Kocaeli'de alışveriş merkezinde genç kızın inanılmaz ölümü

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.043
30.457
61
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezine giden 20 yaşındaki Zeynep Uğuz, 3'üncü katta yaslandığı camın kırılması sonucu düşerek ağır yaralandı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız burada yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdi.
1098738_620x410.jpg

Olay bugün saat 17.00 sıralarında Eski Çarşı Semti'nde bulunan alışveriş merkezinde meydana geldi. Bir mağazaya taksit ödemek için alışveriş merkezine gittiği öğrenilen Zeynep Uğuz, bir süre dolaştıktan sonra 3'üncü katta dinlendiği sırada cama yaslandı. Camın bir anda kırılmasıyla dengesini kaybeden ve çabalamasına rağmen kendisini toparlayamayan genç kız, binanın dışına savruldu. Beton zemine çakılan Zeynep Uğuz, ağır yaralandı.
Genç kız, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan Zeynep Uğuz, burada yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
http://www.haberturk.com/gundem/hab...isveris-merkezinde-genc-kizin-inanilmaz-olumu

Ahh olum nerden gelecegin hiç belli degil.Adi guzel insan zeynep ALlah rahmet etsin..

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin.
Geçen sene biz de benzer bir olay yaşadık . Ankara'da büyük bir alışveriş merkezinde oğlum , kızım ve ben yürüyen merdivenlerden iniyorduk . Oğlum hafifçe cam olan kısma dayandı ve o anda bir şangırtı ve tuz buz olan camlar merdivenlerden patır patır dökülmeye başladı. neye uğradığımızı şaşırmıştık tabii o an yaşadığımız korkuyu da asla unutamam.

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin.
Geçen sene biz de benzer bir olay yaşadık . Ankara'da büyük bir alışveriş merkezinde oğlum , kızım ve ben yürüyen merdivenlerden iniyorduk . Oğlum hafifçe cam olan kısma dayandı ve o anda bir şangırtı ve tuz buz olan camlar merdivenlerden patır patır dökülmeye başladı. neye uğradığımızı şaşırmıştık tabii o an yaşadığımız korkuyu da asla unutamam.
neresı bu merkez cok merak ettım.
bıkac yıl önce gözümün önunde ankamall'ın en ust katından bır avukat aşağı dogru bakarken elinde cantası ve posetlerı düştü. off kabus gbıydı.

bu arada ölüm cok acı olmuş.. ıhmal cok buyuk.. magazaya yaptırım buyuk olacaktır ama gitti giden ne yapılabılır.. Allah rahmet eylesın..

neresı bu merkez cok merak ettım.
bıkac yıl önce gözümün önunde ankamall'ın en ust katından bır avukat aşağı dogru bakarken elinde cantası ve posetlerı düştü. off kabus gbıydı.
Ankarada'ki en büyük alışveriş merkezinde. Mamak'ta

şu çok beğendiğimiz camlar çok can yaktı. balkonlardan düşenler, işte böyle avmlerden düşenler... ya nasıl denilir bilemedim ara ara profil konulan çitli camlardan yapılsa dicem ama onlara da çocuklar tırmanır :KK43:

bende çok korkarım o camlardan oğluma çok dikkat ederim allah korusun öleneninde mekanı cennet olsun acı bir ölümm..

X