- 1 Mart 2013
- 74
- 15
- 98
- Konu Sahibi cemilesinan
-
benim oğlumda 2 ayına kadar çok güzel emiyordu hatta memede duruyordu sürekli 2 aylıkken memeyi reddetmeye başladı sonra burun tıkanklığı falan oldu 2 hafta sonra doktora götürdüğümde boğazında kızarıklık olduğunu söyledi doktorum ama ben bu 2 hafta içinde emsin diye o kadar zorladımki 6 ayına kadar uğraşmak zorunda kaldım fazla vakit kaybetmeden bir dokotruna danış muayenesini yaptır belki ondada aynı durum olmuştur.
aynı sorunu bende yaşıyorum kızlar.Bebeğim 3.aynına kadar gayet güzel emiyodu.Ama sonra ne oldu anlamadım emmek istememeye başladı.bebeğim şu an 5 aylık ama bu zamana kadar ben çok yoruldum sürekli uğraşmaktan .kucağıma yatıp emmek istemiyor uyanıkken çoğunlukla reddediyor.uyurken bir sıkıntı yok.Neden böyle oldu anlamadım.ek gıda da istemiyor.ne yapacağımı bende anlamadım.dışarıya çıktığımızda sorun malum her gittiğim yerde nerde yatıp emziricem.aç bırakmayı denedim 6 saate kadar kaldı sayılır yinre aynı birkere alıyor sonra bırakıyor.üzgünüm yani
bazı çocuklar böle maalesefarkadaşlar 2 aylık bir kızım var daha bir iki hafta öncesine kadar gündüz her saat,en geç 2 saatte bir emziriyordum.ama artık emmek istemiyor,gülerken oynarken bile ben emzirmeye niyetlensem,memeyi reddediyor,bekliyorum iyice acıkmasını 3 saat oluyor deniyorum ağlıyor,4 saat oluyor ağlıyor,istemiyor bir türlü.resmen savaşıyor memeyle ve benimle.artık meme ağzında hoplaya zıplaya zar zor emzirebiliyorum.psikolojim bozulmaya başladı.sütüm azalacak diye korkuyorum.bu durumu yaşayan ve çözüm bulanınız var mı yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?