merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, ben 21 yaşındayım fazla kilo alıp ve vermekten göğüslerim çok fazla sarktı ve artık cidden psikolojimi inanılmaz bozmaya başladı. aynanın karşısına geçip en son ne zaman baktığımı hatırlamıyorum, duştan çıkar çıkmaz sütyen takıyorum görmemek için. artık gerçekten bi çözüm arıyorum ama öğrenciyim ve hiçbir yerde fiyat bilgisi bulamadığım için üye oldum :’) yakın zamanda olmasa da en azından fikrim olsun da kenarda ona göre birikim yapmaya başlamak istiyorum. şehirden şehire çok değişiyor mu bilmiyorum ankaradayım siz kaça ameliyat oldunuz acaba?
120 bin ama doktora göre değişiyor bunu ameliyat olmak istediğiniz doktora sorun bence :)

Çok başarılı buldum sonucunuzu.

Bu arada benim de bir kızım var. Ameliyat sonrası onunla ilgilenmem biraz zor olacağı için, ne zaman yaptırmanın daha uygun olacağını düşünüyorum. Sizin kızınız kaç yaşındaydı?
5-6 yaşlar uygun bence daha aşağısı anne için biraz zor olur gibi eğer çocuk ile kesintisiz ilgilenebilecek biri yoksa . Teşekkür ederim bu arada:)

5-6 yaşlar uygun bence daha aşağısı anne için biraz zor olur gibi eğer çocuk ile kesintisiz ilgilenebilecek biri yoksa . Teşekkür ederim bu arada:)
Anladım, çok haklısınız. Ben de şu an bebeğimle tek başıma ilgileniyorum. Bu yüzden büyütme süreci benim için biraz daha yorucu geçiyor. Öte yandan bu ameliyatı gerçekten çok istiyorum, uzun zamandır da bekliyorum. Artık daha ne kadar erteleyebileceğimi bilemiyorum açıkçası. O yüzden sizin deneyiminiz ve yorumunuz benim için çok kıymetli, teşekkür ederim.

Anladım, çok haklısınız. Ben de şu an bebeğimle tek başıma ilgileniyorum. Bu yüzden büyütme süreci benim için biraz daha yorucu geçiyor. Öte yandan bu ameliyatı gerçekten çok istiyorum, uzun zamandır da bekliyorum. Artık daha ne kadar erteleyebileceğimi bilemiyorum açıkçası. O yüzden sizin deneyiminiz ve yorumunuz benim için çok kıymetli, teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek umarım dilediğiniz gibi olsun 🙏🏻

Ben operasyon gecirdigimde oglum 4 yasindaydi. Rahat idare ettik ama 3 hafta annemde kaldim. Annem benimle babam oglumla ilgilendi cogu zaman ben heo dinlendim. Tek basima olsaydim esim isteyken idare etmem mumkun degildi. Suan 5 yasinda. Simdi olsa tek basima cesaret ederim ev ici fakat okula getir gotur yine insan lazim.

Ben operasyon gecirdigimde oglum 4 yasindaydi. Rahat idare ettik ama 3 hafta annemde kaldim. Annem benimle babam oglumla ilgilendi cogu zaman ben heo dinlendim. Tek basima olsaydim esim isteyken idare etmem mumkun degildi. Suan 5 yasinda. Simdi olsa tek basima cesaret ederim ev ici fakat okula getir gotur yine insan lazim.
Gerçekten çok haklısınız, destek olmadan bu süreçlerin altından kalkmak hiç kolay değil. Benim de şu an 4 aylık bir bebeğim var ve onunla tamamen tek başıma ilgileniyorum. 34 yaşındayım ve bu ameliyatı uzun zamandır istiyorum, yıllardır da erteliyorum aslında. Şu an emzirdiğim için zaten mümkün değil ama en erken 2 yıl sonra olabilirim diye düşünüyorum. Bu sefer de çocuğum yine çok küçük olacak. Açıkçası ne zaman en uygun olur bir türlü kestiremiyorum.
Anneyle kalma fikri mantıklı geldi. Bir de tabii eşleri ikna etme kısmı var; beni o halde görse, “kendine ne yaptın” bakışlarını şimdiden tahmin edebiliyorum. O yüzden hem biraz yardım alabilmek hem de o bakışlardan kaçmak için şehir dışında, annemin yanında — Antalya’da — olmak daha mantıklı olacak gibi.

