Vajinusmus olup içine tam almadan meniyle hamile kalan varmı varsa nasıl kaldı?

Bulamadihinda öyle mi olur sizin tam tecrübeniz nedir ne önerirsiniz hocam
Benim ilk evlendiğimde 1 ay olmuştu böyle bir problem sonra eşimin çabasıyla geçti çok şükür. Çok bir sıkıntı yaşamadım. Ama bazen hala kayar mesela ben kendim elimle yerleştiririm oraya . Birde dediğim gibi ıkınırmış gibi yapın orası açılıyor ve çok kolay giriyor. Ama dediğim gibi yaşınız geçmiyor önce bu problemi çözün. Çocuktan sonra eşinizle sadece anne baba olursunuz böyle giderse eş değil. Anne olacaksınız belki ama mutlu olacağınızı düşünmüyorum.

Hanımlar merhaba öncelikle.
Konuyu kısaca özetlicem ben üç senedir evliyim ve vajinusmus yaşıyorum tedavi de gördüm ama tam içine alamıyorum yada penis kayıyor psikolojik belki ama elimde değil 32 yaşındayım cocugumuz yok ve çok istiyorum her kadın gibi belki sizde bu yollardan çoktan geçtiniz veya gecmektesiniz her adımı buraya kelimelerle dökmek asla mümkün değil ama vajinusmus olup içine tam almadan hamile kalan sürtünme olsun başı girerek hamile kalıp doğuran duydum aranızda varmı su an önceliğimiz yaşımdan ve zaman geçtiği için çocuk . Botoks bile yaptırdık tedavi vs lütfen aynı yorumlar olmasın tek tek anlatamıyorum ama çocuk istiyoruz sağlıkla .lütfen bu şekilde nasıl hamile kalabilirim kalan varmı şu anda da adetime iki gün var sarı lekelnme akıntı geldi iki gün oncede Pembe açık kan umutlandim belki yarım girmiş olsada hamileyimdir diye çünkü bi kere tam içine aktı gibi hissettim ama tam ne hissedilir bilmiyorum bu hislere uzağım ve katı buyurulugum için belki bilmiyorum ilk birlikteliğim eşim kızlık zari yarısi yirtdil demişti doktor gerisini o yırttı su an yok o ama bu diğer sorularım netlikle cevaplayacak hemcinslerim varsa çok mutlu olurum .
İlk sorum hamile olabilirmiyim beyaz sarı karışık akinti var hafif pembe kan geldi
2. Vajinusmus olup içine tam almadan meniyle hamile kalan varmı varsa nasıl kaldı?
Tüp bebek düşünmez misiniz bir arkadaşımda da vardı yaşı geçiyor diye tüp bebek yaptırmışlardı

Onun asla açılması da olmuyordu öyle çözdüler 4 sene sonunda ben hamileyim sizin içinde dua edicem kime ettiysem tuttu maşallah
Allah razı olsun dilerim dizinde hersye gönlünüzce olur su an hamile olmak istiyroum akıntım var bı iki gün önce Pembe lekelenmem oldu adetime uçgun var bazen değişiyor ama Allah'ın izniyle olur olursa. Biraz alıyorum içine yada hissedemiyorum doktor bı kere parmağını soktu hissetmedim misal acaba öyle hepsini hissetmiyormuyim diyorum alınca bu olabilir mi bide duanız ve iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim en önemlisi dua su hayatta dua edin bana da bebeğim olsun yaşım 32 ve tamamen yenmek tabiki istiyroum cok zaman geçmeden eşim sağolsun arada destek oluyor arada sinirleniyor haliyle ama alıştı bazen surtunuyoruz bazen basi giriyor bazen kayıyor anlamıyorum botoks bile yaptırdım kimse anlamiyor kolayca halden

Şırıngaya boşaltsın sonra poponuza yastık koyun şırıngadan içine akıtın 10dakika da poponuzun altında yastıkla ya da bacaklarınız duvara doğru kaldırarak bekleyin. Genelde hamilelik içinde yastık olayı yapılır zaten. Ama demişler zaten hamile kalsanızda muayene olacaksınız onu nasıl halledeceksiniz yani bence biraz çaba korkularınızın üzerine gidin yenersiniz.

Back
X