seni çok iyi anlıyorum canım,söylediklerinin hepsinde haklıısın ama eğer ortada eşinin bi problemi varsa bunu senin sürekli gündeme getirmen bağırman çağırman çözüm değil sorunun daha çok büyümesine sebep olur,bak üstüne gitmedikçe bikaç haftadır fark var diyorsun bu şekilde biraz devam et ve gözlemle ilerleme varmı diye.. şimdi tekrar üstüne gitsen dediğin gibi bu seferde ertelemek için başka bahaneler öne sürecektir dediğin giibi iş olayını falan...ama üstüne gitmezsen kendini biraz rahat hissetmesini sağlarsan kendi kendine düzelecektir herşey,burda eşinin bence psikolojik bir sorunu var,gay oldugunu falan düşünmüyorum çünkü daha önce ilişkisi oldugunu söylemişsin,erkekler bizim giibi değil biz bir sorunumuz oldugunda yine çözümü kendimiz üretiyoruz ama onlar tıkanıp kalıyo.burda görev sana düşüyo,birincisi sabırlı olmak,ikincisi üstüne gitmemek...internetten iktidarsızlığın sebeplerini araştırabilirsin..yıllarca ilişkiye giremeyen kadınlar var sırf psikolojik sebeplerden dolayı,böyle düşün senin sorununun çok uzun süreceğini sanmıyorum bi süre ver mesela 6 ay bu süreçte üstüne asla gitme,yani elinden geleni yap sonrasında alacağın kararlarda vicdanının rahat olması için.. Birde şunu merak ettim bu iki ay içinde hep neden olmuyo nolacak böyle tarzında konuşmussun sanırım,birde şöyle denesen bak sorunun neyse benimle paylaşabilirsin biz iyi günde kötü günde diyerek bu yola girdik,herşeyin bir çözümü var neden çözmek varken üstünü örtelim,bu bir sağlık problemi olabilir istersen bi doktora gidelim,bu gayet doğal bişey,eğer benim böyle bir sorunum olsaydı vajinismus gibi sen gözünümü yumardın yoksa çözümünemi bakardın gibi...yani konuşmaların kesinlikle onu daha çok geren ve tedirgin edici olmasın,yapıcı olsun,her konuda rahatlat onu ve çok sabırlı ol konuşmalarında burda görev sana düşüyor ben inanıyorum herşey yoluna girecek.. bu arada sormuşsun canım böyle bi sorun yaşamadım
Seda06,inanki ben belki bÁsta bi iki kez fevri davranmk dísinda,(ki o zâmnda ásla kỉrici làlar söylemdim,)hep anlayisli oldum zaten,ve ĐEim ben senin ésinim sỏrunu anlat vs die,âma bilmiorum nedeni yok deyip dủrdu,en son konusmamizda da yasadgmiz sanicli süreci stresi anlatti,âma sanirim,senin ve cogu ảrkadsin yazdigi dogru,sẻrtlesme problemi yasior ve bunu ésine dahi söyleyemior,bence gẻriye bu ihtimal kaldi.