Gerçekten çok haklısınız, destek olmadan bu süreçlerin altından kalkmak hiç kolay değil. Benim de şu an 4 aylık bir bebeğim var ve onunla tamamen tek başıma ilgileniyorum. 34 yaşındayım ve bu ameliyatı uzun zamandır istiyorum, yıllardır da erteliyorum aslında. Şu an emzirdiğim için zaten mümkün değil ama en erken 2 yıl sonra olabilirim diye düşünüyorum. Bu sefer de çocuğum yine çok küçük olacak. Açıkçası ne zaman en uygun olur bir türlü kestiremiyorum.
Anneyle kalma fikri mantıklı geldi. Bir de tabii eşleri ikna etme kısmı var; beni o halde görse, “kendine ne yaptın” bakışlarını şimdiden tahmin edebiliyorum. O yüzden hem biraz yardım alabilmek hem de o bakışlardan kaçmak için şehir dışında, annemin yanında — Antalya’da — olmak daha mantıklı olacak gibi.
Eger anneniz destek olucaksa 2-2,5 yaslarinda mantikli olur altindan kalkarsiniz. En fazla idare ediceginiz 3 hafta. Cocukla en zor kismi kucak istemeleri. Asla kaldirabilcek durumda olmuyorsunuz. Bir de darbe almamak tabiki. Birinin surekli oyalamasi gerekiyor. Babam gunduz parka cikarirdi ordayken hep oglumu. Evdeyken de ben dinlenirken donusumlu ilgileniyorlardi annemle. Esim isten firsat bulabildigi kadar geldi gezmeye goturdu. Ben yalnizca yaninda oturup beraber cizgi film izleyebiliyordum. Anca bu sekilde halettik. Sonrasi kolaydi. En azindan kendinize dikkat ederek cocugunuzla ilgilenebilicek duruma geliyorsunuz. Umarim gonlunuzce olsun 🌸

Bu âralarinin kapanip kapanmama muhabbetini konuya Fransiz biri olarak anlamaya calisiyorum:)) Ama aklima ilk gelen ornek bu konuda Serenay Sarikaya. Gercekten meme yapisiyla alakali olmali ki, yoksa az meshur oldugu donemlerden beri estetigini begenemeyip, doktoru iyi degilmis diye dusunurdum. Cok yanlarda duruyolar, arasi da biraz acik geliyo bana. Ama amberveyasemen amberveyasemen in doktorunun yaptigi aciklama elbet cok mantikli. Anncak sadece buyutmede meme ucuna mudahale olamiyor ama diklestirmeli protezde meme ucunu kaydirma şansları olmuyo mu acaba? Nihayetinde etrafindan kesilip yukari tasiniyor. Bunu yaparken silikonlari daha bitişik koyup meme ucunu da ona gore hizalayamiyorlar mi? Ne cok detay var akla gelmeyen:) ne guzel amelyat oldunuz, bitti, iyilesme surecindesiniz. Darisi isteyenlere:)

Bu arada 2 yaş sendromu diye bir durum var S SpecialGx . Benim cocugum olmadigi icin tecrubem yok ama biraz huysuzluk, inatcilik yukleniyormus bünyeye:) dolayisiyla satasma, vurma vs gibi hareketleri de oluyormuş o dönemde. O surec eger zorsa ameliyatinizi biraz öne almayi ya da ertelemeyi dusunebilirsiniz. 2 yas sendromu ile ilgili arso arso , amberveyasemen amberveyasemen ve diger çocuklu uyelerin soyleyecegi daha gercekci olur tabii:)

Oğlum 4 yaşına girecek bende ameliyat olalı 1 ay oldu , ben oğlumu 18 aylıkken emzirimeyi bıraktığımda kafaya koymustum olacaktım artık , bir doktor buldum konuştum beğenmiştimde ama emzirme süreci bitiminden 9 ay sonra ameliyat edebileceğini söyledi . çünkü süt bezelerime zarar gelirmiş böyle bir riske girmediğini beklememi söylemişti , suan kendisine dua ediyorum beni ozaman ameliyat etmediği için( o doktor taşındı ve burada ameliyat yapmıyormuş artık o yüzden başka bir doktora ameliyatımı oldum ) en doğru zaman 3 yaş bence 2 yaş sendromlu geçiyor 3 daha sakin ve vücut toparlanmış oluyor arkadaşlar

D duyguca01 , mucize_bebek mucize_bebek
2 yaş sendromu hiç aklıma gelmemişti, iyi ki söylediniz. Zaten yaşım da 37 olacak, 40’ıma gelmeden yaptırsam iyi olur diye düşünüyorum. 😅
2 yas sendromu cocuga gore degisiyor. Ayrica cocuklarin sendromu da bitmiyor 😂 ben 2 yas civari oglumla zorlanmamistim mesela. Genel olarak her donem atlatmamiz gereken bir takim durumlarimiz oldu ama ozellikle 2 yasta extra bir zorluk yasamadim. Bence o donem cocugunuza gore hareket edin. Onceden kendinizi sartlamayin.

