Evet beklemekten yoruldum 2 tane düşüğüm var umudum kalmadı maalesefBiraz da bekleyin bence sabah ilk ıdrarla mı yapıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet beklemekten yoruldum 2 tane düşüğüm var umudum kalmadı maalesefBiraz da bekleyin bence sabah ilk ıdrarla mı yapıyosunuz
Ayyy inşallah öyledir rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBelki geç döllenmedir ondanda olabilir
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte nasip etsin ❤ şimdi test yaptım bende çıkmadı ama sabah ilk idrarla deniycem umarım vardırEvet beklemekten yoruldum 2 tane düşüğüm var umudum kalmadı maalesef
Amin inşallah dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallahRabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte nasip etsin ❤ şimdi test yaptım bende çıkmadı ama sabah ilk idrarla deniycem umarım vardır
İnşallah beraber güzel haberler alalımAmin inşallah dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah
Adetiniz düzenli miBenimde adete bi gun kaldı üstteki dünkü test alttakını akşam yapmıştım pike yakın çıktı tekrarmı yumurtluyorum acaba boyle bi ihtimal var
Canım ben takıp altındayım letu kullanıyorum 25 ince çatlamayı gordum sonra sılık gidiyodu ıkı gundur denemek için yapıyodum akşamki boyle çıkınca bi şüpheye düşüyorum 8 eylül adet olmam gerekıyorAdetiniz düzenli mi
Canımm inşallah oyledır ama yarında ovulasyon yapıcam yıne koyuysa pazartesi yapıcam testı bu sabah gebelık testı yaptım negatiftıHamilesin sabah ilk idrarka gebelik testi yapp![]()
Yaptım ama çıkmadı erken yaptım acabaHamilesin sabah ilk idrarka gebelik testi yapp![]()
Adetiniz gecikdi mi? Hangi testi kullandınız?Yaptım ama çıkmadı erken yaptım acaba![]()
Adet oldum ama normal bir adet değil anlamadım bende freely diye bir testAdetiniz gecikdi mi? Hangi testi kullandınız?
Bende öyle oldum 31 agustosta adet oldum ama normal bi adet değildi çok az oldum ilk yarım gün kanama oldu sonrası kahverengi o da peçeteye silince hep geldi kan verdim ama negatif çıktıAdet oldum ama normal bir adet değil anlamadım bende freely diye bir test
Cnm o marka yalanci veriyor ne yazikjiAdet oldum ama normal bir adet değil anlamadım bende freely diye bir test