏran, benimle ilgilenen hẻkese cok tésekkür ederim,hepiniz tüm sözlerinizde haklisniz,böyle yasanmaz ya da daha nẻreye kadar,ona ésim diorum âma bu bile anlamsiz geliro bazen,ev ảrkadasi gibi híssediorum,uyuoruz,uyanioruz,kahvalti yaiyoruz,íse gidiyor,aksam geliyor,yêmk yioruz,tv bakiyoruz,díarida cikiyoruz bazen,yürürüz alisverise gideriz,güleriz ,egleniriz âma ...................Íte sỏnasi böyle kocaman bỉ bósluk,tüm bunlari bỉ kiz ảrkadasla ya da ổnoraml bỉ ẻrkek ảrkadasla yapamaz miyiz,eve yapariz,adi da kanka olur,can dóstum olur,en iyi ảrkadsim olur vs vs ,telli duvakli gelin olup,evlendigin ,sevdigin,ásik oldugun adamla bu sekilde devam etmek hẻseyden cok daha zỏr,bỉ düsünün aksam öylece uyuyoruz,ben frikik vẻrsem üstümü örter üsütmiyim die, o tvlerde filmlerki kadinlari gördükce,ya da etrafimdaki kendimi eksik,yêtrsiz ,tuhaf bỉri gibi híssediorum,evlilik bu degil,en azindan bunun adi evlilik degil böyle oldugu sürece.Adi bile üstünde,evlenip kẢri koca olmak,ben de sizi kảri koca ilan ediyorum vs :(((((

Yaaa belki oldu diye müjde vermişsindir diye bakmak istedim ama yine üzüldüm..
Konunu takip ediyorum ara ara canım.
Çok zor bir durum olmalı. Umarım en yakın zamanda çözülür.
Herkesin derdi çeşit çeşit şu evlilikte valla..
Sabrın sonu selamettir inşallah.
Ben olsam dayanamazdım oturur açık açık sorardım ne bu böyle
bana derdin neyse anlatmadan şu koltuktan kalkmak yok derdim.
Kaldırmazdım da :26:
Yani bu bencillik bir yerde rahatsızlıksa da paylaşsın ki birlikte çözüm bulun.
Senin suçun ne ki her gün bende mi bir eksik var diye düşünüyorsun.
Konuşamıyorsan yaz bir mektup bi süre ailemle kalmak istiyorum
Bu evde senle kardeş kardeş yaşamak istemiyorum artık de hem özler hem
belki durumun vahimliğini farkeder..Ne dersin?:26:

Ảrkadaslar, konumu hepiniz biliosnuz,ben tekrar konusmaya kảrar vẻrdim ésimle,âma bu kez ona uzman yardimi almayi teklif edecegim,size danismak ístedim bỉ de,bỉraz daha zâman fln dẻrse kabul ediyim mi,yoksa ảrtik zâman bitti dierek ciddi bỉ adim atmali miyiz ??

Son düzenleme:
Ảrkadaslar, konumu hepiniz biliosnuz,ben tekrar konusmaya kảrar vẻrdim ésimle,âma bu kez ona uzman yardimi almayi teklif edecegim,size danismak ístedim bỉ de,bỉraz daha zâman fln dẻrse kabul ediyim mi,yoksa ảrtik zâman bitti dierek ciddi bỉ adim atmali miyiz ??

zaman vermek size sadece zaman kaybettirir ciddi bir şekilde doktora gitmeli vakit vermek gereksiz bence.

eğer ciddi birşeyi yoksa zaten doktor der zamana bırakın diye.

MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?

evet normal canm
sende benim gibi talihsiz bir şekilde balayı geçirmişsin.
gerçi bizim ilgünümüz böyle buhranlıydı.
öyle bir evlendikki sanki zorla.
nişNDAKİ TARTIŞMALAR MI MEHİR OLAYI MI HEPSİ İÇİN AYRI YRI KÜSMÜŞ BANA
duvağımı bile açmadı öyle sap gibi kalmıştım.
malesef bu tarz isteksiz ve terbiyesizlikleri evliliktede devam edebiliyor.
keşke böyle kız gibi nazlı bir eşim olmasaydı çok diyorum
ve devamlı küsüyor.bıktım

Back
X