Bireysel yardım talebi için yonetimle iletişime geçmesi gerek.Bu konuda suistimal çok fazla.Neden yasak bu gibi konular? Merak edip bilmedigim ici soruyorum
Hala boşanma davası açmadın mı yani?Bana kalsa ilk gunden bosanma davasi acardim esim o kadar kotu bi insan ki annesi ne derse odur ... ama iste ailem bosanma davasi acmama izin vermiyor bizim buralarda bosanma felan hic normal degil bide koy yeri herkes konusuyor
Neden yasak bu gibi konular? Merak edip bilmedigim ici soruyorum
Hmmm anladim cok tesekkur ederimBireysel yardım talebi için yonetimle iletişime geçmesi gerek.Bu konuda suistimal çok fazla.
Tesekkur ederim anladimBireysel yardım istemek yasak çünkü dolandırıcılar çok fazla ve ayırt etmesi zor.Milana22 diğer topikte dolandırıldığından bahsetmişti hatta.
Ayrıca yardıma ihtiyacı varsa kaymakamlık ve aile bakanlığı emin olun fazla fazla yardım yapıyor. Ben karamanda çalışırken kaymakamlık 3000 tl eşya yardımı yapıyordu sırf (3-4 sene önce), çocuk yardımını vs geçtim.
Dün arkadaşlar nerelerden yardım talep edileceğini yazmışlardı.. 6aydır da bir işe girebilirdiniz.. Ayrıca internet parası ile de çocuğa iki alt üst takım alırsınızMadem amacin yardim degil nerde yasiyorsun diye soruyorsun cvp verince sonra niye bos bos konusup yorum yapiyorsun
Omur boyu yas mi tutuyum .. insallah basina gelirde yasadiklarimi anlarsin samimi olup olmadigimi anlarsin o zamanYa dusunuyorum da evlilik hayatim bukadar kisa surede bitse yuvam yikilsa olayinin sokunu atmadan bebek kiyafeti derdine dusemem heralde..
Ilginc geldi bana.
Internek paketine verecegim parayi hastane cikisina veririm en olmadi..
Kirici olamk istemem ama bana pek samimi gelmiyor boyle acinasi talepler..
Ben daha bosanmadimBireysel yardım istemek yasak çünkü dolandırıcılar çok fazla ve ayırt etmesi zor.Milana22 diğer topikte dolandırıldığından bahsetmişti hatta.
Sacmaligin bu kadari vericegin iki parca bebek elbisesi dolandiriciliktan bahsediyorsun beynin bu kadar calisiyor ben bebek elbisesini ne yapicam kendim mi giyicm sanki
Ayrıca yardıma ihtiyacı varsa kaymakamlık ve aile bakanlığı emin olun fazla fazla yardım yapıyor. Ben karamanda çalışırken kaymakamlık 3000 tl eşya yardımı yapıyordu sırf (3-4 sene önce), çocuk yardımını vs geçtim.
Tesekkur ederim anladim
Daha kendiniz evlendiğiniz kişiyi tanıyamanışsınız.. Ama insanların size inanmasını bekliyorsunuz..Omur boyu yas mi tutuyum .. insallah basina gelirde yasadiklarimi anlarsin samimi olup olmadigimi anlarsin o zaman
İşine gelmeyince hemen beddua... Eleştiri kabul edemiyorsan, konu açma.. bu arada 6aydir babanın evindesin, ve boşanma davası açmana izin vermiyorlar.neyi bekliyorlar, bir altı ay daha mı geçmesini...neyse zaten, konun kapanacak... Beddua yemeden gideyim...Omur boyu yas mi tutuyum .. insallah basina gelirde yasadiklarimi anlarsin samimi olup olmadigimi anlarsin o zaman
Canım 2.uyeligi dün de diğer üyeliği ile yazdi herkes birbirine girmisti.Yonetime bildirse durumunu.... önce bir güven sorunumuzu asmamiz lazım.bu şekilde güvenemiyorum üyeyene yazacağımı bilemedim
yani konu gerçekse
kadın mahvoldum diyor, siz hala internet parası diyorsunuz
belki kendi vermiyor parayı
yani şu dolandırıcılar yüzünden kimseye güvenemez olduk
bu yüzden birçok yardıma muhtaç insan arada kaynayıp gidiyor
keşke yönetim ihtiyacın gerçek olup olmadığını belirleyebilse ama çok zor tabi
konu sahibi Yardım Melekleri bölümü vardı, oraya konu açman lazım
veeeeeee hamile hamile kimseye beddua etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
internette dahi olsa!
