nilayyss Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2022 248 188 23 30 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nilayyss #1 Merhaba arkadaşlar 8.4 gün hamileyim az önce kahverengi lekenme geldi. Normalde hiç lekenmem olmamıştı çok korkuyorum böyle başına gelen oldu mu
Merhaba arkadaşlar 8.4 gün hamileyim az önce kahverengi lekenme geldi. Normalde hiç lekenmem olmamıştı çok korkuyorum böyle başına gelen oldu mu
Infinite Soul Just a chill girl Pro Üye 17 Ağustos 2023 8.489 29.461 478 30 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nilayyss #2 nilayyss .!.: Merhaba arkadaşlar 8.4 gün hamileyim az önce kahverengi lekenme geldi. Normalde hiç lekenmem olmamıştı çok korkuyorum böyle başına gelen oldu mu Genişletmek için tıkla... Ilk zamanlar oluyor benimde oldu doktora gidin progesteron düşük önleyici ilaç yazar durur lekelenme.
nilayyss .!.: Merhaba arkadaşlar 8.4 gün hamileyim az önce kahverengi lekenme geldi. Normalde hiç lekenmem olmamıştı çok korkuyorum böyle başına gelen oldu mu Genişletmek için tıkla... Ilk zamanlar oluyor benimde oldu doktora gidin progesteron düşük önleyici ilaç yazar durur lekelenme.
nilayyss Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2022 248 188 23 30 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nilayyss #3 Doktoruma yazdım o da bunu söyledi eşim almaya gitti. Ama en son kontrole gittiğimde kalp atışını duyduk ve tam ortada ve güzel tutunmuş dedi Şimdi düşük tehlikesi mi yaşıyorum
Doktoruma yazdım o da bunu söyledi eşim almaya gitti. Ama en son kontrole gittiğimde kalp atışını duyduk ve tam ortada ve güzel tutunmuş dedi Şimdi düşük tehlikesi mi yaşıyorum