2 aylık evliyim ve boşanmak istiyorum...

Evlilik icin yeterli olgunlugu goremedim sizde. Esinizde ve annesinde bi şıkıntı yok sorun sizde, bu kadar kisi yaniliyor olamaz. Esinize demissiniz konusup cozmuyor diye ama gayetde cozum ariyor demekki zaman onun icin cozum. Siz cozum arayan taraf olsaydiniz kapiyi acardiniz, cok buyuk saygisizlik. Ustelik annesine gonderiyorsunuz, napsin bu adam ve annesi. Allahtan baska bi yere gitmemis. Ve de bosanalim diyen ilk sizsiniz sizde cozum aramak yok

İlla gidicem demedimki sadece gidiyorlarmış gider miyiz dedim ben çalışıyorum gidemem ama sen git aşkım benim yerimede gez dedi.Bunu hiç bir şekilde sorun yapmıyor.Kendiside nişanlılık döneminde ilk bagramımızda bayramlaşmak yerine ablasıyla tatile cıkmıştı cnkü
Nisanlilikta herkes kendi ailesiyle tatile cikabilir gayet normal.
Anormal olan sizin 2 aylik evlilikte kendi ailenizle tatile cikmaniz.
Adam eve gec gelince kapiyi acmiyorsunuz da kendiniz neden bagimsiz sekilde tatile gidiyorsunuz diye sorarlar adama

Evliliğin bu ayları cicim ayı olmuyormuydu? Bizmi yanliş biliyoruz?
2 ayda ne yasadiniz ne paylastiniz da bu kadar çabuk tükettiniz sevginizi? Hicmi güzel anlar yasamadiniz? Hepmi kayinvalideler kötü? Hepmi eve gec gelen eşler suçlu? Bu yuva bu kadar kolay mi kuruldu? bi aklinizi başiniza alın artik yahu. Hemen gemileri yakmayin. Azcik idare etmeyi bilin. (Kendinizi ezdirin demiyorum.) Sabredin, Saygi duyun, Anlayin, Dinleyin ve en önemlisi Sevmeye devam edin..! :işsiz:

2 ayda bu kadar şeyi nasıl yaşadınız? Üstelik geç geldiyse adam akıllı karşına alıp nerede ne yaptığını sormadın mı? İlk defa geç kalmış eve almamışsın. Ev ev değil sanki yurt. İnsanlık hali olabilir aynısı size yapılsa hoş olur muydu
Bu konuda hatamı kabul ediyorum.Bunu aştık kendi aramızda özrümü diledim.benim abimde babamda hep 8 de evde oldukları için bir an alışkanlıktan düşünemedm sanki yaptıgı bana cok büyük yanlışmış gibi geldi neyseki bunu kendi aramızda hallettik ama annesi o günden beri sürekli dolduruyor.Mesela durduk yere bana soru soruyor cocugumuz oluncadamı görüştürmeyeceksin annemle diye.Oysa bir kısıtlama yok git diyorum işten gelmedende ugra diyorm ihtiyacı var mı sor diyorum ama dedigim iyi şeylerin hiç bir önemi neden bilmiyorum ama yok..

Nisanlilikta herkes kendi ailesiyle tatile cikabilir gayet normal.
Anormal olan sizin 2 aylik evlilikte kendi ailenizle tatile cikmaniz.
Adam eve gec gelince kapiyi acmiyorsunuz da kendiniz neden bagimsiz sekilde tatile gidiyorsunuz diye sorarlar adama
Adam bekar arkadaslarıyla ben ailemleyim ondan

Evliliğin bu ayları cicim ayı olmuyormuydu? Bizmi yanliş biliyoruz?
2 ayda ne yasadiniz ne paylastiniz da bu kadar çabuk tükettiniz sevginizi? Hicmi güzel anlar yasamadiniz? Hepmi kayinvalideler kötü? Hepmi eve gec gelen eşler suçlu? Bu yuva bu kadar kolay mi kuruldu? bi aklinizi başiniza alın artik yahu. Hemen gemileri yakmayin. Azcik idare etmeyi bilin. (Kendinizi ezdirin demiyorum.) Sabredin, Saygi duyun, Anlayin, Dinleyin ve en önemlisi Sevmeye devam edin..! :işsiz:
Cinsellik eksik oldugu için belkide bu kdr bizim dışımızdaki olaylara kapıldık bilemiyorum..

Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Yurt muduru musun hanim abla gec geleni almiyon? Oldu olucak cikarken izin kagidi imzala. Ikinizde cocuk gibi davranmissiniz. Orasi senin oldugu kadar onunda evi siddet yada kabul edilemez bir duruma maruz kaldiysan uzaklastirma karari alirsin kimseyi kafana göre evinden atamazsin

Yurt muduru musun hanim abla gec geleni almiyon? Oldu olucak cikarken izin kagidi imzala. Ikinizde cocuk gibi davranmissiniz. Orasi senin oldugu kadar onunda evi siddet yada kabul edilemez bir duruma maruz kaldiysan uzaklastirma karari alirsin kimseyi kafana göre evinden atamazsin
Haklısın yaptıgım bencillikti

Eşler arasındaki kavgayı aileler duyunca her zaman böyle oluyor sonuç. Eşinizi eve almamak yerine alıp konuşmayı deneseydiniz, tartışsaydınız, kavga etseydınız ama kv evine göndermeseydiniz. Hatalarınız var ama tek taraflı değil tabiki, anneyle eşi arasında denge kuramayan kocanızda da var kabahat.
Beni en iyi anlayan siz olmuşsunuz teşekkür ederim eve almama olayından öncede bazı sorunlar yaşadık.Evse yaşanan herşeyi anında annesine söylüyor.mesela bana işteyim diyor annesinde vakit geçiriyor.Eve almama durumunda biraz bunlarında birikmişliği vardı

Merhaba.2 aylık evliyim.İlk kez evlendigim için benimde hatalarım oldu illaki ancak cezam bu kadar agır olmamalıydı.Eşimle sürekli kavga ediyoruz.bir kez eve geç geldi eve almadım diye o gün annesinde gitti kaldı.ve o günden beri annesi tarafından dolduruluyor.Annesi cok soguk ve itici bir kadın.kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanıyorum ana yüzünü görseniz ikinci kez bakmazsınız bile kabuslarıma giriyor.Buna ragmen saygıda kusur etmedim hiç bir zaman eşim için ancak kadın hep arayım sorayım istiyor.bende insanlarla cabucak samimiyet kuramam heleki öyle soguk biriyle cok zaman alır.Bu sebepten beni eşime şikayet ediyor.gelmiyor gitmiyor aramıyor sormuyor diyerek.en son kendi annem ve babamla tatile cıkacaktık izin verdi hemde canına minnet bir şekidle tabi tani git dedi.Bir haftalık bir tatildi bu.gitmeden eşyalarımı hazılarken birşeyden kavga ettik ve evden aglayarak cıktım.Ugurlamadı beni ve 5 gündür öldüm mü kaldım mı aramıyor bile beni...4 yıl flört dönemimiz oldu kapımda yatardı kavga ettimizde camımın önnde adımı sayıklayarak bagıran adam bu hale geldi.Bir gün bir konusmada böyle karı koca olunmaz dedim aynen olunmaz dedi.Boşanalım o zaman dedim ve cok rahat bir şekilde tamam boşanalım dedi.(iki ay içinde biz cinsel birliktelik yaşamadık bu arada.Sebebide benim korkularım onun tecrubesizliği.tek taraflı degildi.Şimdide hiç istemiyorum cnkü güvenmiyorum annesine düşkünlüğünden.Annesnin doldurmasıyla üzerime gelmesinden bıktım.ben bununla nasıl güvenip birşeyler yaşabilirimki.En iyisi tatil dönüşü boşanmak sanırım.Bizde cok ışık görmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Henüz yeni bir evlilik, anlasmazliklar olur ama çocuk gibi evden git demeler vs olmaz. Ayrica ben dolduruş lafina inanmam, kişilerin kendi akılları var.. zaten tartismalar varmış ki...

Adam eve bir defa geç gelmiş eve almıyosun sonra kendin ailenle tatile gitme planı yapıyorsun daha 2 aylık evlisiniz ve üstelik birlikte olamamışsınız. Annesi falan hikaye evlenmek, aile olmak, ilişki yönetmek olgunluk ister ikinizde de bunu göremedim

Cinsellik eksik oldugu için belkide bu kdr bizim dışımızdaki olaylara kapıldık bilemiyorum..

Bak bakalim su forma sizin gibi ayni sorunu yasayan kac kisi var? (Vajinusmus oldugunuzu dusundum) Hepsi bir şekilde tedavi oluyor. Cok şükür artik hemen hemen herseyin tedavisi mümkün. Böyle zamanlar da daha cok destek olunmali,daha sıkı sarilmali.

İki aylık evlilikte 1 hafta aile ile tatil bana biraz saçma geldi açıkçası çünkü daha alışamadan yalnız kalacaksınız...cinsellik oturmamış vs bende önce esinize yönelin aileniz ile tatil eksik kalsin
Eşim bana yönelmediği için biraz uzaklaşmak istedim.Cnkü bana işteyim diyip annesinde vakit geçiriyor

Bak bakalim su forma sizin gibi ayni sorunu yasayan kac kisi var? (Vajinusmus oldugunuzu dusundum) Hepsi bir şekilde tedavi oluyor. Cok şükür artik hemen hemen herseyin tedavisi mümkün. Böyle zamanlar da daha cok destek olunmali,daha sıkı sarilmali.
Bende basta öyleyim sandım doktora gittim.Bir sorun olmadıgını söylediler eşinizide alın gelin dediler.Eşim gelmiyor ama..mesela o an söylenenler etkiliyor beni.Örnek vereyim diyorki o an tam olacakken kendni kasma.Öyle durma daha cok acır böyle yapma daha cok acır.Buda beni ürkütmeye başladı en sonunda..yoksa dediginiz gibi bende vajinusmusum sandım

Back
X