Bebek Beslenmesi 2 aylikken meme grevine giren kizima buldugum cozumler isinize yarayabilir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
570
123
35
Herkese merhaba 11 aylik bir kizim var 2 aylikken meme grevine girdi ve ben o an bir karar aldm ne yapip edip hic degilse 1 yasina kadar emzirecem 4 aylik olana kadar kizimi sallayarak kuvagimda gezdrerek uyitup uyutup emzrdim 4. Aydan snra benm istedgm saatlerde uyimamaya uylu saatlerine kendi karar vermeye basladi bende agzima cingirakalr oyuncaklar al kizim onlarla oynarken emmeye basladi 7 aylikken onlardanda sklinca telefonuma pepenin sarkilarinin videolarini indirdim telefonun kabindan isirdim kizimin gorevegi sekilde ayarladim ve izleyerek emmeye basladi 9 aylikkende tvden reklamlar acip emzrmeye basladim ne yaptim ne ettm bu zamana geldim su siralar dis cikaroyor ve isirmak ocib emiyor canim cok acyor ama kizim emiyor ya o bana yeter bkalm simdide emerse 2 yasina kadar zorlayom diyorum insallah emer bunu col istyorum belki bu coUmler sizinde isinize yarar Allah yardimcimiz olsun

benimkide cumadan beri meme emerken sorun yaşıyor benimkide iki aylık iki hafta önce çalışmaya başlamak zorudna kaldım sütümde azaldı haliylen ben evde olmayınca sağdıklarımı biberonla veriyorlar biberonada alıştı galiba canım çok sıkıldı

benimkide cumadan beri meme emerken sorun yaşıyor benimkide iki aylık iki hafta önce çalışmaya başlamak zorudna kaldım sütümde azaldı haliylen ben evde olmayınca sağdıklarımı biberonla veriyorlar biberonada alıştı galiba canım çok sıkıldı
Ebet biberona alisinca suzi emmemesi kacnlmaz son uyurkende mi emmiyr acaba ben 2 aylikken hepnuyuturdum emzrmek ocin

Benim oglumda iki aylikken birakti bend 10 aydir sagarak veriyorum bugün sagmayi biraktim bende onu da istemiyor artik :( cocuk sütü var almanya da icerse ona baslayacagim artik...benimde hayalim iki yasa kadar emzirmekti ama olmadi yine de bir yasina kadar aldi sükür.

Back
X