Şampuan ve Saç Kremleri 2 ayrı şampuanı karıştırıp kullanıyorum,acaba doğru mu yapıyorum

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.boyalı saçlarım var.bununiçin elseve boyalı saçlar için olanı ve elidor parlaklık için olan şampuanı saçımı yıkayacağımda avucuma biraz ondan biraz ondan alıp yıkıyorum acaba doğru mu yapıyorum? benim gibi şampuan karıştıran var mı? beni aydınlatırsanız memnun olurum şekerlerim alkisalkisalkis

ben genelde şampuanların içine bişiler karıştırırım onları karıştırmak yerine, mesela çam terebentin koymak parlak yapıyor saçı, ama şampuanları karıştırmayı denemedim. sen onu kullanarak fark edeceksin belki de iyi gelip gelmidiğini saçına ama neden bu yola başvurduğunu da anlamadım?bilmiyorumkismile

günyadın canım.yalnızca elseve kullanmak saçlarımı daha parlak yapmayacağını düşündürü.çünkü saçlar boyalı olunca biraz da olsa mat duruyor.onun için ekstra parlaklık veren şampuanı kullanıp parlaklığı 2 katınas çıkarmak için kullandım amacım buydu canım.ve parlak olduğunu görüyorum.günler geçse de . canlı bir parlaklık oluyor

Günaydın akannehir işe yarıyorsa denemeye devam et madem ki. Çünkü kimine hiç iyi gelmeyen bi başkasına çok yarayabiliyor. kepek, kaşıntı, kuruluk vs. yaparsa da bırakırsın. Bir de parlaklık için doğal bi önerim var sana zeytinyağı, badem yağı, çok az çam terebentin ve çok az vazelin (yarım çay kaşığı) koyup karıştırıp saçına sür dipten uca 2 saat bekleyip yıka. bunu 2 haftada 1 yaparsan etkisini görürüsün tatlım. parlaklıktan ziyade besliyor da

şuan negatif bir etkisini görmedim canım.Verdiğin doğal yöntemi deniycem canım ayrıca teşşeüür ederim şekerim kaydirigubbakcemile3 sen denedin herhalde:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…