2 aylık yeni gelin evi:)

kahverengiyi sevmediğim için pek bana hitap etmedi eşyalar ama rengi düşünmeden bakınca güzel hepsi...oturma odandaki koltuğun dizaynını sevdim....

mutfaktaki halıyıda...o halıları çok seviyorum..

tertemiz,mis gibi yeni evopuyorumnanaktan

güle güle huzurla oturun inşallah...

canım çok zevkli döşemissiniz güle güle oturun.salondaki o 2 siyah tekli berjeri çok beğendim.bir sakıncası yoksa nerden aldınız öğrenebilirmiyim.benimde salonuma böyle bir tekli koltuk lazım.güzel evinizde mutluluklar dilerim.

eeviniz küçük sanırım ,sıkışmış eşyalar biraz ,özellikle yatak odanız ,mobilyanız aslında çok hoş fakat ev küçük olunca göstermemiş ,oturma odanıza aynı koltuktan bi tane daha alıp karşısına koysaydınız çok daha şık olurdu ,plazmanızıda tv ünitesinde ortalayın bence ,daha güzel durur ,bunun dışında halı seçimleriniz güzel ,herşey derli toplu göz yoran kalabalık yok ,güle güle oturun ..

teşekkürler.evimiz 2+1 evet küçük tayinci olduumuz için kiradayız.gücümüz buna yetti diyelim.şimdilik bize yetiyor idare ediyoruz.eşyalarımızıda çok fazl almamaya özen gösterdik.

ohhh miss gibi temiz güzel bir ev olmuş iyi günlerde otur mutlu sağlıklı...

güle güle oturun eşyalarınız çok hoş
hepsinide çok beğendim
özellikle yatak odasına bayıldım

güselmiş..güle güle oturun..
mutfagın yolları taşlı taşlıkaydirigubbakcemile3

Mutfak halısı çok güzel 3 boyutlu denilen halılardan, ben de almayı düşünüyorum o taşlılardan. İnsan denizde,kumsalda gibi hissediyor kendini.

Huzurla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…