- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
merhaba arkadaşlar;
kayın babam kafayı yedi sanırım önce eşim için bi daha bu eve gelmesin dedi sonra kaynımı evden kovdu ben hiç birşey yapmadığım halde benim telefonlarımada çıkmadı..
kayınvalidemde kelebek sana ne yaptı ne diye telefonlarına çıkmıyorsun dediğinde oda ders alsın ilerde hata yaparsa yapmasın demiş bune ya çocuk gibi

2 aylık evliyim gelen giden bitmedi gecen cumadan beride kaynım bizde git demem hayatta ama kayın babamın yaptığı ne böyle çıldırtcak beni iyi niyetimi bozcam ..
olay çok uzun siz sordukça anlatsam olur mu iş yerindeyim toparlaya mıyorum..
bide eşime hayatta kardeşini gönder gibi bişey söylemem ilerde aynı şey benim başımada gelebilir.
bide severim kaynımı sessiz sakindir..
ama kayın babam bana neden bunu yapıyor anlam veremiyorum..
bundan sonra nasıl davranmalıyım bir el atın hanımlar
pazartesi gününden beri beynim çatlıyor resmen ..
kayın babam kafayı yedi sanırım önce eşim için bi daha bu eve gelmesin dedi sonra kaynımı evden kovdu ben hiç birşey yapmadığım halde benim telefonlarımada çıkmadı..

kayınvalidemde kelebek sana ne yaptı ne diye telefonlarına çıkmıyorsun dediğinde oda ders alsın ilerde hata yaparsa yapmasın demiş bune ya çocuk gibi

2 aylık evliyim gelen giden bitmedi gecen cumadan beride kaynım bizde git demem hayatta ama kayın babamın yaptığı ne böyle çıldırtcak beni iyi niyetimi bozcam ..
olay çok uzun siz sordukça anlatsam olur mu iş yerindeyim toparlaya mıyorum..
bide eşime hayatta kardeşini gönder gibi bişey söylemem ilerde aynı şey benim başımada gelebilir.
bide severim kaynımı sessiz sakindir..
ama kayın babam bana neden bunu yapıyor anlam veremiyorum..
bundan sonra nasıl davranmalıyım bir el atın hanımlar
pazartesi gününden beri beynim çatlıyor resmen ..