Sen elestir diye mi konu aciyorum hey gerizekali allah daha beterini senin basina getirsin insallah beddua etmek istemiyorum ama moralimi bozuyorsun insallah sen benden beter bi duruma dusersin..İşine gelmeyince hemen beddua... Eleştiri kabul edemiyorsan, konu açma.. bu arada 6aydir babanın evindesin, ve boşanma davası açmana izin vermiyorlar.neyi bekliyorlar, bir altı ay daha mı geçmesini...neyse zaten, konun kapanacak... Beddua yemeden gideyim...
Madem amacin yardim degil nerde yasiyorsun diye soruyorsun cvp verince sonra niye bos bos konusup yorum yapiyorsun
Omur boyu yas mi tutuyum .. insallah basina gelirde yasadiklarimi anlarsin samimi olup olmadigimi anlarsin o zaman
Allah aşkına arkadaşım neden beddua ediyorsun? Ayıp değil mi? Karnında bi bebek taşıyorsun sen.hey gerizekali sen elestir diye mi konuyu actim beddua etmiyorum ama
Sen elestir diye mi konu aciyorum hey gerizekali allah daha beterini senin basina getirsin insallah beddua etmek istemiyorum ama moralimi bozuyorsun insallah sen benden beter bi duruma dusersin..
Canım 2.uyeligi dün de diğer üyeliği ile yazdi herkes birbirine girmisti.Yonetime bildirse durumunu.... önce bir güven sorunumuzu asmamiz lazım.bu şekilde güvenemiyorum üyeye
O kadar insan yorum yapmis isleri yok hepsi yargiliyor moralim bozuldu madem yardim etmiycekseniz yorumda yapmayin bu kadar elestiriyrsnzAllah aşkına arkadaşım neden beddua ediyorsun? Ayıp değil mi? Karnında bi bebek taşıyorsun sen.
Senin burda anlatmak istediğini baştan anlat. Ailen boşanmana izin vermiyorsa bebek masraflarını da kendileri karşılayacak o zaman, neden karşılamıyorlar? Açık açık her şeyi yaz. Ve bu tavrından dolayı kimse de sana yardım etmez. Beddua nedir Allah aşkına?
2 aylık evli değil, o kadarlıkken kayınvalidesi altınlarını çalmış 6 aydır anne evindeymiş. Onu anlatmaya çalışmış konu sahibi.2 aylik evlisin? 8 aylik hamilesin. Hmm
Burda kimse birbirini gormuyor,ama mahser de karsima çıkacaksın unutma... Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler. ..hey gerizekali sen elestir diye mi konuyu actim beddua etmiyorum ama
Sen elestir diye mi konu aciyorum hey gerizekali allah daha beterini senin basina getirsin insallah beddua etmek istemiyorum ama moralimi bozuyorsun insallah sen benden beter bi duruma dusersin..
Öyle birşey yok bide bunlar türedi. bu sitede 1 milyon üye varsa hepsi yorum yazabilir insanlara beddua hakaret yazamazsın kendine gel haddini bilO kadar insan yorum yapmis isleri yok hepsi yargiliyor moralim bozuldu madem yardim etmiycekseniz yorumda yapmayin bu kadar elestiriyrsnz
İşte siz bunu anlamıyorsunuz ki! Konu açıyorsunuz kaç gündür ve imkanlarınızı yazmıyorsunuz! Söylesenize daha hiçbir şey açıklamadan insanların sorduğu soruya beddua ile karşılık veren birine neden yardım etsinler?O kadar insan yorum yapmis isleri yok hepsi yargiliyor moralim bozuldu madem yardim etmiycekseniz yorumda yapmayin bu kadar elestiriyrsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?