2 aylık kızım 22 saat uyuyor

silimo

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
286
563
18
26
merhabalar hanımlar konu başlığında yazdığım gibi 2 aylık kızım sürekli uyuyor toplam uyanık olduğu 3 saat o da acıktığı için kalktığı zamanlar meme verdiğim gibi uyuyor(emiyor da)kaç doktora sordum şanslısın dediler ama şimdiye kadar gördüğüm bebekler ağlardı uyanırdı sanki bir problem varmış gibi hissediyorum var mı bebeği sürekli uyuyan ağlamayan

merhabalar hanımlar konu başlığında yazdığım gibi 2 aylık kızım sürekli uyuyor toplam uyanık olduğu 3 saat o da acıktığı için kalktığı zamanlar meme verdiğim gibi uyuyor(emiyor da)kaç doktora sordum şanslısın dediler ama şimdiye kadar gördüğüm bebekler ağlardı uyanırdı sanki bir problem varmış gibi hissediyorum var mı bebeği sürekli uyuyan ağlamayan
Sarılık olabiliyor sarılık olanlar çok uyuyormuş nerdeyse hiç kalkmıyormuç öyle duydum. En kısa zamanda doktora gidin bence.

korkulacak bisey yok canim benin kizimda 7 aya kadar oyleydi buyutukce azaliyo yanliz uymasa bile emzir 2saat te bir ayaklarindan gidikla emzir bir sıkıntı olmaz

Benim bebegimde 20 günlük oldu sürekli inliyor kasık fıtıgı ile göbek fıtıgı varmış derün uyudugunda 2 saat uyuyor onun dışında derin uyumuyor sizce sancısı olabilirmi? Pazartesi ameliyat olacak sizce amleiyattan sonra düzelirmi ?

Sarılık yok pazartesi günü ameliyat oldu huyu iyice değişti hiç derin yatmıyor hep meme istiyor sürekli beni istiyor babası bakamıyorbi duşa bile zor giriyom ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
Tekrar yukselmıs olabılır, uzamış sarılık dıye bısey var

Back
X