2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

ben de aynı şekilde... nolursa olsun anne oğulun görüşmesi engellenmemeli. istemiyorsa gelin görüşmez. ya da oğlan annesine yanıt verebilmeli haksızlık ediyorsa gelinine. yani oğlan köprü görevi kurmalı ama annesini asla silip atmamalı... annelik bambaşka bir olay. bugün boşansanız siz onun için hiçkimse olacaksınız o da sizin için. ama analık hakkı ödenmez.

Bende nereyi çarpıttım acaba diye konuyu tekrar okudum, olan benim gözlere oldu Zaten konuda yok ortada, birisi hayrına alıntı yapmışta oradan okuyoruz.

Siz de haklısınız ama konu sahibi konuyu öyle bir çarpıtmış ki, insanın aklında direk çarpıtma kelimesi çağrışım yapıyor

Burada kv nin bir suçu da yok, tek suçu gelinin eve almadığı oğluna merhamet edip evine almak. O da evine almayacaktı ki kıymetli olacaktı. Kim ne derse desin sert insanlar kazanıyor bu dünyada, insanlar sessiz insanlardan çekinmiyor, kv de sert olsa oğlu bunu yapamazdı ona.

Sevgili Mune konu sahibi konusunu değiştirip şirinleştirmiş.
Şirinleştirme gibi bir amacım yok.burda kimseyi tanımıyorumki neden şirinleştireyim.önceki yorumları okudugunuzda hatalı oldugum yerleri söylüyorum zaten.her insan hata yapar bu insanlara özel birşey ama bana bedeli ağır oldu şimdide çok şükür mutlu bir evliliğim var demekki bazı yanlış dedigimiz şeyler olması gerekiyormuş ve oldu.Cok şükür sonuc olarak mutluyum.destekleyenlerede eleştirenlerede şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…