Ben neyle sinaniyorum Yarabbim,az mi agladim nisan döneminde,eger dedim hayirsizsa dedim olmasin,bitsin,eger hayirsizsa ,mutsuz olacksam sonunda..O yaslarki yastigi islatan,yagmur oldu sel oldu,ben nasil iyilesirim daha sonrasinda, hic yasamadagim bir evliligin izlerini,cezasini,acisini,sancisini,kalbimdeki sevgiyi nasil silecegim.Benim hayallerimi kim geri verecek bana,ben kime güvenecgm bir daha,hangi insana,erkege,kadina,kime,en yakinimdan almisken en büyük darbeyi..
canım benım yaa cok uzuldum gercekten durumuna ılk okudugumda gecer demıstım benım esımdede oyle asırı ısteklılık yok yanı yada soyle solım sınırlerı bozuk oldugunda falan ısterse 2 3 hafta gecsın elını bıle surmez ama bılırım kı cok uzgundr yada parasal durumlardan dolayı kendını yetersız hıssettıgınden haketmedıgnı falan dusunur ama buda en fzlasydı gercekten 2 haftada bıle sınırlerı ypranıyo ınsanın sevıldıgnı bıldıgın halde sevılmıomus gıbı hıssedıosun onu etkılemedıgını senın yzunden oldgunu duusnuosun sıkıldıgını yada aldatıldıgın yanı beynın bı anda karısıo bu yuzden senı azda olsa anlayabılıorum allah yardımcın olsun canım yaa gercekten cok uzuldm