2. ayrılışı

aysegul1262000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
90
5
24
15 yaşındayız. aynı lisedeyiz. sevgilimle 2. ayrılışımız. ikisindede o ayrıldı ama önceki ben biraz kıskanç olduğum içindi. son ayrılışımızı 10 gün önce yaşadık. 5 gün önce neden ayrıldığını sordum anı yaşamayı bilmiyosun dedi bende mesela dedim biyerlere gidemiyoruz dışarı çıkamıyoruz dedi. biraz konuştuktan sonra beni seviyor musun sevmiyor musun bunu bilmem gerekli dedim sevmiyorum dedi. bir kaç gün öncede internet üzerinden ona sormuşlar ayşegülü unutabildin mi diye oda evet demiş o benim üzülmemem için gelip bana sıkıntılarını anlatmadığını söyledi ama böylece içinde büyütüp sonunda böyle oldu. :KK43: artık hiçbir umut yok sanırım vazgeçmekten başka çarem yok biliyorum. Ama onu çok seviyorum. bir yandan da yaşadığımız bütün her şeyi unutmak zorunda bıraktığı için ondan nefret ediyorum. ve 3 hafta önce dönmüştü üç hafta sonra tekrar ayrıldı duygularımla oynadığını düşünüyorum.
herkese teşekkürler.

Bu tarz biriyle kendini bitirme ablacım. Keyfine göre hareket edip seni kullanıyor. İstediği zaman ayrılıyor istediği zaman barışıyor. Senin zaten önünde okulun var üniversiteye falan gideceksin bu kişi o zaman hiç umurunda olmayacak. Aşk meşk işlerini biraz ertele sen aşk yaşayacak yaşta değilsin gerçekten.. Kendini kaptırır derslerini ihmal edersen işte o zaman çok pişman olursun.

duygularınla oynandığını düşünme, bence emin ol canım. abla tavsiyesi kabul et bunu :)
hatta lise zamanlarında böyle şeylere üzüldüğün için bikaç sene sonra kendine gülceksin:KK24:

bende böyle düşünüyorum yazdığınız her şeyin sonuna kadar katılıyorum. ama bunlardan çok ötede bir şey var düşündüğümm her şeyi delip geçiyor.

Ablacim oncelikle muhtemelen oteki konun kapatilicak cunki 2konu acmak yasak ayni konu hakkinda.
Derdine gelince, duygularinin masumlugu yeni olusmaya baslarken boyle seylerle o masumlugunu kaybetme derim kirletme o paril paril yuregini.. Sana klişe gelicek bu laflar ama neler cikicak karsina haberin yok.. Uzme kendini her sey gelir gecer.. Gun gelir sende baki olani bulursun insallah.. Sevgiyle kal :KK66:

Ah be tatlım ilerde bu haline gülüp geçeceksin. Boşver sen onu okulunu oku üniversiteye git. Daha kimler çıkar karşına senin. Daha 15 yaşındasın ya hu. :)

kader ne getirir bilemem öyle olursa da şuanki ayrılık,terk edilme,sevilmeme psikolojisi sanırım bir başkasını istemiyor insan. güzel bir söz vardır bir şarkı sözü
sevmek istemiyorum
eğer sen olmayacaksan

15 yaşındayız. aynı lisedeyiz. sevgilimle 2. ayrılışımız. ikisindede o ayrıldı ama önceki ben biraz kıskanç olduğum içindi. son ayrılışımızı 10 gün önce yaşadık. 5 gün önce neden ayrıldığını sordum anı yaşamayı bilmiyosun dedi bende mesela dedim biyerlere gidemiyoruz dışarı çıkamıyoruz dedi. biraz konuştuktan sonra beni seviyor musun sevmiyor musun bunu bilmem gerekli dedim sevmiyorum dedi. bir kaç gün öncede internet üzerinden ona sormuşlar ayşegülü unutabildin mi diye oda evet demiş o benim üzülmemem için gelip bana sıkıntılarını anlatmadığını söyledi ama böylece içinde büyütüp sonunda böyle oldu. :KK43: artık hiçbir umut yok sanırım vazgeçmekten başka çarem yok biliyorum. Ama onu çok seviyorum. bir yandan da yaşadığımız bütün her şeyi unutmak zorunda bıraktığı için ondan nefret ediyorum. ve 3 hafta önce dönmüştü üç hafta sonra tekrar ayrıldı duygularımla oynadığını düşünüyorum.
herkese teşekkürler.

