2 aylık gelinin bu unutkanlığı canından etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
ANTALYA’da 2 aylık evli 24 yaşındaki Didem Aynur Alpay, anahtarını unutunca yan dairenin terasından evine geçmek isterken, korkuluğun kırılması sonucu beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.
Sitene Ekle

Olay saat 01.30 sıralarında Fener Mahallesi, 1974’üncü Sokak’ta meydana geldi. Alpay Apartmanı’nın 3’üncü katında oturan 2 aylık evli Didem Aynur Alpay, yan dairedeki komşularına misafirliğe gitti. Evinin anahtarını unuttuğunu fark eden Alpay, terastan kendi dairesinin terasına geçmek istedi. İki terası birbirinden ayıran korkulukların kırılması sonucu Alpay yere çakıldı.

Beton zemine düşen Didem Aynur Alpay olay yerinde yaşamını yitirdi. Komşuları ve eşi Mustafa Aykut Alpay olayın ardından sinir krizi geçirdi.

Polisin incelemesinin ardından Didem Aynur Alpay’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis kadının eşi ve komşularının ifadelerine başvurdu. Genç kadının cenazesi otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Isparta’ya gönderildi.
milliyet

Yeni evliyken herkesin başına gelen olay ben o zaman çilingiri çağırmıştın canımdan önemlimi balkondan sarkmak bu gelini yanlış yönlendiremlerde suçlu bence

Yeni evliyken herkesin başına gelen olay ben o zaman çilingiri çağırmıştın canımdan önemlimi balkondan sarkmak bu gelini yanlış yönlendiremlerde suçlu bence
en azından komşuları yapma etme diyebilirdi

Ben hayatta cesaret edemem terastan balkondan atlamaya, ah ya gerçekten bi hiç uğruna gitmiş kız. Benim de iki kez geldi başıma eminim daha da gelir, hemen aklıma çilingir geldi. Komşu bi amca var o da böyle cambazlıklar önermişti de olmaz dedim ben

Ay kıyamam
Allah rahmet eylesin ..
Kendimizi böyle riske atmamak lazım.
Gerçi ölüm bu ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

Hiç uğruna gitti,çilingirci çağırmayı unuttu diyelim kapı kilitli bile değilmiş,ki cola şişesiyle,kredi kartıyla,marketlerin indirim kartıyla bile açılırdı hadi onlarda olmadı bir tornovidayla bile açılıdı,komşuları uyarabilirdi kızcağızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…