- 11 Nisan 2019
- 449
- 123
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iki ayliken karnım baya çıkmıştı çünkü iç karnımız dar yoksa bebek daha minnacık o kadar büyük karın olmaz zaten hamileliğimin sonuna doğru da hemen hemen ikiz gebe gibiydim çok fazla çatladi göbeğim şimdidr yağlar falan sur benden sana tavsiyeMerhabalar 2 aylık hamileyim açıp bakınca 5 aylik gbinormalmi ya zayifimda yani 56 ama göbek hep vardı bende azıcık adetim gecikse siserim hemen eşim diyor göbeğin çıktı baya diye erken sanırım bunun için ama şiş gerçekten benim gibi olanlar varmi
Ya o zaman şimdiden stoklayim çatlak kremi yağları teşekkür ederimBende iki ayliken karnım baya çıkmıştı çünkü iç karnımız dar yoksa bebek daha minnacık o kadar büyük karın olmaz zaten hamileliğimin sonuna doğru da hemen hemen ikiz gebe gibiydim çok fazla çatladi göbeğim şimdidr yağlar falan sur benden sana tavsiye
Al bendende o kadar saklamak mümkün değilMerhabalar 2 aylık hamileyim açıp bakınca 5 aylik gbinormalmi ya zayifimda yani 56 ama göbek hep vardı bende azıcık adetim gecikse siserim hemen eşim diyor göbeğin çıktı baya diye erken sanırım bunun için ama şiş gerçekten benim gibi olanlar varmi
Kesinlikle sürmeye başla hemen zaten çoğunlukla iç karnı dar olanlar çatlıyor hep 4 . Ayda çatlamaya başladım sürkeli sur nemli kalsınYa o zaman şimdiden stoklayim çatlak kremi yağları teşekkür ederim![]()
Bol giyiyorumAl bendende o kadar saklamak mümkün değil![]()
Evet oluyor kabızlık var gerçi onlar geçince gerçek karın belli olur artikGazdır. Hamileliğin ilk 3 ayı dehşet gaz sorunu yaşadım
Çok doğru onerdiginiz bir marka varmı kesin işe yararKesinlikle sürmeye başla hemen zaten çoğunlukla iç karnı dar olanlar çatlıyor hep 4 . Ayda çatlamaya başladım sürkeli sur nemli kalsın
Bende aynı şuan gurbetteyiz memlekete donucez 2 haftaya herkese yakalancamBol giyiyorumhenüz erken zaten herkese demedim görseler anlarlar zaten hemen
Kesinlikle sürmeye başla hemen zaten çoğunlukla iç karnı dar olanlardolapseyma0101 çatlıyor hep 4 . Ayda çatlamaya başladım sürkeli surYa o zaman şimdiden stoklayim çatlak kremi yağları teşekkür ederim![]()
Ben kendim bilemedim kullanmadım ama başka bir uygulamada coook kişiden bio oil ise yaradığını söylediler nazende ne yaparsan yap genetik birşey çatlıyorÇok doğru onerdiginiz bir marka varmı kesin işe yarar
Orası öyle tabi önlem alalım yinede anne olmak kolay değil olursada katlancazKesinlikle sürmeye başla hemen zaten çoğunlukla iç karnı dar olanlardolapseyma0101 çatlıyor hep 4 . Ayda çatlamaya başladım sürkeli sur
Ben kendim bilemedim kullanmadım ama başka bir uygulamada coook kişiden bio oil ise yaradığını söylediler nazende ne yaparsan yap genetik birşey çatlıyor
Benim gaz sanırımBende aynı şuan gurbetteyiz memlekete donucez 2 haftaya herkese yakalancam![]()