2. Balayı benimde hakkım!! Peki ya oğlum ne olacak?

ben çalışıyorum bütün yıl gerçketn çok yoruldum...1 haftalığına eşimle beraber tatile çıktım...2 yaşındaki oğlumu anneannesi bıraktım ........giderken ağlayarak gittim gittiğim yerde eğlendim ama aklım sürekli oğlumdaydı.........sana tavsiyem gidebiliyorsan bebişinle beraber git....ve otellerde çocuları bırakabileceğin yerler var...oraları tercih et

5.5 ve 2 yasında ıkı kızım var ve asla bır gun bırakıp tatıle gıtmeyı dusunmedım dusunememde
sehır ıcınde annemlere bırakıp 1 2 saatlıgıne kacamak yaparız oda kızlarım uyurken gıder gelırız
asla sehır dısına 1 hafta gıbı bır surede cıkmam cocuklarımı bırakıpta kı benım kızlarım cok uslu uykuları cok duzenlı olan cocuklardır uysallardır bu sekılde bıle bırakmıyorum
her sene tatılımıze cocuklarımızla gıdıyoruz dıger zamanlardada sureklı onlarla gezıyoru ve cocuklarımda toplum ıcınde nasıl ne sekılde davranmaları gerektıgını gayet ıyı bılıyorlar.
sızde gıtmeye karar versenız bıle bakın goreceksınız ozleyıp gerı donecek veya cok huzursuz olacaksınız sureklı aklınız cocugunuzda kalacak.
tatılı onsuz yapabılecegınızı sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz bakında gorun dayanamazsınız annesınız netıcede:)

ben oğlum 10 aylıkken anneme bırakıp eşimle yurtdışına çıktım tatile. gittiğimiz yer kesinlikle ona uygun olmayan bir yerdi. döndüğümde de geri alıp eve geldim oğlumu. herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. ondan sonra sık sık eşimle tatile çıktık. gerek oğlumu aldık gerek annemlere bıraktık. insanın arada karı-koca vakit geçirmeye de hakkı olduğunu düşünüyorum. herhangi bir kötü durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum, elbette ki çok özleyeceksiniz ama altı üstü 1 hafta -10 gün. bence kendinize de biraz vakit ayırın, güvenerek bırakacağınız bir yeriniz varsa. yerimseniben

bende bır anneyım ama aynı zamanda bır esımde. o yuzden esınızle beraber gecırecegınız romantık hos bır tatıl sızı daha zınde daha mutlu bır es yapar dolayısıyla bu cocugunuzada yansır. hanı cok kucuk olsa alın yanınıza dıyecektım ama bırakılabılecek yasta. bence kendınıze ve ılıskınızede vakıt ayırmanız acısından kacırmayın bu fırsatı

Bn bi balayi gormedim ki ikinciyi nasil yapam :D
ama sen guvencegin birakbicegin kisiler varsa, annen yada esinin annesi gibi, tatil yapabilirsiniz, ama ben cocuklarimsiz gidemiyorum bi yere yaaaaa :((

Back
X