- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi Mayisgelini
Sacma sapan davraniyorsunuz. Cinsellik yok, esi eve almama var ve bunlarin ysanma suresi 2 ay. Kuzum balayi yasiyor olmalisiniz daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu evlilik bu yüzden yıkılıyor. Kocalar da canak tutuyor buna. Allaha nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum.Evet sonucu şöyle söyleyim..döndüğümde ne kendisi ne ailesi tarafından arayıp sorulmadım eve gittiğimdede kendilerini ailecek evimde buldum.yalan yok evi boşaltıyorlar sandım :)) girdiğimde yerleşmiş gibilerdi.kimi temizlik yapıyor kimi televizyon izliyor hatta görümcem yatak odamdaydı :) resmen benden habersiz benim evimdelerdi.son raddeye gelmişti artık herşey..ne yapıyorsunuz burda dediğimde cevap bile alamadım müstakbel kayınvalidemden:)) sonra kapıyı çarpıp cıktım kafamda herşey bitmişti o ev bana baskasının evi gibi geliyordu..bir süre sonra eşimde sanırım bu durumun saçmalığını anlamış olacakki özür diledi barışmak istedi bende zor olsada affettim..çünkü ailesiyle görüşmeme şartımı kabul etmişti.yalnız bu şart beni rahatsız etti nereye kadar dedim ve birgün eşime annene gidelim herkes eteğindeki taşları döksün dedim.hayatımda ilk defa birine bu denli içimi döktüm.meger onun içinde neler varmıs neler.bana taktıgı takıların lafını yapmaktan baslayıp aileme iftiraya kadar bir sürü şey söyledi.oglunun yanında bana iyi davranan ama ben yalnızken benden nefret edercesine bakan kadın bosanma noktasına geldik diye düşünmüş olsa gerek neler saydı.meger kafasında bir sürü şey kurmuş kurmus benim ve ailemle ilgili.sebebi kesinlikle yalnız kaldığı için oglunu paylaşamamaktı.bu sebepten beni ve aileme ona karşı düşman etmek istedi..bunu şükür yüzleşirken eşimde yanımızda olduğu için farkına vardı...biz devam ediyoruz aramızdan cık artık bundan sonra görüşmek istemiyorum dediğimde oglumda senin ailenle görüşmeyecek diye bagırdı resmen..sonra agladı sonra oglum ben seni çok seviyorum nolur beni bırakma demeye basladı..şuan eşimle beraber devam ediyoruz.artık görüşmediğimden dolayı söz konusu annesi olmadığı için binlerce şükür cok iyiyiz.meger bunca zaman hep annesinin beklentileri yüzünden üzerime gelmiş.suan anneside artık susmuş olacakki bir sorunumuz yok ne olursa olsun yalnızlıktan yaptığı saçmalıklar yüzünden anneyle evladı ayırma gibi bir çabam asla olamazdı zaten kendisi gidiyor görüyor.ben görüşmüyorum.belki birgün eşim isterse giderim ama yüzleştikten sonra sunu anladım herkes saygıyı haketmiyor..bazıları baska türlü konuşmaktan anlıyormuş...
pardon ama 32 yaşında ki adam cinsellik konusunda sizi nasıl yapıştırıp sakinlestirmesini bilmeli diye düşünüyorum ben.. eğer aranız düzelirse eşinize doktora birlikte gitmek için ısrar edin bence.Açıkcası iki aylık süreçte ben cinsellikle alakalı sorunumuzun üzerine cok düşmek istedim ancak eşim oralı olmadı. Tek derdi anneme gitmiyosun ailenle görüşmüyosun .Biz kalbalık bi aileyiz kaynaşmıyosun demek oldu.Ben daha bir aylık evliyken benim hemen akrabalarla kaynaşmam beklendi.Biz aile olamadık daha dogrusu olmayı bu kavgalardan hep erteledik..