2 yas sendromu cocuga gore degisiyor. Ayrica cocuklarin sendromu da bitmiyor 😂 ben 2 yas civari oglumla zorlanmamistim mesela. Genel olarak her donem atlatmamiz gereken bir takim durumlarimiz oldu ama ozellikle 2 yasta extra bir zorluk yasamadim. Bence o donem cocugunuza gore hareket edin. Onceden kendinizi sartlamayin.
Gerçekten her çocuk ve dönem farklı, sanırım en doğrusu süreci kendi çocuğumu gözlemleyerek değerlendirmek olacak.

Gönlünüzce bir sonuç alırsınız dilerim🙂🙏 mucize_bebek mucize_bebek arkadaşımızın verdiği emzirme sürecinden 9 ay sonra ameliyat etme bilgisi de değerli bir bilgi. Onu da sorarsınız kendi doktorunuza. Gerçekten 'hadi doktor, ben geldim ameliyat olalım' gibi bir durum değilmiş meme estetiği. Her detayı düşünmek gerek. Olanlara geçmiş olsun, biz niyetlilere de doğru kararlar ile güzel sonuçlar olsun🙂
D duyguca01 , mucize_bebek mucize_bebek
2 yaş sendromu hiç aklıma gelmemişti, iyi ki söylediniz. Zaten yaşım da 37 olacak, 40’ıma gelmeden yaptırsam iyi olur diye düşünüyorum. 😅

Gönlünüzce bir sonuç alırsınız dilerim🙂🙏 mucize_bebek mucize_bebek arkadaşımızın verdiği emzirme sürecinden 9 ay sonra ameliyat etme bilgisi de değerli bir bilgi. Onu da sorarsınız kendi doktorunuza. Gerçekten 'hadi doktor, ben geldim ameliyat olalım' gibi bir durum değilmiş meme estetiği. Her detayı düşünmek gerek. Olanlara geçmiş olsun, biz niyetlilere de doğru kararlar ile güzel sonuçlar olsun🙂
Bu amelıyat cidden cok önemliymiş her detayı ile , tüm değerleri tahlilleri uygun olup sadece kan değerleri 8 in altında olan bir arkadasımızı (kadınlarda en az 12 olması gereken bır degermıs ) ameliyata almışlardı kız yogun bakımlardan çıkamadı asla vücudu bir türlü toparlayamadı ... Forumu okuyup bilgi almak isteyen arkadaslar için yazıyorum tek bir değerden birşey olmaz değip riske girmemeliyiz.

amberveyasemen amberveyasemen

Tüm süreci bu kadar detaylı ve şeffaf anlattığınız için çok teşekkürler :) yıllardır büyütme yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geldim ama son zamanlarda kilo verince görüntü hiç hoşuma gitmemeye başladı ve sanırım hızlı bir kararla yaptıracağım.

Araştırırken size rastlamak büyük şans oldu ve cesaret verdiniz :) bundan sonrası dilediğiniz gibi olur umarım.

Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim? Bir de son halini paylaşabilir misiniz?

amberveyasemen amberveyasemen

Tüm süreci bu kadar detaylı ve şeffaf anlattığınız için çok teşekkürler :) yıllardır büyütme yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geldim ama son zamanlarda kilo verince görüntü hiç hoşuma gitmemeye başladı ve sanırım hızlı bir kararla yaptıracağım.

Araştırırken size rastlamak büyük şans oldu ve cesaret verdiniz :) bundan sonrası dilediğiniz gibi olur umarım.

Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim? Bir de son halini paylaşabilir misiniz?
Merhaba çok teşekkür ederim. Şuan son hali konuya eklenmiş durumda yeni bir değişiklik yok 🙏🏻 Doktor adını özelden ilettim :)

Ya evde deneme yaptım da çünkü pazartesi işe döneceğim memelerim çok ağrıdı sanki boşta kaldı gibi hissettirdi. Bi de dümdüz yaptı üstten bakınca şekli bozulur diye korktum. Medikal sütyen baya sıkıyor ya bi de içinde pet yok, memelerin şeklini görebiliyorum. Ondan tereddüt ettim

Back
X