Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızinda oyle olmadıysa bu kesin erkek diyolarmi sanada bana herkes oyle diyo şimdi dr erkek dese bak gördun mü biz demiştik diyeceklerle dolu etrafım :/
Kızinda oyle olmadıysa bu kesin erkek diyolarmi sanada bana herkes oyle diyo şimdi dr erkek dese bak gördun mü biz demiştik diyeceklerle dolu etrafım :/
Ewettt war tabiki ben kzıım war benimde 4 yaşında ve ilk denemede olmuştu şimdi 5 ay denedim olmadı bu ay soğan kürü yaptım süt maydanoz buharı yaptım we dün test yaptım poziitif
Canm tamda yanlış bilgi wermiim netten bak ama yarım kilo süte maydanoz parçalayıp koyuyorsun birazda karabiber kaynatıp buharına oturuyosun 5 gece sanırım oda iltihap rahim ağzı için filan iyiymiş
Canm tamda yanlış bilgi wermiim netten bak ama yarım kilo süte maydanoz parçalayıp koyuyorsun birazda karabiber kaynatıp buharına oturuyosun 5 gece sanırım oda iltihap rahim ağzı için filan iyiymiş