Evet sonucu şöyle söyleyim..döndüğümde ne kendisi ne ailesi tarafından arayıp sorulmadım eve gittiğimdede kendilerini ailecek evimde buldum.yalan yok evi boşaltıyorlar sandım :)) girdiğimde yerleşmiş gibilerdi.kimi temizlik yapıyor kimi televizyon izliyor hatta görümcem yatak odamdaydı :) resmen benden habersiz benim evimdelerdi.son raddeye gelmişti artık herşey..ne yapıyorsunuz burda dediğimde cevap bile alamadım müstakbel kayınvalidemden:)) sonra kapıyı çarpıp cıktım kafamda herşey bitmişti o ev bana baskasının evi gibi geliyordu..bir süre sonra eşimde sanırım bu durumun saçmalığını anlamış olacakki özür diledi barışmak istedi bende zor olsada affettim..çünkü ailesiyle görüşmeme şartımı kabul etmişti.yalnız bu şart beni rahatsız etti nereye kadar dedim ve birgün eşime annene gidelim herkes eteğindeki taşları döksün dedim.hayatımda ilk defa birine bu denli içimi döktüm.meger onun içinde neler varmıs neler.bana taktıgı takıların lafını yapmaktan baslayıp aileme iftiraya kadar bir sürü şey söyledi.oglunun yanında bana iyi davranan ama ben yalnızken benden nefret edercesine bakan kadın bosanma noktasına geldik diye düşünmüş olsa gerek neler saydı.meger kafasında bir sürü şey kurmuş kurmus benim ve ailemle ilgili.sebebi kesinlikle yalnız kaldığı için oglunu paylaşamamaktı.bu sebepten beni ve aileme ona karşı düşman etmek istedi..bunu şükür yüzleşirken eşimde yanımızda olduğu için farkına vardı...biz devam ediyoruz aramızdan cık artık bundan sonra görüşmek istemiyorum dediğimde oglumda senin ailenle görüşmeyecek diye bagırdı resmen..sonra agladı sonra oglum ben seni çok seviyorum nolur beni bırakma demeye basladı..şuan eşimle beraber devam ediyoruz.artık görüşmediğimden dolayı söz konusu annesi olmadığı için binlerce şükür cok iyiyiz.meger bunca zaman hep annesinin beklentileri yüzünden üzerime gelmiş.suan anneside artık susmuş olacakki bir sorunumuz yok ne olursa olsun yalnızlıktan yaptığı saçmalıklar yüzünden anneyle evladı ayırma gibi bir çabam asla olamazdı zaten kendisi gidiyor görüyor.ben görüşmüyorum.belki birgün eşim isterse giderim ama yüzleştikten sonra sunu anladım herkes saygıyı haketmiyor..bazıları baska türlü konuşmaktan anlıyormuş...
Bir konu ancak bu kadar özetlenebilirdiAdamı eve almamışsınız annesine gitmek zorunda kalmış, cinsellik yok, yeni evliyken eşinizi bırakıp bir hafta ailenizle tatile gidiyorsunuz ama yine kv suçlu!
Ne varsa kız evlatta var cidden, bu kk da ki konuları okudukça iyice emin oldum, erkek evladı gelin ve gelinin ailesi için büyütüp o yaşa getiriyorsun. Kadın ağlamış bir de, eş kişisi Allah korusun ama benim annemi ağlatacak bir daha yüzümü göremez, biraz merhametli olun, kendi kusurlarınızı kv ye atmayın, sizinde bir anneniz var, aynı şeyler ona yapılsın ister misiniz?
Bir konu ancak bu kadar çarpıtılabilirdi![]()
yanlıs yazdım.Neyi çarpıtmışım açıklayın o zaman. Karşıt bir fikirle geliyorsanız nedenini de açıklamanız gerekir, gülücük koyunca bitmiyor iş
Sadece konuyu değil, ilk 10 sayfadaki yorumları da okudum, konu sahibi kendisi yazmış birebir bunları. Ben o ne yazdı ise onu aktardım sadece.