Daha 15 yaşındasın..
Mutlaka unutucaksın..
Ama herşeyiyle unut..
Sende sağladığı güvensizliği dahii unut..
Sakin onunla ilgilişeleri bi başkasına yükleyerek yeni bi ilişkiye başlama..
Zaten daha 15 yaşın küçük bi yaş yani..
Ama bunun hatalarını başkalarına yansıtma, ben yaptım 3 yıldır güven sıkıntısı yaşıyorum..
Sevglimin bişeyi olmamasına rağmen..

Flörtlerin elbet olacak ama kendini bu kadar kaptirma canim benim. Olmuyorsa olmuyordur gururlu ve basi dik bir kiz ol. Beni istemeyeni ben hic istemem de. O zaman hep kazanan taraf sen olursun. Boşver onu karsina daha neleri cikacak bir bilsen. Hele sinavlarini iyi calis üniversiteye gidince karsina neler cikacak. Hicbir erkek için gururunu ayaklar altına alma bu sözümü kulagina küpe et..

Dönme, dönmeye uğraşırsa bir tekme de sen at. İlerde karşına neler çıkacak, inan bana üzülmene değmez...

dediklerinizin hepsinin gerçekliliğine samimiyetinize inanıyorum yalnız bide yanlış bir şey yaptım. :KK43: o beni sevmiyorum demişti yazdım ya karnelerden sonra tören oldu tören bitiminde arkadaşça sarıldık. sakın ağlama tamam mı dedi sonra gittim sonra dayanamayıp geri döndüm kolundan çekip seni seviyorum dedim onun ne dediğini hatılamıyorum o heyecanla. bir kaçgün sonrada unuttum yazısını görünce... :KK43:

15 yaşındayken ben aşk ne bilmezdim sen aşk acısı çekiyorsun şimdi ki nesil öle gerçi ben oldum 31. Diğer açtığın konulara baktım bu çocukla birlikteyken eski aşkını özlüyormuşsun ve bu özlediğin kişi senin tabirinle sapıkmış. Güzelim aşka ayırdığın vakti derslerine ayı Allah aşkına ya daha 15 yaşındasın yeni girmişsin 15 yaşına 14 yaşında başlamışsın aşk acısına lütfen git ders çalış, kitap oku birşeyler yap kendin için yap ve o çocuğuda unut

derslerimle ilgili kimsenin sıkıntısı olmasın. burası sevgi köşesi, ders köşesi değil. delip geçen düşünce o. yani ben ne kadar onu unutmam için gereken şeyleri düşünsem ve ya yapsam aklıma geliyor. zamanla geçer elbet. kimse vazgeçilmez değil en azından geçebiliceğini umuyorum. geçesi için ne yapmalıyım. kitap okuyorum. internette takılıyorum arkadaşlarımla takılıyorum. başka ne yapmalıyım ?

derslerimle ilgili kimsenin sıkıntısı olmasın. burası sevgi köşesi, ders köşesi değil. delip geçen düşünce o. yani ben ne kadar onu unutmam için gereken şeyleri düşünsem ve ya yapsam aklıma geliyor. zamanla geçer elbet. kimse vazgeçilmez değil en azından geçebiliceğini umuyorum. geçesi için ne yapmalıyım. kitap okuyorum. internette takılıyorum arkadaşlarımla takılıyorum. başka ne yapmalıyım ?

İnsanlar sana hayat tecrübelerine dayanarak ders çalış diyor, burası ders köşesi değil ne ya, 30 yaşında insan 15 yaşında bir çocuğa ne diyebilir ki başka? Unut derslerine bak diyeceğiz tabi... Sevgi köşeymiş Güzin ablaya yaz onunda var sevgi köşesi.

X