2. bebeğimi istiyorum

dejavu72

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
64
49
23
53
41 yaşındayım 28 yaşında ilk doğumumu yaptım ilk çocuğumdan öncede 6 ay kadar iğne
ler yaptırdım bir kez hamile kaldım bebek canlanmadı daha sonra kendiliğimden hamile kaldım. Biraz geç kaldım fakat 2. bebeğimi istiyorum. Bir çok hikaye okudum çok fazla hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ankarada otıuruyorum ne yapmalıyım kafam çok karışık.

Ben 26 yasindayim 2 yasinda kizim var tedavi ile oldu 2. Yi istiyorum gecen ay tup bebekte negatif sonuç aldim insallah kizima bi kardes nasip eder diye bekliyorum hic hamile kalmadim

senin yaşın gayet iyi benim yaşımdan dolayı endişelerim var. Sen nerede yaptırdın

Benim yasim gibi olsaydi keşke yumurtalik yasim doktorun dedigine gore 40 yas civarinda bi kadinla ayni yumurta rezervine sahipmisim. Hic doğal hamile kalamadim. Antalyada memorial da D dejavu72

Bende 2009 da 3.tup denememde kizima kavustum sukur simdi kizima kardes istiyorum 2013 de denemede negatif sonuc aldim simdi dondurulmusla tedaviye basladim insallah bu sefer guzel sonuclanir hepimiz icin

Bu gün 42 yaşında recai pabuccunun tüp bebek tedavisi ile gebe kalmış arkadaşımın tavsiyesi ile Centruma gittim Recai hocaya yumurtalarımın olduğunu söyledi iyi bir şeymiş yaşıma göre İnşallah ilk kanamamla tedaviye başlayacağım haberdar ederim. Recai hoca bana çok güven verdi içim rahatladı valla hayırlısı gelişmelerden haberdarederim

Benim yasim gibi olsaydi keşke yumurtalik yasim doktorun dedigine gore 40 yas civarinda bi kadinla ayni yumurta rezervine sahipmisim. Hic doğal hamile kalamadim. Antalyada memorial da D dejavu72
Canım benim ilk çocuğum da tüp bebek yöntemi ile oldu. 35 yaşında amh testi yaptırdım. Dr yumurtalık yaşımin 42 yaşında bir kadının metabolizma si ile aynı dedi. Oğlum 14 aylıkken 2.ye doğal yoldan hamileyim. Veren verdikten sonra gerisi hikaye

Canım benim ilk çocuğum da tüp bebek yöntemi ile oldu. 35 yaşında amh testi yaptırdım. Dr yumurtalık yaşımin 42 yaşında bir kadının metabolizma si ile aynı dedi. Oğlum 14 aylıkken 2.ye doğal yoldan hamileyim. Veren verdikten sonra gerisi hikaye
Ayy ne kadar güzel benimde hayalim dogal yolla gebe kalmak ama evliligim boyunca hic gebe kalamadim. Sag kanalimda tikali Allahtan umit kesilmez saglikla al kucagina insallah

Bugün tedaviye başladım bu recai hoca bana 1 tane iğne yaptırdı 7 gün iğne yok dedi. Benim arkadaşım hergün iğne olmuş. Şimdi daha az iğne oluyormuş tüp bebekte buda benim şansım herhalde zira iğneden çok korkuyorum. Sonu iyi, olur inşallah.

Back
X